Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 469
  • 775
  •   1
Отговори
# 750
Напълно съм съгласна с това, което каза ryannn за Анелия. Аз също се консултирах с нея преди близо година. Относно характери добре се справи, за миналото нищо не каза, а за бъдещето нищо не позна! Първите и срокове минаха отдавна и нищо не се случи. Нямам намерение да нападам жената или който и да било, просто споделям мнение. За мен е важно да има познаваемост за бъдещето, а не за характери и за минало...

# 751
Аз вече писах, че се консултирах с Анелия Лечева преди 2 седмици. По скайп, без да ме вижда, така че изцяло изключвам възможността за определяне на нещата въз основа на психоанализа върху мен. Аз не съм й подавала нищо като информация освен рожденната дата. Основното, което аз исках от нея беше прогноза напред. Каза доста неща, които съвпадат с прогнозите, които ми даде друга астроложка- като дати, събития, подробности. Това няма как да го налучка. Не знам дали ще се сбъдне нещо от това, но самият факт, че двете говорят едни и същи неща, ме кара да се замисля.
И наистина не е врачка, не знам какво очаквате. Тя просто чете картата. Но за да е вярна тази карта, трябва да знаете много точно часа си на раждане, иначе няма как да ви каже точни неща  Peace

# 752
Аз вече писах, че се консултирах с Анелия Лечева преди 2 седмици. По скайп, без да ме вижда, така че изцяло изключвам възможността за определяне на нещата въз основа на психоанализа върху мен. Аз не съм й подавала нищо като информация освен рожденната дата. Основното, което аз исках от нея беше прогноза напред. Каза доста неща, които съвпадат с прогнозите, които ми даде друга астроложка- като дати, събития, подробности. Това няма как да го налучка. Не знам дали ще се сбъдне нещо от това, но самият факт, че двете говорят едни и същи неща, ме кара да се замисля.
И наистина не е врачка, не знам какво очаквате. Тя просто чете картата. Но за да е вярна тази карта, трябва да знаете много точно часа си на раждане, иначе няма как да ви каже точни неща  Peace

На мен Анелия също не ми е ок. тя манипулира с информацията и има някакви инсайти , но не ми е ок. както и много други при които съм ходила , не пиша за да се оплаквам ,а за да предложа един ключ на всички тук , наскоро си правих хюман дизайн профил и си отговорих сама на много въпроси , дори и на този как и защо някои врачки помагат , познават , не помагат , не познават , дават енергия , взимат енергия и изобщо.... за всички които проявяват интерес качвам линкове за това което открих , останалото го оставям на интелигентността Ви.
 http://www.jovianarchive.com/
http://www.humandesign-bg.com/bg/kakvo-e-hyuman-dizajn

# 753
Аз се съмнявам, че някой може да си отговори на въпросите, които го късаят, без помощ от човек имащ някаква дарба. Аз ще дам един пример - мистър Морисън, в март ми предсказа следното - през юли месец, шанса да се съберете е 95%, но все пак всичко зависи от него самият. Аз не вярвах, пък и да не говорим, че като разбрах колко напред във времето ми говори, мислех че ще бъде много късно за нас. И така, дойде юли. Момчето започна да "дава сигнали", показваше че иска контакти с мен, но аз нали предубедена - не вярвах, стоях и си пасувах. И юли си замина. Когато си направих консултация с Ани, тя ми каза, че юли месец, шансовете ни да се съберем са били доста големи и ме попита случвало ли се е нещо през юли, защото според нея тогава е трябвало да се съберем .. тогава се сетих и за Морисън. Ето - дава ти шанс, но ти го използваш - после тези хора не познавали. Същото е, като предзказанието да речем за работа - да, ще си намериш работа, примерно в януари. И ти си спокоен. Чакаш януари, той идва и си заминава, а ти стоиш в къщи и чакаш някой с баница да дойде и да те покани. Ами няма да стане !! Аз пробвах много. И вече вярвам, че има и такива, които имат дарба. И все пак, всеки сам гради съдбата си. Наскоро ми разказаха за един случаи. Има 2 варианта и човека е предупреден, че ще бъде трудно, но трябва да го преглътне за кратък период от време и после нещата, ще са ОК, но човекът избира да се скрие един вид (че трябва да обяснявам точно ситуацията) и нещата тръгват от зле по зле. Ами ето - казват ни, какво може да се случи, че имаме 2 пътя по които да вървим и това, че избираме грешният, но явно за момента по-безболезненият, си е само наш проблем. И аз също не съм доволна от Стефка, в последствие от Ники Узунов, леля Искра, Сирма, но не ги оплювам ! И четиримата при мен, имаха коренно различни мнения. Нищо - нищичко не съвпадаше като предсказание. Сега да ги съдя, колко са некадърни ли ?! Успех на всички ви !!

