Американски дръзки, красиви, сладки, лъжливи, триумфални, богати, жестоки-Тема 3

• 101 947
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Е то това е стара новина - аз го написах онзи ден още. Peace

# 92
  • Разпиляна във въображението
Каралайн е красива, но за мен преиграва на моменти с лицето си.

# 93
Защо Карълайн се е прехвърлила от Рик на Томас?
Амбърчето нещо се намеси, но нека момчетата да кажат, защото аз ги следях малко през пръсти

# 94
Рик - ще ни разкажеш ли пак какво стана снощи "Богати и жестоки", ако си го гледал или записвал?

# 95
Рик, а ти по какъв начин записваш БиЖ? Едва ли ще е онлайн ТВ?

# 96
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Днес от 14:00 h. по btv cinema започва излъчването на сериала V.I.P. / В.И.П. с Памела Андерсън.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=656801.msg22726933#msg22726933

# 97
Памела Андерсън отново се съблече
http://novinar.bg/news/pamela-andersan-otnovo-se-sableche_NDAyMDsxNg==.html#

45-годишната сексбомба Памела Андерсън отново реши да вдигне малко шум като свали дрехите си. Емблемата, която държи рекорда за най-много голи корици в "Playboy", реши да добави още една в колекцията си, но този път на списание "Lovecat".

Русокосата еротична фантазия на три поколения изглежда точно като преди 20 години, когато бе най-актуалното име в средите. Самата фотосесия също лъха на деветдесетарски дух, като кадрите са правени все едно от любител.

Всъщност, фотограф е популярният Санте Д'Орацио, който също се е снимал до голата, игрива Пам.

# 98
Взех, че се зарибих по Богати и Жестоки. Докато чакам Дързост и Красота по СБС започнах да го следя. Много ми харесва! Действието се развива пъти по-бързо, имат различни истории. Засега Филис ми е любимка, защото все нещо зловещо прави.  Twisted Evil

BTW Хич не съм фен на Керълайн и Томас. За мен нямат химия. И зъбките на Томас са отвратителни.  Sick Керълайн все още не я знам ква е що е, не е участвала в някаква главна сюжетна линия, за да я опозная.

# 99
  • Разпиляна във въображението

BTW Хич не съм фен на Керълайн и Томас. За мен нямат химия. И зъбките на Томас са отвратителни.  Sick Керълайн все още не я знам ква е що е, не е участвала в някаква главна сюжетна линия, за да я опозная.

Съгласна. Харесах днешния нов епизод на ДиК. Лиъм каза хубави неща, обаче вътрешно се съпротивлявам Crossing Arms Да ходи при Стефи и Хоуп с нов мъж Simple Smile

# 100
От вчера отново излъчват "Алф" по btv comedy, всеки делничен ден, по два епизода от 22:00 h. с повторение в 16:00 h..

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 01:46 от David_Charvet

# 101
Boldandbeautiful,записвам ''Богати и жестоки'' благодарение на устройството ми на Близу - ползвам тяхната цифрова телевизия и има устройство,с което записвам когато ме няма вкъщи.Записа става на флашка.Питах дали може записа да се сваля на лаптопа,но казаха,че засега няма как - работели по този въпрос.Sega,записах ги двете серии последните 2 вечери,но не съм ги гледал още,защото бях на работа. Simple Smile Ще се опитам утре вечер да напиша в сбит текст по-важните случки от двата епизода.
Horrorman,много се радвам,че и ти се зарибил по сериала,в последно време и при мен измести по интерес и фаворит другият ми любим - ДиК.Наистина е доста по-интересен и последователен и най-вече обръщат внимание на всичките си герои,които са към 40!!!Ти само американските ли серии гледаш или и тези по бтв лейди?
И аз хич не съм фен на двойката Каролайн-Томас - за 2 години така и не ми стана любимец и не ме заинтригува - първият си ми харесва повече.Искам Каролайн с Рик най-после.

# 102
Благодаря Рик. Ще чакам.

Взех, че се зарибих по Богати и Жестоки. Докато чакам Дързост и Красота по СБС започнах да го следя. Много ми харесва! Действието се развива пъти по-бързо, имат различни истории. Засега Филис ми е любимка, защото все нещо зловещо прави.  ...
Радвам се че има още един фен Богати и Жестоки Hug  
Тъкмо и аз казвах, че сигурно само новите серии в САЩ гледаш предполагам, щом следиш по CBS и Рик ме превари  с въпроса си Laughing

# 103
Да, следя го по СБС, както го излъчват. Започнах по случайност, защото чакам всеки ден ДиК. Филис е много забавна. Може да погледам и в БГ епизодите, но попринцип не обичам дублажи. Simple Smile

# 104
Може ли някой да ми каже до кой оригинаелн епизод сме стигнали в българия като бройка?

Общи условия

Активация на акаунт