Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 30

• 40 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
ПОМАГАЙТЕ Mr. Green Търся и аз чанта,черна,cross body  да е,готина,евтина,интересна,кожена Flutter

# 406
  • Варна
А за тези Rieker има ли отзиви?

# 407
Днес дойдоха  тези - утре собственичката им ще ги пробва, та засега мога да кажа само, че са доста хубави кецки и то за без пари - 30 лв излязоха.
В събота правих офлайн тур из магазините с цел проучване и резултатите са следните: В трите магазина Sisi на бул. Мадрид имат  Рикер, Тамарис и Марко Тоци - ограничен избор и номерация, но все пак пробвах тези  - моят си номер 39 ми бяха адски тесни, твърди, дървени и неудобни, а 40  бяха широки и ми се събуваха ... та  добре, че не се подлъгах да си ги поръчам при намалението. Имат и този  модел на М. Тоци - на живо изглеждат много красиви - само да не беше пресечения нос отпред - направо са "осакатили" хубавите ботуши.
В магазин  Humanic в Сердика център имат тези боти и ако някой иска да поръчва и ги мисли  - да ходи да мери (аз не съм ги пробвала), имаше и още модели на s'Oliver, както и няколко модела  Bugatti, но само мъжки (изрично попитах за женските - не продавали). Във  Fan point пробвах на G-star тези, обаче  ми излизаше крака отпред, но въпреки това ги харесвам, а и моите стъпала не са чак толкова ужасно и непоносимо тесни, както са на някои от нас Wink, та ако имаше моят номер с една силиконова стелка мисля, че щеше се оправи положението. От Hogl пробвах това и 39 си ми бяха просторни отвсякъде - според мен точно този модел са уголемени доста. Като цяло  - нищо интересно, но за сметка на това  -   "интересни" цени  Mr. Green
Да използвам случая и да попитам от името на една близка: виждали ли сте някъде в софийски магазин  прилично изглеждащи не много скъпи (може и синтетика) равни обувки, тип балерина, номер 40 или 41? 

# 408
# 409
  • Sofia
Мим, Josef балеринките са СТРАХОТНИ!!! Още като ги поръча ти завидях  Hug
Деси бееееее, срам нямаш с тази чанта - пише, че е кожа  newsm78 Ровя сега за повече инфо - в амазон пък текстил...  Confused

# 410
  • Бургас
Мим, Josef балеринките са СТРАХОТНИ!!! Още като ги поръча ти завидях  Hug
Деси бееееее, срам нямаш с тази чанта - пише, че е кожа  newsm78 Ровя сега за повече инфо - в амазон пък текстил...  Confused

Наистина, Ани!  Hug Много ми харесват, а и страшно много се радвам, че ми паснаха и на дължина, и на ширина. Имах опасения, че ще са ми широки (предвид ширещото се мнение за марката), но специално тези Josef са ми ОК.
Жалко, че няма номер като за теб.

Чантата пък не виждам какво и е коженото.  Thinking Ама пък де да знам, възможно е.
Иначе е сладурска.

# 411
  • София-Лагера
Ето в Амазон
http://www.amazon.it/dp/B005VAMSMM/ref=asc_df_B005VAMSMM9299602? … veASIN=B005VAMSMM
Марка: SACCESS
Стил: чанта за рамо
Затворена: Никакви затварящи
Външен Материал: естествена кожа
 Thinking

# 412
  • DE
Малко глупав въпрос ама... Като съм си сложила разни неща в уиша и ако им се променят цените, ще се променят ли и в уиша или само на началната страница на модела?
Благодаря предварително   bouquet

# 413
# 414
Интересува ме стелка на тези марко тоци в синьо и кафяво. Нося между 38 и 39. Стелка 25 ми трябва, а на тези в таблицата пише за 38 че 24.2. Имам затворени марко тоци с връзки 39, които са ми големи, та се чудя за тези newsm78

Получих 38 /38 нося / и леко ми теснеят, но аз съм със широк крак и висок свод, едната каишка отгоре едвам я закопчах. Не мога да меря до вдругиден понеже са на работа, аз за там ги купих. Инъче са много удобни и кожата супер мека.

# 415
  • София
От доста време се чудя какво се разбира под "тесен крак" и "широк крак"? Има ли някъде написано колко сантиметра е широкия крак и колко тесния? Моят е 8 см, широк, тесен или нормален е? И това не зависи ли от номера? Колкото по-голям номера не е ли по-логично да се раширява и крака?

Не е възможно да е 8 см. Ширината на крака се измерва като обиколка, тъй като понякога кракът изглежда тесен, но има висок свод. Имах таблица с размерите на ширините на краката, но след преинсталиране на ОС  съм я загубила. Confused
Нещо подобно на това или това?

Мерих си сега крачето. Обиколка в най-широката част-21см, номер 38.
Според тази таблица: http://c572296.r96.cf3.rackcdn.com/1342788289.png съм в narrow и то съвсем в началото.
Другата табличка е за нормални и по-широки крачета.
farf,благодаря за таблиците    bouquet ще ги кача в първи пост следващата тема .                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
И аз сега се премерих.Мимита,по зле съм от теб моите копитца са 38 номер обиколката в най широката част 20 см.

GraGra,да ако има промяна на  цените се отразява и в уиша  Peace

# 416
Мимита,lu4ia,GraGra,много ви благодаря за отговорите!
От размери нямам нужда-37 съм. Остава да реша кои,че и забрана имам,ама ще я наруша пак,какво да се прави..

# 417
  • Sofia
Ето в Амазон
http://www.amazon.it/dp/B005VAMSMM/ref=asc_df_B005VAMSMM9299602? … veASIN=B005VAMSMM
Марка: SACCESS
Стил: чанта за рамо
Затворена: Никакви затварящи
Външен Материал: естествена кожа
 Thinking

Хм, да и в немския амазон пише кожа на същия ред, аз съм гледала друго  Rolling Eyes Обаче каква ли ще е тази чанта - торбата кефи, а марката е добра  Peace Голямата ми се вижда без хастар на снимките  Thinking

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 07:20 от aniK

# 418
Добро утро! Момичета,от 3 дена чакам да ми диспатчнат една поръчка от немското ,а сега гледам че съм получила от тях това писмо: Guten Tag,

"camel active Melbourne 13 323.13.01, Herren Halbschuhe, Braun (mocca), EU 42 (UK Sunglasses"

Für etwaige Unannehmlichkeiten möchten wir uns entschuldigen.

Nicht verfügbare Artikel wurden aus ihrer Bestellung entfernt. Für Sie fallen selbsverständliche keine Kosten an.

Wir würden uns freuen wenn Sie unsere Entschuldigung annehmen und wir Sie bei Ihrem nächsten Einkauf wieder von unserem Service überzeugen können.

Ihre Bestellung ist nun abgeschlossen
.
доколкото разбирам с преводача ми отказват поръчката,но не мога да разбера защо-имам достатъчно наличност в картата за да си дръпнат парите а и с тази карта не съм имала проблем до сега  newsm78

# 419
Момичета,търсих,но не можах да намеря колко струва доставката от амазон.де до БГ newsm78

Общи условия

Активация на акаунт