Американски дръзки, красиви, сладки, лъжливи, триумфални, богати, жестоки-Тема 3

• 101 956
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
На мен ми стана интересно едно нещо: бях чел и дори го писах тук в темата, че Катрин Кели Ланг (Брук) е подновила договора за участие в "Дързост и Красота" за още две години, което по моите сметки е от 2013 до 2014 година. А защо нашите българи и Красимира Казанджиева казва, че края на сериала е през 2013-та?

# 76
Честно ви да кажа и мен мн ме дразни този женчо Лиъм,явно не обича достатъчно Хоуп,и затова все път тича като кученце при тая Стефи.Време е да намерят нов обожател на Хоуп,които не я наранява толкова мн .

# 77
Кирова, съгласен съм с теб.   bouquet  bouquet  bouquet  Лиъм е егати женчото. Съмнява ме и то много да е син на Долар Бил.  Thinking

# 78
  • Разпиляна във въображението
На мен ми стана интересно едно нещо: бях чел и дори го писах тук в темата, че Катрин Кели Ланг (Брук) е подновила договора за участие в "Дързост и Красота" за още две години, което по моите сметки е от 2013 до 2014 година. А защо нашите българи и Красимира Казанджиева казва, че края на сериала е през 2013-та?

Може договорът й да обхваща 2012-2013 година. А и ако сериалът спре един договор винаги може да бъде прекратен.

# 79
Да, Мириел, но това за договора на Катрин Кели Ланг (Брук), го пишеше към новината за това, че Сюзън Фланъри (Стефани) напуска "ДиК", а тя е от 20 август, понеделник.

# 80

БОГАТИ И ЖЕСТОКИ (THE YOUNG AND THE RESTLESS)
                     Епизоди 178(9078) и 179(9079) от снощи и тази вечер:  

Трейси Абът е на гроба на Брад и с тъга си спомня за времето с него – как са се запознали с него,как той изражда дъщеря им Колийн.На опелото идват Аби с майка си Ашли,Колийн и Виктория.Аби и Колийн казават,че Брад е бил невероятен баща и ще им липсва много,урешават се една друга.Трейси,Ашли и Виктория си спомнят как са се женили за него и какви спомени са имали.Виктор казва на Нийл,че не се радва за смъртта на Брад,но е доволен,че по този начин няма да мисли как да го махне от борда.Той казва на Нийл,че иска Ашли да дойде в борда на мястото му.Нийл му напомня,че тя е директор на ‘’Жабо’’,но Виктор казва,че не за дълго.Всички се събират в къщата на Брад след погребението.Шарън се чувства ужасно заради трагедията,тя споделя на Джак,че след като е отпратила Брад от хижата е дошъл Ник,прочел е писмото в което тя му се обяснява в любов и са прекарали нощта заедно.В това време Ник се прибира у дома,Филис разбира,че той е спал с Шарън.Казва му,че станалото станало – те са семейство и трябва да се справят с това,тя умаловажава случилото се,но Ник й казва,че обича и двете и му трябва време да реши какво иска.Филис се разстройва.Той иска да се изнесе временно,но тя не му позволява.Решават да отидат в къщата на Брад и те,за да изкажат съболезнованията си.Шарън се кани и тя да отиде когато Ноа и казва,че иска да иде с нея.Шарън казва на Джак да закара Ноа,защото тя иска първо да иде на гробището да се сбогува сама с Брад.По същото време и Филис отива там.За учудване на Шарън,Филис се държи добре с нея,извинява и се,че е пуснала необмислено Ноа с Идън,също така и че се е месила в брака и.Филис остава сама на гроба на Брад,казва,че много пъти е искала смъртта му,но сега и е тъжно,че е мъртъв,благодари му,че е спасил Ноа.Ник и Джак се притесняват какво може да стане ако двете се засекат на гробището,в това време идва Шарън и казва на Ник колко странно се е държала Филис,било нетипично за нея.Когато разбира от Ник,че Филис знае за тяхната афера е още повече учудена на какво се дължи доброто и отношение.В това време идва Филис им казва,че сега най-важни са децата,техните отношения са след това.Ник и Шарън са изумени как тя привидно добре приема случилото се.Ашли се притеснява,че Аби страда за баща си,а след като е чула съобщението на Виктор към Брад,сега е разочарована и от биологичния си баща.Виктор оставя съобщение на Джил,че е време да пристъпят към плана си.Когато Виктор отива в дома на Брад Колийн се развивка как смее да стъпва там при положение,че е мразел баща й.Виктория и Джей Ти казват на Майкъл и Лорън защо Брад е загинал в езерото – защото е спасил Ноа,бо той не е успял да излезе.Лорън се разстройва,казва,че Брад и е бил много близък едно време и че са имали връзка.После се извинява на Трейси като и казва,че съжалява за дето е сваляла и преследвала Брад когато той е бил женен за нея.Трейси и казва,че и без друго с Брад са били по-близки като приятели отколкото като съпрузи.Ноа отива да види Идън,тя се чувства виновна за смъртта на Брад и казва,че ако не е поискала да отидат да се пързалят той е нямало да умре.Шарън и тя казва на майка си,че се чувства виновна,защото ако не била заминала на хижата,а била в града е нямало да пусне Ноа и Брад щял да бъде жив.

Именно,сега сме август 2012,значи договорът й тече от тази година на Катрин.
Твърде възможно е и ''Богати и жестоки'' да се раздели с двама от сегашните си актьори - Кевин Шмид и Кристел Халил,а за ролите на Ноа Нюман и на Лили Уинтърс да бъдат намерени нови актьори,дано това не се случи.

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 22:59 от Rick Forrester

# 81
Рик харесва ми дето слагаш снимката с героите на "Богати и Жестоки" пред резюмето  Hug 
И така си ги и припомням всичките. Май има и някои дето не ги познавам като че ли...

За напускащите от  "Богати и Жестоки" - с Ноа не съм още свикнала, че съвсем скоро порасна и още ми е нов, но Лили ми харесваше и ще ми липсва  Sad  
Дано да не е вярно за Лили.

Често са жълти клюки тези новини.
Ето и за Сюзън Фланъри от години ту казват, че напуска, ту че остава, сега последно пак напуска Laughing

# 82
Sega,радвам се,че ти харесва начина по който пускам резюметата от епизодите.Аз се чудех дали така по този начин със снимката с всичките актьори или както преди правех колажи с логото на сериала + някоя друга снимка,но така май е по-добре,жалко само,че нямам актуална снимка със актьорският състав от текущата 2009-а година,защото тази е от миналата 2008-а и по-скоро е с геройте когато го даваха миналата година по бтв синема.Някои са ти непознати може би,защото 4-ма от тях вече не участват в сериала,както и малките дечица  - това са вече порастналите Ноа и Аби.Колкото до Ноа - те и в периода 2010-2011-а пак го бяха сменили с друг актьор,после си върнаха сегашния,сега пак искат да го махат ooooh!,дано си го оставят,както и Лили.
Аз мисля,че е крайно време в ''Дързост и красота'' и Ар Джей и Али да ''порастнат'' - трябва да им позволят и те да имат своя живот в действието,особено сега след като Ридж няма да го има трябва да гледаме Ридж Младши. Naughty

# 83

ПРЕДСТОИ В "ДЪРЗОСТ И КРАСОТА"

Пам хваща Ник и Дона да се целуват

Стефи предупреждава Кейти да не тормози Бил и твърди, че е приключила с него, защото обича Лиъм. Кейти не й вярва.

Скрит текст:
Джъстин ухажва Алисън. Бил му казва, че планира семейна почивка. Джъстин го закача, че харесва Стефи. Бил си мечтае как Стефи зарязва Лиъм заради него.

Хоуп и Оливър си говорят за кражбата на моделите и за младежите от дома за сираци. Той я пита как понася раздялата си с Лиъм.

Томас моли Брук да подкрепи връзката му с Хоуп, но тя вярва, че Хоуп е влюбена в Лиъм.

Брук казва на Хоуп за разговора си с Томас и я пита дали връзката между нея и Лиъм е приключила. Хоуп й признава, че още го обича и се надява, че той ще зареже Стефи.

Ридж предупреждава Лиъм да не наранява Стефи. Той не отрича чувствата си към Хоуп, но обещава на Ридж да бъде верен на Стефи. Когато обаче остава сам, Лиъм пак гледа снимката на Хоуп. В този момент тя идва и му казва, че е говорила с Брук и се надява, че Стефи ще се провали. Лиъм я уверява, че ако тя му изневери, ще я зареже.

Брук казва на Ридж, че Хоуп още е влюбена в Лиъм, но той й казва да не се намесва в брака на дъщеря му Стефи и Лиъм.

Брук заварва Дона да украсява лодката на Ник и я пита защо още е при него. Дона й казва, че Ник не е крадец.В този момент идва Ник и Брук иска обяснение. Ник казва на Брук, че кражбата на моделите няма да разори "Форестър Криейшънс", и Дона се досеща, че той е знаел. Ник я моли да не се карат и й напомня, че кражбите на модели са редовна практика в модния бизнес. Тя го моли да й каже кой е крадецът, но той отказва. Дона решава да се изнесе.

Форестър нямат какво да покажат на ревюто си. Ридж вярва, че кражбата е на вътрешен човек и двамата с Ерик решават да пазят новите си модели вкъщи.

Хоуп и Стефани се чувстват виновни пред Бевърли.

Брук се оплаква на Ридж, че Ник е излъгал нея и Дона. За да я развесели, Ридж и предлага да пеят коледни песни, но тя няма настроение. Той се чуди дали Стефани ще успее да убеди Бевърли да й прости.

Стефани се извинява на Бевърли и я моли да се върне да работи за нея. Хвали я, че се справя без ничия помощ.

Дона казва на Кейти, че Ник я е подвел, но тя разбира желанието му да спаси "Джаки М".

Ник и Джаки заварват Пам да украсява дома им. Тя си изпросва целувка от Ник и му благодари, че я е поканил за празниците. Ник е раздразнен от идването й, но Джаки му напомня, че дължат успеха си на нея. Ник съжалява, че е ограбил Форестърови и че е провалил връзката си с Дона. Джаки го съветва да обърне внимание на Пам.

Приятел на Ник, облечен като елф, донася коледни подаръци на малкия Джак. Дона идва и Джак я моли да му почете. Тя обаче иска първо да се извини на Ник за острия си тон. Той я целува. Пам ги вижда и побеснява.

Ерик и Ридж настояват частните детективи да открият крадеца на моделите колкото се може по-скоро. Мадисън им съобщава, че ще замества Пам, която е болна. Ерик я инструктира да отказва каквито и да е коментари за ревюто.

Стефани казва на Ерик, че Бевърли още им се сърди. Той й предлага да натоварят Томас с организацията на спонсорските програми за сиражите. Бевърли изненадващо се завръща и Стефани я прегръща.

СЛЕДВА: Без да иска, Томас завежда Хоуп на същия курорт, на който са Стефи и Лиъм

източник: в. "Тв Сага"

# 84
http://store.picbg.net/pubpic/C4/74/ea2413ec6343c474.jpg[img]
Ето и нещо за дамите тук  Wink - този красавец се казва МАРКО ДЕПЪР и от тази година е член от актьорският състав на сериала ''Богати и жестоки''.От 27.03.той играе ролята на Кармайн Баско,гаджето на Аби Нюман в най-новите серии.Сигурен съм,че той ще донесе много фенки на сериала в Щатие,а може би и тук. Laughing
Ето и клипче с горещи сцени между него и Марси Райлан(Аби).
http://www.youtube.com/watch?v=rLCl8xVT1Ck

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 17:07 от Rick Forrester

# 85
# 86
Все си мисля,че на Каролайн,Хоуп или Стефи ще подхожда повече,ще е хубаво ако го преместят в ''Дързост и красота'' както са правили с много други герои. Praynig

# 87
Все си мисля,че на Каролайн,Хоуп или Стефи ще подхожда повече,ще е хубаво ако го преместят в ''Дързост и красота'' както са правили с много други герои. Praynig

На мен ми се иска да върнат Оливър на Хоуп. Бяха много хубава двойка.  Simple Smile

# 88
  • Разпиляна във въображението
Защо Карълайн се е прехвърлила от Рик на Томас?

Хареса ми новия епизод. Той само още повече затвърди мнението ми, че Лиъм е идиот и е напълно подходящ за Стефи. Имат благословията ми. Само да не се сбъднат прогнозите на някои фенове, че
Скрит текст:
Хоуп е бременна ooooh!

# 89
Сцена от предстоящата сватбана Рич и Брук!!

И най-яката двойка на всички времена в ДиК: Каралайн и Томас !!!

ПП: Кой днес от актьорският състав на ДиК има рожден ден?

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 19:11 от emiliq.nikolova88

Общи условия

Активация на акаунт