Американски дръзки, красиви, сладки, лъжливи, триумфални, богати, жестоки-Тема 3

• 101 919
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Моля, Сега. Grinning За "Колегите гадняри не се тревожи. Има ги във вибокс-а с бг аудио. Peace По-горе дадох линк. Wink
P.S: Някои са много гадни, а други са много, много печени; На мен любими са ми Клоди (в центъра) и Рамона. Heart Eyes Wink

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 22:10 от David_Charvet

# 631
Дейвид мерси за упътването Hug
Ти си го написал доста по-надолу, та не съм го забелязала.

Още не съм изчела всичко писано в темата, откак не съм влизала.
Сега ще допрочета внимателно всичко за да наваксам, че може пак да нямам достъп до сайта през следващата седмица  Cry

# 632
                                                                       САРА РУ

Сара Ру е американска актриса, родена 26-ти януари 1979 година. Известна е с ролята си на Клод Кейси, милата и всеотдайна секретарка на тв водещия на новините на канал GNB Уил Бътлър (в ролята е Ерик Робъртс, братът на Джулия Робъртс) в комедийния сериал "Колеги гадняри".

Сара е родена в Ню Йорк сити, дъщеря е на Джоaн Шлакман, общинска служителка и бивша актриса и Марк Шлакман, мениджър. Ру започва своята актьорска кариера, когато е на 9 години във филма "Rocket Gibraltar" / "Ракета Гибралтар" (1988), където играе дъщерята на Кевин Спейси.

Кариера:
Сара е участвала много филми и сериали, като "ER"/ "Спешно отделение", "Less than Perfect" / "Колeги гадняри", а през 2009 год. се появява в сериала "Eastwick" / "Истуик", където играе най-добрата приятелка на една от вещиците Джоана (Линдзи Прайс, "Триумфът на червилата").

Чаровната актриса се подлага на строга диета и през декември 2009 год., която се оказва успешна и благодарение на нея Сара отслабва с 50 кг.

Личен живот:
От 2001 година Сара е омъжена за режисьора, сценарист и продуцентът Миша Ливингстън, но през 2007-ма год. се развеждат. Ру се омъжва отново за учител Кевин Прайс на 21-ви май 2011-та година, на традиционна еврейска сватба (Ру е еврейка). През февруари 2013-та година Сара ражда първото си дете, момиченце, което е кръстено Талула.

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 15:18 от David_Charvet

# 633
В интересни филми е участвала. Повечето сериали, в които Сара Ру е взела участие май са обсъждани и в темата.

А личната история на чаровната Сара Ру наистина е удивителна. И имената при нея едни такива красиви - Сара, Ру, Талула ...
Колко добре вече се е подредило всичко в личния живот.
Ето преди броени дни е станала и мама.
Да й е честито   bouquet

И как е успяла да смъкне тези 50 кг.  Изглежда доста променена след отслабването. Дали след като е бременяла и наскоро родила си е още с тези -50 кг newsm78
Дейвид не пишат ли коя е тази успешна диета?
Но дори и като пълничка ми много е сладка и е била красива дебеланка. Можело и дори да не отслабва толкова много.

# 634
Сега, за диетата на Сара Ру четох, че се е състояла от сварени яйца, плодове: портокали, ябълки и зеленчукова салата. Всичко това е било за през целия ден. Shocked
Да, дъщеря й се е родила на 9-ти февруари тази година, да й е честито  bouquet
Няма снимки с нея и бебето и не се знае дали си е слабичка или отново е напълняла, дано да не е много. Praynig Иначе е много сладка.  Heart Eyes

# 635
                                                             ШЕРИ ШЕПЪРД

Шери Пепърд е американска тв комедийна актриса, родена на 22-ри април 1967 година. Първите й роли са в сериала "Всички обичат Реймънд", където играе лейтенант Джуди Потърбрадър и в сериала "Палавата Сюзън", където изпълнява ролята на асистентката Миранда Чарлс (Рони) и си партнира с актрисата Брук Шийлдс.

Ранен живот:
Шери е родена е в Чикаго, Илинойс. Kогато е на 11, родителите й се преместват в  Hoffman Estates, северозападно предградие на Чикаго.

Кариера:
Първоначално е работела като юридическа секретарка през деня, а вечерно време се е изявявала в комедийни роли. Първата си роля в телевизията е в шоуто "Cleghorne" / "Глегхорн", с участието на бившата звезда от "Saturday Night Live" / "Събота вечер на живо", член на гласове Илейн Глегхорн. Три години по-късно, Шепърд преследва мечтата си за актьорската игра и е готова да стигне до комедията и то на пълно работно време, като отново работи като юридически секретар за по един ден работа. Имала е участия като гост и повтарящи се роли в сериали като "Всички обичат Реймънд", където играе помощничката на лейтенант Робърт (братът на Реймънд); "Living Single" / "Самотен живот", както и редовни роли в сериала "Палавата Сюзън" с Брук Шийлдс и " The Jamie Foxx Show" / "Шоуто на Джейми Фокс". Може би най-успешната й роля дсега е тази на Рамона Плат в комедийния сериал "Less than Perfect" / "Колеги гадняри" (2002-2006).

Шери с Кати Грифин, Нестор Карбонел и Брук Шийлдс в сцена от "Палавата Сюзън"

Личен живот:
През 2001 година Шери се омъжва за комедианта Джеф Торплей. Синът им Джефри се ражда през април 2005 година. По-рано, Шепърд обяви, че очаква да има близнаци (момче и момиче), но пометнала, след три месеца родила преждевременно. През 2006 година двойката се разделя, а през 2009 година се развежда, след като актрисата признава, че имала извънбрачна връзка; събитието води до раждането на комедията "Sherii" / "Шери", където тя изпълнява главната роля.

На 26-ти декември 2010 година, Шепърд се сгодява за сценариста Ламар Сали, с когото се вижда в продължение на година. Женят се на 13-ти август 2011 година в хотел " Fairmont Hotel" в Чикаго, Илинойс.

Интересни факти:
- Шери признава, че е имала много аборти.
- Снимала сее във филма "Cellular" / "Мобилна връзка" (2004 год.) с Крис Евънс и Ким Бейсингър, където играе касиерка.
- През 2012 година Шери Шепърд участва в 13-тия сезон на "Dancing with the Stars" /"Танцувай със звездите", където танцува танго с актьора Джак Вагнер (Доминик / Ник от сериала "Дързост и Красота") и актрисата Мелиса Гилберт.

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 07:31 от David_Charvet

# 636
Най-интересното за Шери е, че от 6-7 години е водеща на сутрешното шоу The View, редом до знаменитости като Барбара Уолтърс, Роузи О'Донъл, Упи Голдбърг и Джой Бехар.  Peace

Сара Рю най-добре си я спомням от Popular.

Дейви много ме кефи как ме изненадваш с портретите.

# 637
Буми, мерси за допълнителната информация.  bouquet Радвам се, че те кефиш на портретите. Blush Laughing

# 638
  • The point of no return
Спирам да гледам ДиК за известно време, или поне докато не намерят подходящ мъж за Хоуп! 
За пореден път я пратиха в изходно положение Sad Повече от банално е все Хоуп да е губещата, толкова ли не могат да измислят друго развитие на нещата  newsm78

Как Лиъм няма да има чувства към Стефи, като някой постоянно се меси между него и Хоуп, та те не бяха оставени на мира и за минута откато им почна връзката  Whistling  И Стефи, която го приема с всичките му недостатъци и е готова да прости всичко, включително и да свири втора цигулка я направиха светица почти- зряла, борбена, целеустремена, жена-мечта.

Лиъм заслужава да бъде със Стефи, не е достоен за Хоуп, лошото е, че триъгълникът е далече от приключен  Sad

# 639
Роя, много жалко.  Sad Навестявай ни от време на време. Peace

# 640
  • Разпиляна във въображението
Роя, я се стегни Hug Лиъм обича Хоуп, то си е видно откъдето и да го погледнеш. Обича и Стефи на някакво ниво и сега ще има бебе. Нормално е да избере Стефи. Все пак е живял без баща и знае какво е. Отделно имам усещането, че туй бебе няма да го бъде. Не знам защо, не ме питайте.

И аз мисля следващите серии да ги гледам през пръсти, защото Тейлър като лека жена ми е толкова "бляк" гледка. Не я харесвам, обаче това безумие с Ерик!!!!! Както и Рик и Мая. Стига бе! Рик и Карълайн си бяха толкова сладки.

# 641
Керълайн ми е ок с Томас.  Heart Eyes
Цялата история как Бруки я докара и лансира за да разкара Амбър от Рик (професионално и лично) не ми хареса (да не кажа нещо по-силно)

# 642
Честита Баба Марта на всички!!! Hug

И аз не одобрявам постъпката на Брук за да разкара Амбър от живота на всички, но я разбирам. Чудя се, ако Амбър беше паднала от тераста и нямаше за какво да се хване, дали щеше да умре, или щяха да я възкресят, както винаги правят с героите? Thinking Joy Joy hahaha

# 643
И на мен ми писна и ми е досадно да гледам как все Хоуп страда и как не може да го прежали тоя  Лиъм ooooh!А иначе в последната година Стефи наистина много се промени и израстна,вече мога да кажа,че не прехвърлям сцените с нея,а си ги гледам  LaughingНе знам защо,но и аз съм почти убеден,че това бебе няма да успее да се появи на белият свят.Ще видиме скоро.
Иначе и на мен са ми гнусни и противни сцените с ''голямата любов'' на Ерик с Тейлър Sick,е по-гнусно нещо не можаха да измислят след свалката на Пам с Ник Laughing
Много ме е яд,че само за да ''вмъкнат'' Мая при Рик,развалиха образа на любимката ми Каролайн и я изкараха такава дребнава лигла Naughty.Но пък от друга страна Рик май е от тези актьори,че до която и героиня да го сложат,все си отиват.Както Брук - с който и да е мъж,химията е на лице.Макар,че за мен само Амбър(която много ми липсва и се моля да я върнат пак Praynig)си е за него,с Каролайн също са много сладки и красиви.Но Мая също е много сладка и чаровна и при добър сценарии,(което се случва все по-рядко в този сериал)мисля,че с Рик може да си паснат и да са хубава двойка.Пък и все пак сега тя е бедна,като си изправи косата след време и я понаправят,ще е страхотна.На мен поне тя и Картър са ми интересни и ще се радвам ако сценаристите развият техните герои по хубав начин.

# 644
  • The point of no return
Честита Баба Марта на всички   bouquet Благодаря за подкрепата  Hug  Miriel ще последвам съвета ти и ще гледам през пръсти  Simple Smile

Каролайн наистина е голяма сладурана, някъде мернах нейни снимки с чуплива коса - много й отива  Peace  А иначе и на мен тя като че ли повече ми допадаше с Томас.

А какво мислите за Хоуп и Картър  newsm78  Възможно ли е да ги съберат, аз нещо май не съм много съгласна  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт