Нови придобивки в гардероба - 30 (юбилейна тема)

• 89 797
  • 703
  •   1
Отговори
# 615
Съншайн,от Fashion Days,имаше кампания преди около месец,трябва да се следи,защото ги пускат за по няколко дни Wink

# 616
Съншайн,от Fashion Days,имаше кампания преди около месец,трябва да се следи,защото ги пускат за по няколко дни Wink
Да, знам ги следя ги обаче ми се струват малко прекалени цените-дори и намалени. Peace

# 617
Тази беше 39 лева с доставката (намалена от 70 и нещо) и е много добра като изпълнение и материя  Heart Eyes

# 618
  • Чукарландия
Момичета, търся си топла зимна шапка, която да покрива ушите. Идеи някакви?

Хубави шапки, подобни на илюстрираните (които покриват ушите) имаше в ivet.bg, но скоро не съм се ровичкала в него. Разгледайте, все пак, може все още да има налични. Peace

# 619
Много искам да си купя палто или по-точно вталено яке до над коленете с качулка, за предпочитане бяло. Срещали ли сте някъде?

А аз искам до коленете -пухенка в черно с естествена кожа на качулката. Praynig

# 620
  • Чукарландия
Момичета, търся си топла зимна шапка, която да покрива ушите. Идеи някакви?

Хубави шапки, подобни на илюстрираните (които покриват ушите) имаше в ivet.bg, но скоро не съм се ровичкала в него. Разгледайте, все пак, може все още да има налични. Peace

Фокси, хубави шапки има в http://mitron-bg.com. Разгледай. Peace

# 621
  • ВАРНА

Много е хубав гащеризона!!!Може ли да кажеш от къде?Може и на лични.

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 12:24 от bubanka

# 622
Аа,поръчах си една Simple Smile
Скрит текст:
Благодаря момичета

# 623
Би ли снимала като я получиш, за да видя колко отговаря на снимката  Blush
От този сайт някой да е поръчвал? Изглеждат хубави някои модели, и цените не са космически  Thinking Има безплатна доставка и -20% за първа поръчка

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 13:02 от Lorilicious

# 624
Тази беше 39 лева с доставката (намалена от 70 и нещо) и е много добра като изпълнение и материя  Heart Eyes
В този случая определено е добра цената. А естествена кожа ли е? Peace

# 625
Много искам да си купя палто или по-точно вталено яке до над коленете с качулка, за предпочитане бяло. Срещали ли сте някъде?
Имах преди няколко години, страшна мъка беше с него. Вътре имаше някакъв пух, при всяко пране пускаше жълто и якето ставаше на петна. А пране се налагаше горе долу след всяко носене. Иначе беше много красиво, с бяла качулка със заешки бял косъм.

# 626
  • София
Имах преди няколко години, страшна мъка беше с него. Вътре имаше някакъв пух, при всяко пране пускаше жълто и якето ставаше на петна. А пране се налагаше горе долу след всяко носене. Иначе беше много красиво, с бяла качулка със заешки бял косъм.

Аз също имам подобно на описаното от мен, но си е бяла пухенка над коленете + качулка, прано е стотици пъди и няма проблем. Ама ми се иска нещо по - скоро спортно-елегантно, да става и с кецки, и с кожени ботуши /примерно/. Не е нужно да е прекалено дебело, няма да ми е основно яке, защото имам няколко за големите студове. Но даже не ми хрумва как да го търся из нета, а и не съм срещала по магазините. Тези, които Audrey ми е предложила са прекалено къси, а и не са това, което искам. Тази събота ще се разходя да видя какво се предлага.

# 627
didka Simple Smile ако видиш нещо хубаво свиркай, защото и аз си търся бяло за зимата, средна дължина (може и късо) за едни бели ботуши на Adidas

# 628
  • София
didka Simple Smile ако видиш нещо хубаво свиркай, защото и аз си търся бяло за зимата, средна дължина (може и късо) за едни бели ботуши на Adidas

Ок, и ти ли искаш подобно на описаното от мен, или просто да става за адидаските?

# 629
Еми да попринцип нещо такова си го представях и аз, от този тип , а може и една идея по-дълго с коланче  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт