KARADAYI и Езел с Кенан Имирзалъоулу - Тема 5

• 74 935
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Иве,
заради твоя любимец жертви правиш ми се струва ааааа....???? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А аз тъкмо бях решила да взема да изгледам показаните вече епизоди!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Hug Hug Hug Hug Hug

Меги, ами то си е жертва, бе мила!  Whistling Mr. Green
Я, изгледай тези 3 епизода, подложи се и ти на това, пък тогава ела ми кажи дали не съм се жертвала..... Mr. Green Mr. Green

Но.......  Naughty Naughty  заради тези сладури, продължавам!
Crazy

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 09:12 от ivva

# 691
  • София
ПРИЯТНА И УСПЕШНА СЕДМИЦА Hug Hug Hug

До довечера.....  bouquet

Heart Eyes Heart Eyes

# 692
Сериалът ми харесва, но сюжетът е много, много наивен.
Така ми беше и Езел в началото и се отказах да го гледам, само оттук оттам.
Но със сигурност ще следя този филм.
Двойката Бергюзар-Кенан е много обещаваща. И двамата високи, стройни, красиви и със силни характери.Очаквам прекрасни моменти с тях двамата.
Великолепна игра на Четин Текиндор, заради него също си струва.

# 693

Колекцията на "KIP" за 2011 -та  Peace Flutter Heart Eyes

# 694

"Езел" и наивност ??!  newsm12

Може би имаш предвид историята около обира?  Naughty  Там наистина имаше пропуски, но си пропуснала много като не си продължила да го гледаш!
Peace

# 695

"Езел" и наивност ??!  newsm12

Може би имаш предвид историята около обира?  Naughty  Там наистина имаше пропуски, но си пропуснала много като не си продължила да го гледаш!
Peace

Ива, точно това имах предвид.
Изгледах го, но оттук-оттам, в рамките на три дни, и няколко серии по бг тв.
Сериалът определено си струваше.
Затова сега не искам да се отказвам от началото.
Вярвам да наберат скорост и да поднесат добър филм.

# 696
.....................................................
Сериалът определено си струваше.
Затова сега не искам да се отказвам от началото.
Вярвам да наберат скорост и да поднесат добър филм.

Peace Peace Peace

И аз на това се надявам и все още не се отказвам.

# 697
# 698
Не беше ли по-добре KARADAYI да си има отделна тема? Аз не съм гледала "Езел" и трудно се ориентирам в темата с коментарите по двата филма. За снимките да не говорим. Това момиче например горе не е от "Хулиганът" и предполагам е от "Езел"?! Не се сърдете! Не искам да се конфронтирам. Просто е объркващо.  Peace

# 699
Не беше ли по-добре KARADAYI да си има отделна тема? Аз не съм гледала "Езел" и трудно се ориентирам в темата с коментарите по двата филма. За снимките да не говорим. Това момиче например горе не е от "Хулиганът" и предполагам е от "Езел"?! Не се сърдете! Не искам да се конфронтирам. Просто е объркващо.  Peace

Следващата тема ще е само за KARADAYI.  Hug Тази си беше съществуваща за "Езел" и добавихме в заглавието новия сериал на Кенан.  Peace

Десетте най-гледани сериала за миналата седмица. Hug

DIZI Adı    Kanal D    RATING    SHARE

1.Muhteşem Yüzyıl    Star         9.56    28.35
2.Karadayı          Atv           6.72    17.29
3. Arka Sokaklar   Kanal D   6.02 15.57
4.Yer Gök Aşk              Fox   5.47 15.49
5. Pis Yedili           Show   4.76 13.90
6. Lale Devri               Fox   4.40 14.41
7. Şefkat Tepe         STV    3.96 13.82
8. Ustura Kemal   Show   3.85 10.54
9.Sultan                Kanal D   3.73  15.21
10. Huzur Sokağı         Atv   3.63  13.22

http://www2.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=214152

# 700
Благодаря, ·٠•Snejka•٠· !
Рейтинга е чудесен!  Peace

# 701
Не беше ли по-добре KARADAYI да си има отделна тема? Аз не съм гледала "Езел" и трудно се ориентирам в темата с коментарите по двата филма. За снимките да не говорим. Това момиче например горе не е от "Хулиганът" и предполагам е от "Езел"?! Не се сърдете! Не искам да се конфронтирам. Просто е объркващо.  Peace

Темата основно е за Кенан , започнахме с "Езел" и продължаваме с "KARADAYI" - все пак той играе главната роля и в двата сериала  Peace  Сравнението  е неизбежно, заради режисьора и част от актьорите  Simple Smile 

В темата за "1001 нощ"също се коментират всички проекти на Берг и Халит ,момичетата пишат и тук при нас Hug

# 702
В темата за "1001 нощ"също се коментират всички проекти на Берг и Халит ,момичетата пишат и тук при нас Hug[/b]

Благодаря! Надникнах и там. Ще замълча...  smile3505

# 703
Не беше ли по-добре KARADAYI да си има отделна тема? Аз не съм гледала "Езел" и трудно се ориентирам в темата с коментарите по двата филма. За снимките да не говорим. Това момиче например горе не е от "Хулиганът" и предполагам е от "Езел"?! Не се сърдете! Не искам да се конфронтирам. Просто е объркващо.  Peace

Темата основно е за Кенан , започнахме с "Езел" и продължаваме с "KARADAYI" - все пак той играе главната роля и в двата сериала  Peace  Сравнението  е неизбежно, заради режисьора и част от актьорите  Simple Smile  

В темата за "1001 нощ"също се коментират всички проекти на Берг и Халит ,момичетата пишат и тук при нас Hug

И аз съм на мнение, че темата трябва да си е за Кенан И.  и всичко свързано с него.....  Peace  Проекти, стари и нови, клюкички, снимки.....   Crazy Crazy
 А и много хора тепърва откриват "Езел",  нас пък скоро няма да спре да ни вълнува,  yes yes така че нека има къде да си го обсъждаме.   Hug

# 704
Анкета за красавец от екрана, този сезон   Peace:

http://www.gecce.com/anket/bu-sezon-ekrana-damga-vuran-en-yakisi … -hangisi-766.html

Общи условия

Активация на акаунт