Британците, британците! - Екзотични ухажори, прости тикви - тема 63

• 17 950
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
  • Mars Hotel
Хохохоооо, Бебе! Аз съм толкова далече от педофилията, колкото стоножка от патерици.  Joy

# 46
 Joy Шви избия, бе, дайте читава идея. Може и изродска, но да е смешна.

И аз отсвирих англиец в полза на вече споменатия тамилски тигър.
#Shocked Остави ме без думи, тотално!

Ми...  Blush

# 47
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ти да мълчиш, кой знае колко малолетни си ослепила с вечно липсващите си гащи Laughing

# 48
  • срещу двата комина :)))
нишу не мога да измисля за тая анкета, налегнаха ме сантиментални спомени как Джеймс ме носеше пиян като кирка по едни стълби у Созопол за да ме метнел у нощното море  Mr. Green гасиму и романтиката  Joy

# 49
  • Mars Hotel
Аууу, пиян брит-романтик! Heart Eyes Тикво, тиквооооо!

# 50
Ти да мълчиш, кой знае колко малолетни си ослепила с вечно липсващите си гащи Laughing

Joy Аз невиноват. Rolling Eyes Те сами си падат. Mr. Green Който иска да гледа, никой не насилвам. Не харесвам малолетни, мерси. bowuu

Хохохоооо, Бебе! Аз съм толкова далече от педофилията, колкото стоножка от патерици.  Joy

hahaha Да не изнасям отново доводите какво казва всеки педодфил и изнасилвач. bowuu

Ама всъщност какво точно означава сексуално невъзпитан? Че плющят и псуват или че са неопитни? Mr. Green Ако е първото, 'звини ме, Све. Grinning

# 51
  • срещу двата комина :)))

hahaha
стига ма, найш ли къв пройдоха беше  Mr. Green зарад него пуших трева за пръв път , пак у Созопол  Joy

# 52
Че и брит-просветител е бил, верно си тиква hahaha

# 53
 hahaha hahaha hahaha Тиквааааа!

# 54
Созопол някак подтиква към пушене на трева, ней от брита, Муре!  Laughing

# 55
Наркоманки! Laughing

Само да кажа, че наказанието за употреба на марихуана в България е  лишаване от свобода от 1 до 6 години и  глоба от 2 000 до 10 000 лева. Mr. Green

# 56
  • Ænima/Albuquerque

Мнда бе, и накрая на нъдова сватба хоихме.  Crossing Arms

Наркоманки! Laughing

Само да кажа, че наказанието за употреба на марихуана в България е  лишаване от свобода от 1 до 6 години и  глоба от 2 000 до 10 000 лева. Mr. Green

Тихо пък ти!

# 57
Я, света радетелка за трезвеност Бебе Гащонесъхранителка Grinning
Аз трева в Созопол не съм пушила, по простата причина, че не съм прекарала и час сумарно там Laughing

# 58
Аз туй го споменах като един вид заплаха. Трябва покорно да ми се подчинявате, за да не получат анонимно обаждане и линк към тема в местното РПУ. Mr. Green

Шегувам се, разбира се,  като повечето закони у нас и този е само на хартия. Дори за глоби не съм чувала.

Я, света радетелка за трезвеност Бебе Гащонесъхранителка Grinning

Аз. Sunglasses

# 59
  • Ænima/Albuquerque
И на хартия да си остане. bishop

Общи условия

Активация на акаунт