Американски дръзки, красиви, сладки, лъжливи, триумфални, богати, жестоки-Тема 3

• 103 485
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
И аз бях на страната на Лиъм и Хоуп,но вече по-скоро не съм,поне за момента - омръзна ми от този безкраен кръговрат ooooh!Нека вкарат нов герои за Хоуп,пък после току-виж триъгълникът стане четириъгълник и пак съберат Лиъм-Хоуп hahahaАз по-скоро нямам търпение да видя новите герои - Мая и Картър - как ли ще се отразят познатата на Дейзи и доведеният брат на Маркъс върху техния брак? newsm78 Като чета какво предстои занапред,май няма да е добре.
Сега,аз не съм толкова напреднал с френските серии на ''Богати и жестоки'',защото нямах кой знае какво време тези дни,пък и дума не разбирам на френски и е малко дразнещо Sad,но пак е нещо,поне картинки ще гледам и ще разбирам по тях,а освен това има и клипчета на английски и все ще го сглобя някак си.А колкото до теста за бащинство - нямам идея в кой епизод се разбира,но сигурно е скоро щом след няколко серии Ник и Шарън се събират - това най ми се искаше да го видя в сериите по бтв лейди,но... Sad
Иначе ще има объркване при раждането,не знам точно какво ще стане,но Адам,който иска Шарън за себе си ще даде бебето й на Ашли(която ражда мъртво бебе),а Шарън ще излъжат,че нейното е умряло.

# 406
Но Хоуп и Лиъм не бяха оставени на спокойствие, за да си се наслаждават един на друг Peace

Това май е идея на Хоуп и Лиъм- те няма как да бъдат оставени на спокойствие. Laughing Но вината за това не е само в останалите, а и в самите тях- податливи са на 'вечно неспокойствие'. Joy

Цитат
Оливър май в момента е най-красивия мъж в ДиК Crossing Arms

И най-малко показвания... Joy
Според мен в Оливър и Хоуп има още хляб, не знам защо не ги съберат пак... Пък после да вкарват и другия й нов, то по всичко личи, че тя цял живот ще се колебае между много мъже, докато всъщност уж главната любов ще е Лиъм. Това напомня ли ви на някого. Crazy

Аз по-скоро нямам търпение да видя новите герои - Мая и Картър - как ли ще се отразят познатата на Дейзи и доведеният брат на Маркъс върху техния брак? newsm78 Като чета какво предстои занапред,май няма да е добре.

И на мен ще ми е интересно да ги видя... Време е тъмнокожите в този сериал да станат постоянно централни... Имам спомени, че още от първите му години се опитват да прокарат някакви такива герои и да ги наложат, но май чак сега покрай Дейзи и Маркъс взе да им се получава най-добре... Време е и за въпросните Мая и Картър...

Една добра новина за феновете на сапунките и по-конкретно- на "Всички мои деца" и "Един живот да живееш"... От Prospect Park подновяват плановете си за онлайн продължение на двата сериала! Не е ясно кога точно може би ще започнат, но засега плановете са да има по 4 епизода на седмица + специален епизод с обобщаване на станалото през седмицата... Даже има идея ако този начин на развитие на жанра успее, в бъдеще така да се възродят и други сериали. Ако стане така, надявам се да се завърнат сериали като "Докато свят светува", "Пътеводна светлина", "Сънсет Бийч". "Страсти"...

Рейтинга на сапунките като цяло е в сравнително добро положение, има си някакво нарастване... Дано това да възспира евентуални предстоящи спирания на други сериали, защото в такъв случай, другата година американците може да я завършат със само 3 сапунки по телевизията... И май "Дните на нашия живот" ще е пътника... Confused

# 407
Между другото и аз се чудя защо Оливър все още го водят като част от сериала,при положение,че го показват 3 пъти в годината newsm78,него,Амбър,Торн и Джъстин май си ги държат във интрото само за пълнеж,защото реално актьорският състав е от 15 Shocked имена за сега по договор.Добре,че Мая и Картър и те са по договор,че иначе щяхме да ги гледаме толкова ''често'' както стана с Карън и Дани ooooh!Хубавото е,че след Нова година те двете пак се появяват,дано поне този път се задържат повече от 10 серии PraynigА това за сапунките е добра новина наистина.Дано продължат ''Всички мои деца''защото е грях такъв класически сериал да остане с отворен край!И аз с удоволствие бих гледал ''Сънсет бийч'',това ми е един от любимите сериали.А някой знае ли дали някъде има качени серии на ''Докато свят светува'' от времето когато го даваха по Диема Фемили през 2008-2009-а?

# 408
... иначе щяхме да ги гледаме толкова ''често'' както стана с Карън и Дани ooooh!Хубавото е,че след Нова година те двете пак се появяват,дано поне този път се задържат повече от 10 серии Praynig

Джоана имаше ангажименти като продуцент в друг сериал, който не подновиха.
Очаквам от февруари да се позадържат в ДиК  Peace

# 409
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
В днешния брой на в."ТВ Сага" няма резюме за "ДиК". Cry

# 410
Оооо,Бумър,това е страхотна новина!Именно заради този й ангажимент изчезна за пореден път от сериала началото на юли месец,когато я гледахме за последно - щом е пропаднал ангажимента,дано си седне на Д.-то и не мърда от Дръзките и красивите. LaughingТам и е мястото,ако не го беше напускала в началото на 90-те,сега щеше да е една от настоящите големи звезди в него.
Дейвид,нормално е да няма резюме - все пак в миналия брой имаше,а всъщност сериала не го даваха тази седмица. Peace

# 411
  • Разпиляна във въображението
Аз също вече не съм на 100% зад Лиъм и Хоуп, защото той се оказа такова недоразумение, че... Когато разберете нещо за новия мъж веднага да свиркате Praynig

И мен интрото на ДиК ме дразни - няма го Оливър Heart Eyes, нито Амбър, нито Ридж, нито Стефани. Може би ще го сменят от Нова година, когато се появи новия Ридж и останалите нови персонажи.

# 412
Оооо,Бумър,това е страхотна новина!Именно заради този й ангажимент изчезна за пореден път от сериала началото на юли месец,когато я гледахме за последно - щом е пропаднал ангажимента,дано си седне на Д.-то и не мърда от Дръзките и красивите. LaughingТам и е мястото,ако не го беше напускала в началото на 90-те,сега щеше да е една от настоящите големи звезди в него.

Е, тя си знае най-добре, в крайна сметка тя е една от малкото, която има кариера и извън ДиК  Peace

Искам да гледам повече и Кристъл, колкото и ужасно да я обличат, тя е много добра актриса.
Нямах възможност да гледам много Otalia в Пътеводна светлина, но се надявам на повече от Карън и Даниел

# 413
На мен Хоуп и Лиъм още от началото си не ми допадат толкова... Тогава бях на страната на Хоуп и Оливър- изглеждаха много свежи, като някоя съвременна младежка двойка от тийн сериал... Той с неговата Ефрон-Бийбърска прическа, а тя като някоя кукла до него... И тя тъкмо беше започнала да му дава нов шанс, когато се появи Лиъм... Веднага пламна някаква иска между тях, но най-много се сближиха, когато взе да се разбира, че Бил му е баща. Тогава Хоуп съвсем забрави за Оливър и само Лиъм й беше в главата...  Това, между другото, бих могъл да го посоча като аргумент срещу онзи, че Стефи се влюбила в Лиъм чак когато била разбрала, че е син на Бил. Peace Истината е, че тя просто си беше наумила да отнема неща на Лоугън и затова преследваше първо Оливър, после Бил, после Лиъм. Но ето, че последния се оказа нещо много по-специално от останалите. Въпреки, че и аз като много други бих искал да видя развитие и при Стефи и Бил- супер са заедно.

Очаквам ново интро да бъде пуснато някъде февруари-март, около 2 години след пускането на предишното. Това интро би било доста различно, без Ридж и Стефани... Дано този път Тейлър да е сложена директно след Брук и Ерик, като третата най-голяма и дългогодишна еблема в настоящия момент.

Ех, колко готино би било да продължат "Пътеводна светлина"... Този сериал все пак беше преживял и Втората световна война, а накрая една криза не можа да преживее...

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 14:06 от SuperGeorgi

# 414
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов

ПРЕДСТОИ В "ДИНАСТИЯ"

Кристъл е простреляна и губи детето си

На гости на Кристъл идва полусестра й Сами Джо.

Алексис наема частен детектив да проучи миналото на Кристъл.

Сесил притиска Блейк да й плати деветте милиона долара, които й дължи. За да се разплати, Блейк заминава за Лас Вегас и взема заем от гангстера Логан Райнууд.

Скрит текст:
Сами Джо постоянно се натрапва на Стивън, но мисли само за Клодия.

Фалън и Ник се влюбват един в друг.

Неслучаен изстрел по време на организирана стрелба поп анички в имението улучва Кристъл, докато тя язди. Кристъл веднага отива в болницата, опасявайки се, че бебето може да е пострадало. За нещастие лекарите потвърждават най-лошата прогноза - тя не само е загъбила бебето, но и няма да може да има повече деца.

Джеф напуска бизнеса на чичо си Сесил и се присъединява към фирмата на Блейк. Междувременно Фалън продължава аферата си с Ник.

Макар че Стивън вече прекарва повече време със Сами Джо, той отново моли Клодия да се омъжи за него. тя обаче отказва и твърди, че още е влюбена в съпруга си, въпреки, че той я е зарязал.

Пред Блейк възникват сериозни проблеми с договорите за петрола в Близкия изток. Той заминава затам, придружен от Джеф, за да се срещне с Рашид Ахмед и да уреди освобождаването на танкерите си.

В същото време Алексис лети за Рим, където се среща с Рашид, който й  е бивш любовник.

Фалън разбира, че е бременна. Решава да направи аборт и моли Джеф да се разведат. Той й казва, че ще й даде развод, ако запази детето.

Фалън признава любовта си на Ник.

Алексис успява да убеди Блейк под фалшиф предтекст да дойде при нея в Рим.  На път за Рим, Блейк се обажда на съсипаната Кристъл и настоява тя да посети психиатъра Ник Тоскани.

Фалън заявява на Джеф, че бракът им е бизнес сделка, чиято цел е да подпомогне бизнеса на Блейк, а бременността й е средство да се състезава с Кристъл в битката за влияние.

Кристъл е шокирана, когато вижда по таблоидите снимки на Блейк с Алексис в Рим.

Ник е неотлъчно до Кристъл в тези тежки за нея моменти. Тя успява да се овладее преди двамата да правят секс. Той все оак й признава любовта си. Кристъл заявява, че няма да изневери на съпруга си.

Блейк се завръща от Европа. Оправдава се, че близките му погрешно тълкуват снимките му в пресата.

Стивън се жени за Сами Джо.

източник: в."ТВ Сага"[color]

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 22:49 от David_Charvet

# 415
A не,Бил и Стефи не ги искам определено,не ги възприемам като двойка хич даже!Виж Брук и Бил - това е друго нещо,но то магнетична и красива жена като Катрин до който и мъж да я сложат,все има химия и магия!Дано ''новият'' Ридж да е хубав и малко по-млад поне Laughing
А колкото до интрото пълно с актьори,които не участват,дано го обновят скоро,и аз очаквам да стане февруари-март някъде,но не защото сегашното е от преди две години - сегашното е от август тази година когато добавиха Каролайн. Peace
А иначе и аз харесвам Кристъл Чапел,но съм я гледал в ''Пътеводна светлина'' като Оливия и там определено ми харесваше повече - беше женствена и с дълга коса.В сериите,които аз съм гледал от 2003-2004-а по ТВ7 през 2008-2009-а имаше връзка с Алан Сполдинг,тъкмо беше родила от него

# 416
Аз по-скоро имах в предвид да се направи съвсем нова версия на интрото- някъде от февруари-март 2011 сме си на тази версия, може би е време за нова. Макар че ДиК май рядко си сменя интро-то, предишното беше стояло 7-8 години, а първото- 16-17. Laughing
Но пък сега, след наистина големите промени в каста, може би трябва да се направи нещо ново и свежо...

# 417
Стефи не обръщаше внимание на Лиъм нищо, че беше с Хоуп. Започна да му се голи, когато той беше признат за син от Бил /благодарение на Хоуп и Кейти, за което трябва да им е вечно благодарен Crossing Arms/ и той трябваше да я интервюира за списанията им. После хлътна по бащата, а после по сина.

# 418
Мирелка, ние като фенки на Брук, ако не проявим разбиране към залитанията на Стефи, кой да прояви  Joy

# 419
Че аз я разбирам донякъде. Това, което не разбирам е, че се мисли за по-добра от Лоугън. Че иска да им натрива носовете. Озлоблението й не ми допада. Но мисля, че е доста по-бърза с влюбването от Брук newsm78

Общи условия

Активация на акаунт