Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 13

• 62 395
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Удоволствие ми доставя да ви чета от време на време и мисля, че при вас мога да намеря някакво решение на въпроса си.Малката ми хвърли палитрите на Иглот и няколко сенки и ружове се натрошиха някои направо на прах.Не искам да ги хвърлям.Има ли някакво решение да ги спася?
Ето тук е описано подробно: http://lepidopteria.blogspot.com/2012/07/blog-post.html   bouquet

# 706
  • в 1001-та нощ
Мерси Юле  Peace и аз се сетих за този коментар  Blush Heart Eyes с търсачката се намират и доста други разкази, коментирано е не веднъж  Peace

# 707
Тъкмо ми напомнихте, че имам да си поправям любимия зимен руж, който си пристигна при мен почти на сол, а впоследствие го довърших с четката ooooh!

# 708
Страхотни рок звезди сте всички  Heart Eyes
Аз покрай това предизвикателство се сетих,че преди 2 години имах перфектния случай да се направя на такава(концерта на голямата 4ка) ама пък тогава въобще не се интересувах от грим и си минах с един умрял черен молив  Grinning

# 709
# 710
На мен много ми харесва как ти стои:)

# 711
Отива ти Peace но трябваше да се снимаш и от по-далече, за да се види как седи на цялото лице

# 712
Много ти отива Stardust Simple Smile Ех, че хубави сенки  Hug

# 713
  • Lost in a fairytale ...
Едно гримче от мен (първото ми в темата Simple Smile )
тук
Гласях го за предизвикателството, но като гледам творенията на мацките, се радвам, че не успях да го направя навреме. Просто нямам думи, уникални са  Heart Eyes

# 714
Благодаря, момичета!  bouquet
Жаки, не ми се получи със снимките отдалеч, а нямаше кой да ми помогне. Rolling Eyes

# 715
Stardust, страхотен грим. Според мен много ти отива. Какви са сенките?
Shiny, твоето гримче не мога да го видя, не знам защо Sad
Може ли и аз във facebook групата? Praynig

# 716
  • Lost in a fairytale ...
И аз не зная  Rolling Eyes

Може ли и аз в групата?  Rolling Eyes

# 717
  • Русе/София

Може ли и аз във facebook групата? Praynig
моля и аз  Praynig

# 718
Благодаря, момичета!  bouquet
Жаки, не ми се получи със снимките отдалеч, а нямаше кой да ми помогне. Rolling Eyes
Трябва да си опънеш мноооого ръката, аз така се снимам винаги за предизвикателствата Grinning
Сигурна съм, че ти седят супер.
Имаш кафява коса и очи, а кожата ти е бяла. То нали е мит, че бронзов грим седи добре само на хора с тен, но изобщо не е така Flutter

Мене нещо много ме мързи да седна и да направя един грим като хората. А и нямам нови и интересни неща, които бих могла да покажа Sad

За наситени черни сенки подкрепям мненията за карбон на МАC и предлагам също черните сенки на Инглот (но не матовите, а тези със златните, сребърни и сини брокатчета). Уникално наситено черно, но малко се ронят.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 21:54 от Жаки°

# 719
  • София
за наситено черни сенки мога да предложа и едно Lovie супер пигментирано е и не е скъпо
мога да погледна номера ако те интересува

Общи условия

Активация на акаунт