Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 425
  • 775
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте момичета,
вече мога да споделя мнение за Анелия лечева от Пловдив.За съжаление ,не съм доволна от нейните предсказания,говорих с нея преди повече от година,като последното нещо което ми предрече като положително,се обърна преди повече от 2ва месеца в отрицателно!
За мен контакта с нея,не беше ползотворен в смисъл,загубено време над 1 г.и развоя на събитията които се оказаха тотално противоположни на нейните предпазния и най -вече надеждата която ме крепеше!

А на друга ползвала ли си услугите или само на Анелия?

За тази Анелия ли става въпрос? http://astro.ovo.bg/index/0-3
Току що  (около час най-много) бях при нея и незнам за какви предсказания става въпрос, но на мен в прав текст ми каза, че не била врачка и не можела да каже какво щяло да се случи. Астрологията не се занимавала с това.Ако съм искал това да съм ходил на врачка да ме налъже и да ми вземе парите.
Та в тоя ред на мисли искам да ви попитам (ако разбира се за нея става въпрос) за какви услуги я търсите?
Иначе не мога да кажа нищо лошо за жената/момичето, дори и пари не ми взе. Изяснихме се, че е станало недоразумение и си тръгнах. За мен тази жена е повече психолог-аматъор (не съм я питал дали има диплома), дори и тя самата ми каза, че половината астрология била психология.
Но за каквито и да било предсказания и дума не може да става!!!
Поразпита ме какви са ми проблемите и ме посъветва как да ги реша, абе направи ми една психоанализа и толкова!
А това, за което отидох беше съвсем друго. Някъде по темите четох(сега не ми се търси), че някой е ходил при нея и му е казала точно какво ще му се случи и дори е дала точни срокове.
Ето затова отидох и аз- да ми каже примерно еди кога си ще почнеш нова работа, ще се ожениш (или пък не) или въобще ще ти се случи нещо било то добро или лошо. Нищо подобно! Та ако целта на посещението ви е като моята, по-добре въобще не ходете и не губете своето и нейното време.

И в края на поста си искам да ви попитам вие как мислите-дали съдбата ни е предопределена или както каза А.Лечева е такава каква си я направим (перифразим)?
Защото ако няма нищо сигурно, какъв е смисъла да ходим по врачки и да пишем стотици странници по темата???

Интересна позиция е изразила Лечева,която в собствения си сайт е посочила ,че срещу заплащане извършва :
„Индивидуални прогнози –  Включват: предстоящи, краткосрочни, дългосрочни събития”
Ако смята,че не може да прогнозира ,всъщност, събития чрез астрологически  похвати или картите таро, които е включила в инструментариума си, а иска да дава психологически консултации,по-добре би било да добие съответното образование в тази насока и разбира се да закрие настоящия си сайт с ценоразписа към него.
Разбира се, има нейни клиенти, които смятат, че тя умее да прави пргнози.Аз лично съм сред тези, които се убедиха от личен опит и са съгласни със самата Лечева , че тя действително не може да прогнозира бъдещия развой на събитията, въпреки че всъщност с  това изкарва парите си и по собствено желание е създала сайт, чрез който да рекламира ,че извършва именно такива платени услуги.
Шарен свят...Simple Smile

# 736
Здравейте момичета,
вече мога да споделя мнение за Анелия лечева от Пловдив.За съжаление ,не съм доволна от нейните предсказания,говорих с нея преди повече от година,като последното нещо което ми предрече като положително,се обърна преди повече от 2ва месеца в отрицателно!
За мен контакта с нея,не беше ползотворен в смисъл,загубено време над 1 г.и развоя на събитията които се оказаха тотално противоположни на нейните предпазния и най -вече надеждата която ме крепеше!

А на друга ползвала ли си услугите или само на Анелия?

За тази Анелия ли става въпрос? http://astro.ovo.bg/index/0-3
Току що  (около час най-много) бях при нея и незнам за какви предсказания става въпрос, но на мен в прав текст ми каза, че не била врачка и не можела да каже какво щяло да се случи. Астрологията не се занимавала с това.Ако съм искал това да съм ходил на врачка да ме налъже и да ми вземе парите.
Та в тоя ред на мисли искам да ви попитам (ако разбира се за нея става въпрос) за какви услуги я търсите?
Иначе не мога да кажа нищо лошо за жената/момичето, дори и пари не ми взе. Изяснихме се, че е станало недоразумение и си тръгнах. За мен тази жена е повече психолог-аматъор (не съм я питал дали има диплома), дори и тя самата ми каза, че половината астрология била психология.
Но за каквито и да било предсказания и дума не може да става!!!
Поразпита ме какви са ми проблемите и ме посъветва как да ги реша, абе направи ми една психоанализа и толкова!
А това, за което отидох беше съвсем друго. Някъде по темите четох(сега не ми се търси), че някой е ходил при нея и му е казала точно какво ще му се случи и дори е дала точни срокове.
Ето затова отидох и аз- да ми каже примерно еди кога си ще почнеш нова работа, ще се ожениш (или пък не) или въобще ще ти се случи нещо било то добро или лошо. Нищо подобно! Та ако целта на посещението ви е като моята, по-добре въобще не ходете и не губете своето и нейното време.

Друга жена от Пловдив, за която е ставало въпрос в темите и при която съм ходил е Рени до моста на Герджика. При нея съм ходил 3 или 4 пъти в рамките на 7-8 години. Всъщност и точно тя беше причината миналата година да се регистрирам тук, за да попитам (питах на ЛС) за координатите й (бях ги забравил) и за отзиви. Та първите няколко пъти останах доста доволен от нея-позна и за миналото и за бъдещето, не с подробности и срокове, но общо взето нещата се случиха.
Последния път когато ходих беше миналата година и останах тотално разочарован. В крайна сметка като се замисля май и тя не позна съвсем всичко, понеже при всиките ми посещения категорично твърдеше, че ще се оженя за дългогодишната ми приятелка, а това просто вече няма как да стане.
И в края на поста си искам да ви попитам вие как мислите-дали съдбата ни е предопределена или както каза А.Лечева е такава каква си я направим (перифразим)?
Защото ако няма нищо сигурно, какъв е смисъла да ходим по врачки и да пишем стотици странници по темата???
    Аз пък мога да кажа, че работата на Ани Лечева, граничи с ясновидство !! На мен лично за минало, настояще (дай Боже) и за в бъдеще, беше много точна. Интересувах се и по един здравословен проблем. Година и половина обикалям специалисти и диагнозите са доста противоречиви. Само 2 мнения и това на Ани съвпадат. Сега мисля да направя това, което ме посъветва Ани и ще разбера - истина или лъжа .. Относно за основният проблем, за който е потърсих, след доста анализиране ми каза - имаш 2 варианта, да се пребориш със страха си и да опиташ (и според нея ще успея) или да се откажеш. Ето това е сам да градиш съдбата си, според мен. Имаш възможност, но въпросът е дали имаш сили да се пребориш ... Успех на всички ви !  Hug

# 737
  ryannn, с цялото ми уважение към теб - не съм съгласна, но няма и защо да спорим. Още нещо мога да кажа за Ани. Тя видя събития в живота ми, които никой ясновидец до сега не е "виждал" ! Разкри моя тайна, за която знаем само 3 човека - голямо налучкване е боли значи  Laughing Мога да дам още много примера, но знам, че това ще е причина за дъъъълго дискутиране и оплюване, така че - спокойна вечер на всички ви !  Hug

# 738
ryannn, с цялото ми уважение към теб - не съм съгласна, но няма и защо да спорим. Още нещо мога да кажа за Ани. Тя видя събития в живота ми, които никой ясновидец до сега не е "виждал" ! Разкри моя тайна, за която знаем само 3 човека - голямо налучкване е боли значи  Laughing Мога да дам още много примера, но знам, че това ще е причина за дъъъълго дискутиране и оплюване, така че - спокойна вечер на всички ви !  Hug

Изключително далеч съм от мисълта за каквото и да е оплюване,Аз казвам,че се съгласявам с думите на самата Анелия-тя е казала на човека, че не може да прави прогнози.При мен лично, както и при момичето от по-предната публикация, нещата, които тя ми предсказваше-астрологически и с таро, докато в продължение на година се консултирах с нея ,никога не се случиха-само многократно променяше сроковете.
Тези , при които това, което тя  е казала  и то е станало са имали повече късмет от нас и явно вече са намерили специалист, чиито предсказания за тях  се сбъдват с времето.Останалите търсим своя ефективен човек:)
Подчертавам, че става дума именно за сбъдване на прогнози за бъдещи събития.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 18:58 от ryannn

# 739
Анелия и Ани от Пловдив една и съща личности ли са?

# 740
ryannn, с цялото ми уважение към теб - не съм съгласна, но няма и защо да спорим. Още нещо мога да кажа за Ани. Тя видя събития в живота ми, които никой ясновидец до сега не е "виждал" ! Разкри моя тайна, за която знаем само 3 човека - голямо налучкване е боли значи  Laughing Мога да дам още много примера, но знам, че това ще е причина за дъъъълго дискутиране и оплюване, така че - спокойна вечер на всички ви !  Hug

Изключително далеч съм от мисълта за каквото и да е оплюване,Аз казвам,че се съгласявам с думите на самата Анелия-тя е казала на човека, че не може да прави прогнози.При мен лично, както и при момичето от по-предната публикация, нещата, които тя ми предсказваше-астрологически и с таро, докато в продължение на година се консултирах с нея ,никога не се случиха-само многократно променяше сроковете.
Тези , при които това, което тя  е казала  и то е станало са имали повече късмет от нас и явно вече са намерили специалист, чиито предсказания за тях  се сбъдват с времето.Останалите търсим своя ефективен човек:)
Подчертавам, че става дума именно за сбъдване на прогнози за бъдещи събития.

Аз също нямам намерение да я оплювам или нещо подобно!!!
Ако исках да го правя щях да кажа нещо от сорта "нищичко не ми позна, нито за минало, нито за бъдеще". Та тя дори не направи и опит да познава каквото и да било. По-скоро тя ме питаше за събитията от миналото ми, а не да ми казва "това и това ти се е случило".
Пак казвам-при мен подходи чисто психологически "ти си еди какъв си човек, държиш се еди как си с хората и затова те ти отвръщат еди как си.Трябва да си по- еди какъв си ако искаш за да имаш еди какви си отношения с околните" (не ми се навлиза в подробности). Въобще незнам за какво и беше тая рожденна дата и час и значимо събитие в живота. А и картите също.Не я и попитах. Просто бях толкова изненадан. Аз си бях намислил въпроси, които ме вълнуват, а тя ми казва, че не знае и не може да знае какво ще стане.
Още веднъж-нищо против жената нямам, разбрахме се като зрели хора, че е станало недоразомение и когато извадих пари да й плащам ми каза, че не й дължа нищо.
Иначе е много учтива и по телефона и на живо. Първо й писах на и-мейла и тя ми предложи да се чуем по скайп, понеже не съм от града, но аз исках да е на живо, понеже било по-точно.

# 741
Ани от Пловдив и Анелия Лечева са една и съща личност, да. И на мен категорично ми заяви, че не е гледачка и не прави "предсказания", но все пак е нормално, тя е астроложка. Трябва и точен час на раждане и мисля вкарва данните в програма.

Въпреки това да повторя, аз съм много доволен от нея и анализът, който направи за мен, беше много задълбочен  и верен и на моменти наистина граничи с ясновидстовто един вид. Докато гледачки ти казват разни неща, Ани ти дава много подробна вярна картина за минало и настояще.

Анализът и напълно (почти) съвпадна с този на астроложката Галя от Варна в моя случай дори и за бъдещето месец по месец. Ще видим какво ще се случи. Но за тези 25-35 лв заплатени аз съм много доволен. Но тя не е жена, при която просто отиваш да ти "каже нещо за бъдещето".

До момента не бях убеден, че един хороскоп/астрологически анализ може да е толкова точен и задълбочен, а не ставаше въпрос само за мен, а и за отношенията ми с друг човек. За бъдещето пак казвам, все още не знам до колко е точна.

# 742
Ани от Пловдив и Анелия Лечева са една и съща личност, да. И на мен категорично ми заяви, че не е гледачка и не прави "предсказания", но все пак е нормално, тя е астроложка. Трябва и точен час на раждане и мисля вкарва данните в програма.

Въпреки това да повторя, аз съм много доволен от нея и анализът, който направи за мен, беше много задълбочен  и верен и на моменти наистина граничи с ясновидстовто един вид. Докато гледачки ти казват разни неща, Ани ти дава много подробна вярна картина за минало и настояще.

Анализът и напълно (почти) съвпадна с този на астроложката Галя от Варна в моя случай дори и за бъдещето месец по месец. Ще видим какво ще се случи. Но за тези 25-35 лв заплатени аз съм много доволен. Но тя не е жена, при която просто отиваш да ти "каже нещо за бъдещето".

До момента не бях убеден, че един хороскоп/астрологически анализ може да е толкова точен и задълбочен, а не ставаше въпрос само за мен, а и за отношенията ми с друг човек. За бъдещето пак казвам, все още не знам до колко е точна.

А би ли споделил моля те, без да се впускаш в подробности какво имаш предвид под "анализ" и "картина за минало и настояще"?

# 743
  • София
ancholina , нещо стана  с писмата, не мога да ти изпратя отговор. Да не би да ти е пълна кутията?!

# 744
Кутията ми е празна.Има някакъв проблем.И аз допреди малко не можех да ти пратя.Излез от страницата и пак влез.

# 745
  • София
Кутията ми е празна.Има някакъв проблем.И аз допреди малко не можех да ти пратя.Излез от страницата и пак влез.

Няколко пъти излизах, даже и от сайта излезнах.....най-добре утре да продължим. В профила ми имам е-майл адрес, ако искаш, пиши ми там.
Хубава вечер!

# 746
Ок,лека нощ!

# 747
Няма ли да пусне някой нова тема.Чета ви с интерес.Дано всеки  намери правилният човек, ясновидец който да му помогне да намери това което търси.Много е хубаво да се споделят мнения и опит, за да се ориентираш поне малко за това което търсиш. Peace

# 748
Въпросче към тези, които ползват услугите на Емилия. Аз съм се консултирала с нея, няколко пъти и останах доста доволна, но през последните 2-3 месеца, не я откривам на скайпа, а аз съм с денонощно включен скайп, даже и на телефона. Имам и този скайп - shopkata633. Моля, някой, който е говорил с нея скоро, да пише. Благодарности !   Peace

# 749
Знам че има доста изписано по темата , но да ви попитам- доколко сте доволни от леля Искра и сбъднаха ли ви се предсказанията й.Предварително ви благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт