Американски дръзки, красиви, сладки, лъжливи, триумфални, богати, жестоки-Тема 3

• 101 914
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов

ПРЕДСТОИ В "ДЪРЗОСТ И КРАСОТА"

Брук и Дона прегарят пуйката за Нова година

Стефи съобщава на Рик, че смята да присъства на празничната семейна вечеря. Рик я пита защо се държи грубо с Хоуп, но Стефи го успокоява, че това вече е в миналото.

Рик пита Лиъм дали съжалява за избора си. Лиъм го уверява, че не смята да се развежда. Рик обаче го съветва да си върне Хоуп, преди Томас да му я отнеме.

Скрит текст:
Стефи насърчава Томас да прави любов с Хоуп, за да я накара да забрави Лиъм.

Ник моли Дона да му прости.

Джаки напомня на Ник, че Пам не понася Дона, и ще побеснее, ако я види.

Край елхата, Стефи подарява на Кейти книга за чудесата, а Бил - колие.

Стефи съжалява, че двамата с Лиъм няма да са сами в Кабо Сан Лукас.

Бил подтвърждава пред Лиъм, че ще празнува само в компанията на Кейти, и отказва да отиде на вечерята у Форестър, макар че му благодари за поканата.

Хоуп уверява Брук и Рик, че е приела брака на Лиъм и Стефи. Рик я уверява, че Лиъм я обича.

Стефани е разочарована от отсъствието на Пам. Лиъм и Стефи пък забелязват, че липсват Томас и Хоуп.

Тейлър моли Кейти да не тормози Стефи.

Дона и Брук не знаят как да приготвят пуйката за празничното меню и съжаляват, че прибързано са предложили услугите си. Кейти ги заварва комично да се суетят около месото.

Стефани благодари на Брук за подкрепата й през изтеклата година.

Пристигат Томас и Хоуп. Стефани кани всички да седнат около масата. Стефи моли Хоуп да забравят за враждата помежду си поне на празника.

Гостите очакват с нетърпение печената пуйка, но Брук и Дона признават, че са я изгорили. В този момент се появява Бил с чудесно опечена пуйка.

Стефани е щастлива, че е заобиколена от семейството си. Всички се хващат за ръце и казват молитва, а след вечерята запяват коледни песни.

Стефи съобщава на Томас, че заминава с Лиъм, без да уточнява къде, защото не иска Хоуп да ги последва.

Лиъм пита Хоуп дали иска да бъде с Томас, тя му отвръща, че това не е негова работа. В този момент Стефи го повлича навън.

Хоуп се съгласява да замине с Томас.

Тейлър подарява на Брук готварска книга, върху която е залепена снимка на изгоряла пуйка, моли я да даде шанс на Томас и Хоуп. Брук настоява, че Хоуп е влюбена в Лиъм, но Тейлър е сигурна, че Томас ще я накара да го забрави.

Хоуп се обажда на майка си, за да й съобщи, че заминава с Томас.

Докато летят с различни самолети, Лиъм и Хоуп не престават да мислят един за друг. Стефи се опитва да развесели Лиъм, но той изглежда унил през цялото време. След като пристигат, двамата наемат джип и заминават за хотел "Есперанса", където ги посрещат с безплатни питиета.

Изненадващо Хоуп и Томас пристигат в същия хотел. Предлагат питиета и на тях. Хоуп иска безалкохолно. Томас също, но после тайно си взима коктейл.

СЛЕДВА: Томас предлага брак на Хоуп.

източник: в. "Тв. Сага"

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 09:25 от David_Charvet

# 121
В сайта на CBS има анкета "Коя е по-добра за Томас - Хоуп или Карълайн?"

Карълайн има общо 95 %, а Хоуп има само 5 %

http://polls.cbs.soapsindepth.com/polls/390193/results

# 122
Аайде, сега пък Томас ще предлага брак на Хоуп... Че няма на кого другиго да предложи брак, точно на дъщерята на мащехата си. Между другото, той точно с мащехата си Брук можеше да "премине границата", пък сега с дъщеря й.  hahaha

Както обикновено става в ДиК - ту с бащата, ту със сина или ту с майката, ту с дъщерята. Пример за това е Стефи - още обича Бил, пък се ожени за Лиъм!  Joy Joy Joy

До феновете на АЛФ в темата: Да напомня - всеки делничен ден бТВ комеди излъчват два епизода от 16 часа с повторения от 22. Изгледал съм много епизоди на сериала, но винаги се оказва, че съм изпуснал някой от тях.  Mr. Green

# 123
Сензационна новина!!! ДИКЪН СЕ ЗАВРЪЩА официално в ДиК на 19 СЕПТЕМВРИ. Simple Smile

За повече информация : http://cbs.soapsindepth.com/2012/08/deacons-back.html

ПП: Незнам някой дали е чел интервюто на Шон Кенан, което публикувах, но от там става ясно че той иска да играе заедно с актрисата която изпълнява ролята на Стефи - Джаклин Макинес Ууд. Чудя се дали онази снимка, която бяха направили американските фенове на сериала Дикън-Стефи-Бил, която бях публикувала наскоро няма да стане реалност?  newsm78

# 124
Много хубаво, но това отдавна не е новина. А иначе не разбрах на 19 септември почва снимките или на 19 септември ще го видим??

# 125
Много хубаво, но това отдавна не е новина. А иначе не разбрах на 19 септември почва снимките или на 19 септември ще го видим??

На 19 септември ще го видим.  Simple Smile

# 126
Предлагам всички, които следим "Дързост и Красота" по БНТ да се обединим и да им пишем да излъчват сериала както си беше, по два епизода в рамките на 45 минути, а не на 20.; изоставаме, да го излъчат поне до 6380 eпизод.  Peace

gledam@bnt.bg

# 127
Супер новина, Еми. Значи ще има нещо между Дикън и Стефи, което ще кара Лиъмчо и Доларчо Бил да ревнуват много.   Peace Joy Joy
От мен един колаж  Hug, който предлагам да сложим към другите снимки и колажи на 1-ва страница на следващата тема.  Grinning

# 128
Предлагам всички, които следим "Дързост и Красота" по БНТ да се обединим и да им пишем да излъчват сериала както си беше, по два епизода в рамките на 45 минути, а не на 20.; изоставаме, да го излъчат поне до 6380 eпизод.  Peace

gledam@bnt.bg
Аз пък мисля, че сега така е по добре по 20 мин, защото понякога наистина доскучава, въпреки че отдавна не съм го гледал, май само един път откакто стана по 20 мин. Whistling
А за Дикън - това е добра новина, дано да се задържи по-дълго, не само за 1 месец  Whistling

# 129
  • Разпиляна във въображението
Не знам за вас, но започвам да се бъркам кой с кого бих искала да бъде. Стефи, като една лоша версия на Брук и Тейлър, може би трябва да си намери силен мъж. следвайки стъпките на предишните тя трябва да се хване с Дийкън Crossing Arms И все пак не искам Лиъм с Хоуп, но явно двамата продължават да се обичат. Харесвам Томас за Хоуп, но не искам да страда, ако онези двамата се съберат. Карълайн стои по-добре до Рик. Тейлър май иска Томас с Хоуп Thinking

# 130
Изглежда, че новият мъж на Брук ще бъде доктор Мийд. За повече информация :

http://www.soapoperadigest.com/content/jon-hensley-bb-return

# 131

По лице мяза на Рик  Whistling

# 132

По лице мяза на Рик  Whistling
Нали Дийкън щеше да е с Брук??

# 133
Знаех си, че той ще й бъде новата любов... Много ще си отиват според мен, туко-виж съм взел да харесам тази връзка на Брук. Laughing
Дийкън май ще е за Стефи...

# 134

gledam@bnt.bg

Аз,съм За Peace.Какви са тия епизоди по 20 мин,тъкмо като започне и вече пускат финалните надписи.На мен 45 мин,епизод ми се труваше кратък ,а сега направо ми убиват желание да го гледам Crossing Arms.

Общи условия

Активация на акаунт