Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 13

• 62 395
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Имам някакви спомени, че и с желатин ще се залепи (него поне ще го намериш и в кварталният магазин за хр. стоки)

# 646
С безцветен лак за нокти няма ли да стане?  Mr. Green

# 647
  • в 1001-та нощ
Мишчица  Blush Blush Blushплановете бяха за тази есен, но с всичките операции, с които се занимавах това лято е немислимо, преди да се възстановя, дано всичко завърши успешно  Praynig Praynig Praynig

сега да си споделя резилите  Heart Eyes

понеже нищо не стана - поне пробвах тъмните цветове на лореал инфолибъл  Mr. Green

на първата снимка едното око е "гримирано", другото до средата ....

на следващите направих и второто, започнато е с лореал инфолибъл и завърших с инглотские, в резултат на което - размислих за освобождаването от тях; пробвах и една нова течна очна линия, която много ме зарадва, малко е сива, но не ми пречи  Heart Eyes

# 648
  • в 1001-та нощ
С безцветен лак за нокти няма ли да стане?  Mr. Green

лак за коса  Peace или прозрачна очна линия  Peace

захарен сироп - гъст  Peace може би мед  Heart Eyes Mr. Green Embarassed Rolling Eyes

# 649
Днес съм лятна, макар че навън е доста хладничко. Извинявам се за неоправените вежди. Embarassed

# 650
  • в 1001-та нощ
всеки нов грим е все по-добър  Heart Eyes браво  Heart Eyes

има ли някакво зелено във вътрешната част до миглите  newsm78 Rolling Eyes Embarassed

какви са очната линия и спиралата, сенките?

виждам вече си ОК със снимането  Heart Eyes

# 651
  • София
tanch Страхотно е, пък ти се чудеше дали ти отиват ярки цветове  Grinning. И Алена е права, определено задобряваш  Peace.

# 652
има ли някакво зелено във вътрешната част до миглите  newsm78 Rolling Eyes Embarassed

какви са очната линия и спиралата, сенките?

виждам вече си ОК със снимането  Heart Eyes
Да, имам зелено на  клепача. Peace
Не съм ОК със снимането изобщо, цветовете ми не се виждат никак добре и нямат нищо общо с реалните, та май ще ревна за един Никон, който съм заплюла отдавна.
Сенките са китайски единички, WYNIE се казват. Очна линия нямам, по ръба на миглите са черни сенки, за да не става много контрастно с очната линия. По принцип не ми харесва как ми стоят цветни сенки с черна очна линия. Спиралите и те са две- Essence Smokey eyes, L'Oreal Cil Architecte 4D.

tanch Страхотно е, пък ти се чудеше дали ти отиват ярки цветове  Grinning. И Алена е права, определено задобряваш  Peace.
Благодаря ти! Гледам една мацка в ютуб и се уча от нея, че ми е голяма любимка.

# 653
  • в 1001-та нощ
сега се загледах, че има и лилаво във външния ъгъл, иначе при пръв поглед ми изглеждаше, че всичко е само 1 син цвят и дори се чудих - защо така, но с повече вглеждане се вижда  Peace на живо - предполагам е по-контрастно  Peace

# 654
сега се загледах, че има и лилаво във външния ъгъл, иначе при пръв поглед ми изглеждаше, че всичко е само 1 син цвят и дори се чудих - защо така, но с повече вглеждане се вижда  Peace на живо - предполагам е по-контрастно  Peace
Лилаво, синьо, зелено и ментово има. Затова се ядосвам, че не ми лови цветовете апарата.

# 655
  • В къЩи.
tanch , много добре ти се е получило  Peace , най- харесвам сенките поставени в тази форма. Би ли дала линк към момичето,което следиш в ютуб?

# 656
tanch , много добре ти се е получило  Peace , най- харесвам сенките поставени в тази форма. Би ли дала линк към момичето,което следиш в ютуб?
Заповядай http://www.youtube.com/user/MakeUpByCamila

# 657
  • В къЩи.
Благодаря ти.  Hug

# 658
  • София
Направих рок звездата  Party Party Party. Не се получи точно както исках, но имах точно 20 минути за грим и снимки  Whistling ooooh!.

# 659
  • в 1001-та нощ
oooo, браво  Hug понякога липсата на време мобилизира  Blush

аз сега ще седна да пробвам пак  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт