Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 30

• 40 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Дами, да имате инфо за марката Moda in Pelle? Във файлът с размерите пише, че отговарят, но все пак някой има ли обувки на марката, как са като качество?

Бижу, да са ти честити и да те успокоя - по-скоро отговарят, качеството им е добро, аз не извадих късмет с моите обаче - тъй като са естествен велур и допуснах леко отпускане,затова не ги сефтосах изобщо и си седят в кутията за евентуален нов собственик. Но като цяло съм с много положително мнение за марката. Такива са моите, но в сиво. http://www.amazon.co.uk/Moda-In-Pelle-Womens-Geppetto/dp/B0052QLPP6

П.С.Ако пазарувате от Амазона, нали си знаете за 20% процента - с един нов акаунт и си получавате кода, че тука сигурно повечето вече сме изпукали отдавна предните.

# 496
anitsa, благодаря! Hug Помня ги тези твоите сивите и много ми харесаха, но са адски високи! Crazy
Като пристигнат, ще видим как са. Взех ги от Амазон и са с превозвач, така че ще се забавят малко.

# 497
Бижу, извивката им е сполучлива и отпред платформата компенсира - поносими са на височина Simple Smile
Виж тези Bronx от 5 часа тази сутрин са ми в главата и съм на косъм от Place order - за 10паунда с превозвач и не знам защо още им се колебая  Crazy

# 498
  • Варна
П.С.Ако пазарувате от Амазона, нали си знаете за 20% процента - с един нов акаунт и си получавате кода, че тука сигурно повечето вече сме изпукали отдавна предните.

А в немския амазон има ли код за намаление при нова регистрация, че съм харесала едни сандали, които ги няма в английския?

# 499
А в немския амазон има ли код за намаление при нова регистрация, че съм харесала едни сандали, които ги няма в английския?

Аз поне не откривам за немския- засега само в английския.

# 500
  • Burgas
 За някой с по-голямо краче http://www.amazon.co.uk/Pepe-Jeans-Footwear-Leather-TA-242/dp/B0 … 99823&sr=1-10 Pepe Jeans, боти, ук7, 12 паунда

# 501
направих нова регистрация,но не ми даде код за -20%   newsm78 newsm78 трябва да го получа на меил или автоматично ще ми го отрази при плащането ooooh!  newsm78

# 502
направих нова регистрация,но не ми даде код за -20%   newsm78 newsm78 трябва да го получа на меил или автоматично ще ми го отрази при плащането ooooh!  newsm78
на мейла

# 503
# 504
  • Sofia
Проследявящият номер е само за рамките на страната  Peace

Благодаря ти, и аз така заподозрях. Но е много тъпо по този начин, като не можеш да проследиш до адреса - това, че е излязла от България, не ми върши особена работа.

На колко номера отгоре да заложа за обувки и сандали на щерката за след 1 година?
пускала съм до други държави колети - с номера даден от пощата на този сайт http://www.track-trace.com/ номера се въвежда в Post/EMS(with USPS) и в горната част на сата има Select Country  от където си избираш държавата, до където е адресирана пратката.  Peaceза Германия не знам дали е така  Thinking

Благодаря ти, ама и тук не става...

# 505
Дами, да имате инфо за марката Moda in Pelle? Във файлът с размерите пише, че отговарят, но все пак някой има ли обувки на марката, как са като качество?

Бижу, да са ти честити и да те успокоя - по-скоро отговарят, качеството им е добро, аз не извадих късмет с моите обаче - тъй като са естествен велур и допуснах леко отпускане,затова не ги сефтосах изобщо и си седят в кутията за евентуален нов собственик. Но като цяло съм с много положително мнение за марката. Такива са моите, но в сиво. http://www.amazon.co.uk/Moda-In-Pelle-Womens-Geppetto/dp/B0052QLPP6

Я дайте пак линка за регистрацията,че не мога да го намеря  Embarassed

# 506
направих нова регистрация,но не ми даде код за -20%   newsm78 newsm78 трябва да го получа на меил или автоматично ще ми го отрази при плащането ooooh!  newsm78

преди седмица си поръчвах от амазонана.Три акаунта регистрирах и код не ми пратиха,така че не се надявай много и то мисля че вече го няма това с 20% а тогава още важеше и пак нямах код

# 507
ЛЪВИЦА,правиш нова амазонска регистрация и на новия мейл ти дават кода.
тук
Сутринта регистрирах нов мейл и си получих кода, че го и използвах.

# 508
ясно,пробвах  с още един профил и пак нищо....благодаря

# 509
  • Sofia
Моля за съвет - кой номер да заръчам на детето за догодина? Един или два номера отгоре над сегашния newsm78

Общи условия

Активация на акаунт