Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 30

• 40 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Получавате ли потвърдителен мейл за поръчките аз за 2 поръчки вече нямам  и за пращането номера за проследяване ми излиза в акаунта не по мейла.

# 241
  • In transit
Момичета да ви се оплача, не си купувайте тези обувки: http://www.javari.de/dp/B005YJIA0O

За един месец носене се скъсаха и двете отдолу на подметката. Имам ботуши на CAT и съм много доволна от тях. Писах им, че искам да ми върнат парите, да видим какво ще кажат. Пратих и снимки с нагледен материал.

# 242
  • Варна
Моите поръчки от 11-и, 12-и пристигнаха мълниеносно. Sunglasses

Като цяло са ок, но има два чифта, на които не случих.
Не знам защо съм на мнението, че Converse си отговарят на номера, ама 44.5-и са с поне един сантиметър по-големи. Сега съм поръчала 44-и да видим те как ще са... Rolling Eyes

Тези, със синьото, си ги поръчах покрай мъжките, да не съм капо.

Много ме кефят, отзивите супер, цената - ок, обаче чак после видях, че са от изкуствена кожа... То ясно, че на тази цена няма как да са естествени, ама явно съм бляла...
Както и да е, получих ги и наистина са много добри, стелката е омекотена, токът не се усеща, като маратонки са, обаче моят крак е по-широк и усещам лек натиск в предната част, който може би ще се отпусне, ама не ми се рискува май... Whistling

# 243
  • До сърцето...
Не знам защо съм на мнението, че Converse си отговарят на номера, ама 44.5-и са с поне един сантиметър по-големи. Сега съм поръчала 44-и да видим те как ще са... Rolling Eyes

Аз също смятах, че си отговарят, и си поръчах тези чехли 37.5. Оказаха се умалени...  Sad

# 244
Момичета, какво означава от немски andere leder, няма го на първа страница.
С гугъл-преводача ми излиза "друга кожа", което нещо не ми е ясно.

# 245
... обаче моят крак е по-широк и усещам лек натиск в предната част, който може би ще се отпусне, ама не ми се рискува май... Whistling
Къде са най тесни? Струва ми се, че мястото от което се показват пръстите е доста ниско и вероятно е за по-тънък крак. И аз ги заглеждам, та затова питам. Grinning

# 246
  • София
здравейте  Hugнякой сподели че ги е получил http://www.javari.de/Trezeta-Schuhe-Handtaschen-Accessoires/s/re … _7%26pageCode%3Dd как са като размер отговарят ли си  Praynig

# 247
  • In transit
Мъжките Reebok отговаря ли им номерацията?

# 248
  • Варна
... обаче моят крак е по-широк и усещам лек натиск в предната част, който може би ще се отпусне, ама не ми се рискува май... Whistling
Къде са най тесни? Струва ми се, че мястото от което се показват пръстите е доста ниско и вероятно е за по-тънък крак. И аз ги заглеждам, та затова питам. Grinning

Не, не е ниско, всъщност са ми точни, а моят крак си е широк. Sunglasses
Натискът е от самата кожа на пръстите, което всъщност е незначителен проблем. Май съм се разглезила много... Mr. Green

# 249
Получавате ли потвърдителен мейл за поръчките аз за 2 поръчки вече нямам  и за пращането номера за проследяване ми излиза в акаунта не по мейла.

Същото е и при мен.

# 250
ria, благодаря. Hug

# 251
  • София
Момичета, какво означава от немски andere leder, няма го на първа страница.
С гугъл-преводача ми излиза "друга кожа", което нещо не ми е ясно.
Имам обувки за които пишеше така- кожени са,а каква кожа не мога да кажа,във всеки случай не са изкуствени.

# 252
  • Варна
....

Май скоро код няма да има, а зима се задава  Mr. Green ббихте ли споделили мнение за тези: http://www.javari.de/Marco%20Tozzi%202-2-25520-27%20Stiefel%20Sc … RL=%2Fmythings%2F Заслужават ли си парите имайке предвид факта, че не са естествена кожа  Thinking

Страхотни са, само че аз ги взех за около 18 евро. Не съм ги носила, защото ги поръчах през пролетта, но имаше много добри отзиви в темата  Peace

Петя, докъде ти стигат? Знам, че си по-висока от мен, да се ориентирам, че съм ги харесала, но ме притеснява да не ми дойдат над коляното на мен.

Тази чанта беше единственото нещо за мен и съм адски разочарована  Cry Cry Cry http://www.javari.de/Benetton-Thais-48351-Schultertaschen-39x7x2 … p;nodes=344078031

Какво не ти хареса?

# 253
Имате ли представа дали тези  ТАМАРИС сиотговарят или да поръчам един номер по-големи - БЛАГОДАРЯ!

# 254
Мъжките Reebok отговаря ли им номерацията?
Наскоро получихме едни Reebok Riano и отговарят.

Общи условия

Активация на акаунт