Нови придобивки в гардероба - 30 (юбилейна тема)

• 89 789
  • 703
  •   1
Отговори
# 660
В клише като цяло са в жестока заблуда с цените  Mr. Green

# 661
за мен тези черни ленти, по начина, по който са разположени, оптично увеличават това, за което повечето жени се борим да изглежда по-малко отколкото е  Wink

# 662
  • Чукарландия
за мен тези черни ленти, по начина, по който са разположени, оптично увеличават това, за което повечето жени се борим да изглежда по-малко отколкото е  Wink

А може би има нужда от оптично увеличаване, точно на тези места. Peace
На някои им е в излишък, на някои - в недостатък. Wink

# 663
аз понеже все съм в излишък, изобщо не се сещам, че някой може да е в 'недостатък'  Blush

моята придобивка е червено леко яке на Веро Мода, но изобщо не мога да намеря снимка в нета  Laughing

# 664
  • Стара Загора
Аз този сезон слагам вето на дънките и ще нося само клинове! Купих си кожен, а сега и един уникален от стягащо трико. Е още не ми е дошъл де, чакам си го, но се надявам да е удобен Simple Smile От шопзон го взех и се надявам да не чакам 3 седмици! https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

клиновете са много удобни, но 80 лв ми се струва доста за памучен клин - мое мнение  Thinking

Много са и още как. Някой беше пуснал линк на сайта на Диляна Попопва и там имаше също някакви клинове, но кожени. Май пак бяха на тази цена или малко по-ниска. Преди месец и половина гледах в магазин на Пауз намалени подобни на 22 лв. За каква разлика говорим. Crazy

# 665
  • Belgium

моята придобивка е червено леко яке на Веро Мода, но изобщо не мога да намеря снимка в нета  Laughing

Е, можеш и да снимаш  Wink

# 666
фотото ми не работи - последно снимах на хелоуин и от тогава не прави нищо в друг цвят, освен зелен  Confused

# 667
И аз тъкмо писах на 2 съфорумки,че нещо ми се е бъгнал апарата.
Новото при мен са тези  Heart Eyes -

# 668
mmmmm ботушките  Peace (от къде са? Марка?)   bouquet

# 669
tea22 , не е някоя позната марка , от страница на магазин  във фейсбук са  Peace
Скрит текст:
Лимитед едишънс аутлет Пловдив
[/b]

# 670
 Laughing и марката я знам, и знам , че и ти си и фен  Peace и мен ме кефят. Обаче ботушите ги видях по Графа тази седмица , а пропуснах да огледам за марката им. Към 85 лв бяха тук.
п.п - И зная ,че не си рекламното момиче. Че това вече стана прословуто тук  Joy Цяла една траница не са те питали дали си ти на рекламните снимки

# 671
Laughing и марката я знам, и знам , че и ти си и фен  Peace и мен ме кефят. Обаче ботушите ги видях по Графа тази седмица , а пропуснах да огледам за марката им. Към 85 лв бяха тук.
Аа,там бяха с 4 лв по-скъпи

# 672
Не са кожа, нали?

# 673
Къде на Графа? Казвай веднага!  Mr. Green

# 674

Общи условия

Активация на акаунт