# 754
Държа да подчертая, че никого не оплювам или съдя! Не знам защо, но когато има някой недоволен от даден "ясновидец" или "астролог" в случая, веднага доволните се нахвърлят върху него! Просто споделяме, има доволни има и недоволни. За това сме в форума да обменяме информация.....искаше ми се да стане това което каза Анелия, но даже и 0,01% не се случи.... Rolling Eyes

# 755
  • Sofia
Въпросната псевдо "астроложка"  Лечева  не си струва 20-та лева, колкото и да е символична тази такса за такъв вид услуга. Дори не разчита правилно наталната карта, за бъдеще - пълна мъгла.  Общи,твърде общи приказки и добри пожелания. Лошото е, че на моменти е звучи твърде сигурна в неверните си изказвания /понеже сама си вярва/, и човек може да се подхлъзне по тях.

# 756
Смсислеността и непразнодумието са много важни за мен.В крайна сметка, неведнъж прекосяваш татковината , за да идеш да разбереш много важни за теб неща за живота си за щастието си..всеки си знае за какво, но му е важно!
При "разговорите" с врачки, астролози, таро гадателки и по какъвто и начин да са се самопределили те самите в рекламните си сайтове или в главите си,които често могат да са доста отнесени ,абсолютно винаги се старая да задавам въпроси, такива че те ясно да формулират  това, което (предс)казват-такова каквото го виждат, за да няма после-"Ама, хм..тя дали имаше предвид, че то..ама, ако.." и т.н. и съответно ако,за да се случи нещо, се изисква аз лично да действам по определен начин или има условие за сбъдването на определено събитие-да го изясня в разговора , именно а да свърша аз моята работа за случването на нещата и развитието им в определена посока.
Конкретно за Анелия, за която сега пак стана дума-лично на мен, когато ми е казвала буквално десетки пъти -"еди кой си ще се върне при теб най-късно до еди кога си" ,винаги  питах:"Моля, кажи ми- щом смяташ, че именно така ще се развият нещата ,споредтеб-по чия инициатива ще започне комуникацията между нас, аз трябва ли да направя нещо, за да се се развият така нещата? ".
Отговор:"Не, от другата страна ще дойде инициативата, ти недей да правиш нищо!".
И така около 20 пъти, сменен срок след сменен срок,докато ми стана безмилостно ясно, колкото и да се надявах както само аз си знам,че е права,но явно  конкретно в моята ситуация, тази, която не прави нищо беше самата  тя.
За съжаление на мен не ми каза още първият път, както на момчето по-горе, че  не може да прави прогнози и не може да каже как ще се развият нещата и събитията!.Вследствие на което, водихме мн.време  разговора, който цитирах дословно ,при всяко нейно сменяне на сроковете и както се вижда не ми е казала :"ами, тогава е благоприятен периодът,има шанс да се случи" и съответно да е важно дали аз действам или не, а съвсем, съвсем други неща, които изрично винаги конкретизирах с мн.прецизни въпроси към нея и тя изрично казваше-"не прави ти постъпки и опити, чакай, ще стане, ще видиш!"
По същия начин не се случиха и нещата, които ми каза за намиране на работа и то с думи -"ше ти предложат неочаквано за теб,няма да е резултат на твое търсене и т.н".
Но да оставим това-тук има воля на другата страна-макар че тя предсказваше именно как другата страна ще постъпи.
Когато ставаше дума за чисто делови събития, административни разни-кога ще се случи еди какво си-там се получи същият резултат.
Моя приятелка се допита за нея  конкретно за работа,след като си беше докарала ставно -ревматологично заболяване от  писане на CV-та и обикаляне в активно търсене на работа.Анелия и на нея й каза-"Ще стане това и това и това, най-късно до еди кога си"
Нишо такова не стана.Споделих примера точно  защото момичето хипер активно се бореше, търсеше работа,никак не си е стояла у тях и така , с пасивно поведение, да е станала виновна за несбъдването на предреченото от Анелия .Нищо подобно.
Точността на часа на раждане беше уж много прецизно уточнена за астрологическите й прогнози.
Използваше активно и карти таро,при които пък това в колко часа си се явил на белия свят съвсем няма значение.
Тоест-тя разполагаше с цялата нужна за качествена работа информация и не сме редували стоене с удобно скръстени ръце с яденето на слънчоглед "Хулиган" и така да сме препънали казаното от нея.
Точното описание на нечий характер и модела му на поведение правят добро впечатление. но ако с времето всички прогнози се окажат тотално несвързани с реалността или с други думи -пълни глупости,ползата от такава консултация  в комбинация с пропиляното време е с отрицателен знак.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 13:32 от ryannn

# 757
Ето за такова "плюене" говорим, защото забелязах, че ако някой има положително мнение за даден ясновидец, а вие не сте съгласни, то с още по-голям хъс и настървление налагате своето собствено. По този начин правите своето мнение меродавно, а не зачитате чуждото такова, което обезмисля тази тема, защото просто ще накарате хората да не споделят опита и да не изказват мнението си. Както вече и много го правят.

# 758
Само да кажа, че таксата й е 35лв. Може би преди е взимала 20. На мен толкова ми поиска.

# 759
Ето за такова "плюене" говорим, защото забелязах, че ако някой има положително мнение за даден ясновидец, а вие не сте съгласни, то с още по-голям хъс и настървление налагате своето собствено. По този начин правите своето мнение меродавно, а не зачитате чуждото такова, което обезмисля тази тема, защото просто ще накарате хората да не споделят опита и да не изказват мнението си. Както вече и много го правят.

Ако наричаш  съвсем конкретни факти "плюене", всеки интелигентен четящ,който се стреми да си създаде мнение и да прецени към кой ясновидец да се обърне,  ще си направи съответните изводи.
Като виждам информация за ясновидец тук,за мен е важно да бъдат споделени именно факти и в каква степен направените преди време прогнози впоследствие са се сбъднали.

# 760
Виж, който трябва ме е разбрал правилно, не очаквам от теб същото. Изразявам мнение, нали така, също така пак, който трябваше отреагира. Simple Smile

# 761
Въпросната псевдо "астроложка"  Лечева  не си струва 20-та лева, колкото и да е символична тази такса за такъв вид услуга. Дори не разчита правилно наталната карта, за бъдеще - пълна мъгла.  Общи,твърде общи приказки и добри пожелания. Лошото е, че на моменти е звучи твърде сигурна в неверните си изказвания /понеже сама си вярва/, и човек може да се подхлъзне по тях.

Чета темата и не пиша,но това ме накара да се включа. Искам да кажа,че не защитавам Лечева,нямам опит с нея,но просто така хвърлено обобщение,без факти е дразнещо. Може би lack е астролог и разбира от материята или е попрочела една -две книжки и е добила самочувствие да прави такива изказвания.
Смятам,че темата ще бъде от полза,ако хората застават обосновано зад думите си,а не просто "тази за нищо не става" или "тази е страхотна" Peace

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 14:43 от purple spirit

# 762
Виж, който трябва ме е разбрал правилно, не очаквам от теб същото. Изразявам мнение, нали така, също така пак, който трябваше отреагира. Simple Smile
Именно.
Полезни тук са не просто ей така мнения, а смислена информация, състояща се от  конкретни факти.
Очакванията ти също  не вършат работа.

# 763
Да, както и мнения и опит, трупани единствено на статистика. Напише някой за нова гледачка и веднага юруш да изпробваш без да имаш необходимостта някой нещо да ти познава, защото самата ти нямаш конкретен проблем за разрешаване. Е, как очакваш някой нещо да ти познае?

# 764
Да, както и мнения и опит, трупани единствено на статистика. Напише някой за нова гледачка и веднага юруш да изпробваш без да имаш необходимостта някой нещо да ти познава, защото самата ти нямаш конкретен проблем за разрешаване. Е, как очакваш някой нещо да ти познае?

Може и да имаш предвид някакви хора, които възприемат  това като туризъм и алтернатива на обиколка из моловете в скучен ден.Лично аз, както и хората, на чието споделено мнение се доверявам,категорично търсим реално виждащ човек, заради реални проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт