Американски дръзки, красиви, сладки, лъжливи, триумфални, богати, жестоки-Тема 3

• 103 436
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Разпиляна във въображението
Написах го само да лъсне двуличието, нищо повече. Laughing

# 46
Двулична е и още как  Laughing
И добра актриса е Сюзан Фланъри щом я намразихме за гадните й номерца.

И май време да позабравим лошото за Стефка. Нали накрая сценаристите й дадоха шанс да стане по-добра. И тя се постара да "измие" донякъде лошите си постъпки.
И да я запомним с доброто след като си отива.
Да й простим както го направи всеопрощаващата Брук.

# 47
Двулична е и още как  Laughing
И добра актриса е Сюзан Фланъри щом я намразихме за гадните й номерца.

И май време да позабравим лошото за Стефка. Нали накрая сценаристите й дадоха шанс да стане по-добра. И тя се постара да "измие" донякъде лошите си постъпки.
И да я запомним с доброто след като си отива.
Да й простим както го направи всеопрощаващата Брук.
Susan Flannery Остава!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74

# 48
Последно остава, или си тръгва?

boldandbeautiful, моля те, обясни ми, че да не задавам излишни въпроси. Ти качваш епизодите с един ден назад, нали? Т.е. утре ще сложиш днешния, заради часовата разлика Thinking

# 49
Оох, ох, тя остава, ами още по тежка новина дойде!

Краят на Дързост и красота е през 2013!

http://novinar.bg/news/pisah-na-siuzan-flanari-no-tia-ne-mi-otgo … ori_Mzk4Njs0.html

# 50

http://novinar.bg/news/pisah-na-siuzan-flanari-no-tia-ne-mi-otgo … ori_Mzk4Njs0.html

Ще видим тази работа.

Та за епизода Blush Embarassed

# 51
Утре сутрин излиза това, което току-що мина по СБС. Иска се време, за да обработят колегите от СБС надписите, да качат видеото и така.

# 52
Утре сутрин излиза това, което току-що мина по СБС. Иска се време, за да обработят колегите от СБС надписите, да качат видеото и така.

Съкровище си  bouquet Нямам търпение Хоуп да изгони Лиъм...

# 53

Съкровище си  bouquet Нямам търпение Хоуп да изгони Лиъм...
Тя не го ли направи вече? Аз не чета спойлери и каквото става в епизодите е изненада за мен.

# 54
Докато не видя гърба на Лиъм не вярвам. То от крещене до действие има планина разлика, особено в ДиК.

# 55
Докато не видя гърба на Лиъм не вярвам. То от крещене до действие има планина разлика, особено в ДиК.

Мириел на пък направо ми писна от тоя Лиам. Не харесвам Хоуп като характер и държане(иначе актрисата е много красива), но за сметка на това в началото със Стефи бяха приятелки. Харесвам ги много като приятелки. Неразбирам сценаристите. Даже четох че извън сериала са първи дружки и казват че им е много трудно да го играят съпернички и да се карат и обиждат в сериала. Пише още че със сцената със боя със шоколад между двете им било изключително трудно да се бият и да заснемат сцената - постоянно се смеели.

Бел трябва да ги направи приятелки - ще бъде направо супер. А Лиам - нямам нищо против да го махнат - много лоша актьорска игра. Може да вкарат нови две момичета и две момчета и те двете да се борят за тяхната любов - да има интриги НО НЕ между двете а с новите две. Може много неща да направи Бел........ но не го прави, което е жалко.  Sad

# 56

Ще видим тази работа.
Да, странно е, че тази новина за края на ДиК се появява първо в БГ сайт и я няма никаква в американските сайтове. Логично е първо да изтече инфо в САЩ и чак после да узнаят и дубльорите в БГ newsm78

И за предполагаемото напускане на някой актьор колко се изписва, а да се мълчи за най-голямата новина не е нормално и нещо не е както трябва в тази информация.

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 22:57 от Sega

# 57
Sega,съгласен съм с тебе - не е възможно нашите да са по-напред с новините от американците hahaha ,аз си го обяснявам по следният начин - нали когато миналото лято обявиха,че спират ''Всички мой деца'' и ''Един живот за живеене'' също така казаха и че ''Богати и жестоки'' са подновени до 2014,а ''Дързост и красота до 2013-а,та си мисля,че наша Красимира от тук изхожда може би.Но това НЕ означава,че няма да ги подновят и занапред според мен.Поне за мен това е логичното обяснение и много-много не се връзвам и не вярвам на тази  ''новина'' докато не бъде официално потвърдено.
Съгласен съм и с Еми,че е крайно време и ще е много по-разчупено и интересно ако ''сприятелим'' Стефи и Хоуп - и двете са много яки и красиви мацки и ще е супер да ги видим в по-различна светлина от тази да се борят за глупака Лиъм  Sick. Ще е много по-яко и двете накрая да му бият шута щом се лута между двете и да видят,че не си заслужава,но това все пак е сапунка и едва ли ще стане. ooooh!

# 58
Нямам търпение да гледам епизода. Сега като чета коментарите... ще е разбиващо.

# 59
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Малко стари снимки от "Дързост и Красота"

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 23:44 от David_Charvet

Общи условия

Активация на акаунт