На море в Турция - тема 20

• 148 808
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Както писах в предната тема, избрахме Клуб Гюрал, но почивката ни е към края на октомври и започнах да се притеснявам за времето. Така или иначе нямаме възможност по-рано! За съжаление докато четох отзивите в руски сайт, се оказа, че няма вътрешен басейн и съвсем се притесних!
 ...Благодаря за споделените мнения, браво на всички, които следят темата и споделят своите впечатления!
Предполагам, че ще пътувате на 13.10 (ако сте с организирано пътуване). Не се притеснявай за времето. Обичайно за този сезон в Анталия е хубаво. Винаги може да се случи някой "циклон", но ще е за малко. Не веднъж мои близки почиват по това време и винаги са много доволни. Ще си изкарате страхотно и хотела е много добър.

# 211
  • София
vanq_6119, благодаря и на теб за споделеното. Съжалявам, че ви се е наложило да преживеете този ужас. Дано не попаднем на този Наджи, ако пък само той е представител на фирмата, дано има по-сериозно отношение.

# 212
  • София
Roksy11 благодаря за споделена информация за хотела, ние заминаваме в петък за там... само не мога да се сетя кой е този хотел с плажа...  newsm78 Били сме в Фантазия Делукс миналата година, него го знам, но за първи път чувам за другия... дори не се сещам да съм го виждала. Може ли подробности за плажа? Имаше ли морски таралежи? Нямаше ли проблем с достъпа до плажа, след като е на чужд хотел? Мерсиии   bouquet

# 213
Roksy11 благодаря за споделена информация за хотела, ние заминаваме в петък за там... само не мога да се сетя кой е този хотел с плажа...  newsm78 Били сме в Фантазия Делукс миналата година, него го знам, но за първи път чувам за другия... дори не се сещам да съм го виждала. Може ли подробности за плажа? Имаше ли морски таралежи? Нямаше ли проблем с достъпа до плажа, след като е на чужд хотел? Мерсиии   bouquet

Погледни от тук за ориентир https://maps.google.bg/maps?ie=UTF8&f=d&daddr=Vista+Hill … p;gl=BG&hl=bg
Морски таралежи нямаше само хапещите рибки. Заведението което е на това хотелче не работеше и хората , които бяха там бяха със същите гривни на Виста Хилл. Носеха си всички и питиета в ръка насам натам и така и ние се ориентирахме . Не сме имали проблем - отидете да го огледате - плитко е и беше чисто , малко тинесто , но в сравнение с камъните...Ако друго те интересува питай  Simple Smile

# 214
  • на Морето
Здравейте,момичета!Имам питане-скоро някой да е почивал в Папилон Белвил,за да сподели някакви отзиви.Интересуват ме основно стаите в къщичките да не са като в някое бунгало.И още бихте ли класирали тези 3 хотела между които може да се наложи да избираме засега...........
Папилон Белвил
Папилон Зюгма
Грийна в Лара

# 215
  • София
Ето тук има описание за Папилон Зюгма: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=662225.msg22360913#msg22360913

# 216
  • София

Погледни от тук за ориентир https://maps.google.bg/maps?ie=UTF8&f=d&daddr=Vista+Hill … p;gl=BG&hl=bg
Морски таралежи нямаше само хапещите рибки. Заведението което е на това хотелче не работеше и хората , които бяха там бяха със същите гривни на Виста Хилл. Носеха си всички и питиета в ръка насам натам и така и ние се ориентирахме . Не сме имали проблем - отидете да го огледате - плитко е и беше чисто , малко тинесто , но в сравнение с камъните...Ако друго те интересува питай  Simple Smile

bouquet  bouquet  bouquet

# 217
 LaughingДа се похваля-на 28.09. пътуваме за Sueno Beach-Side. Резервацията я потвърдиха,за къщичките Lake Hause. Надявам се да случим на време и на безаварийно пътуване.Иначе отзивите за този хотел по форумите са повече от добри... newsm10. Ще пиша като се върнем подробно.

# 218
Здравейтe!Има ли завърнали се от Amara Dolce Vita c отзиви от това лято? Simple Smile

# 219
Благодаря ви "мама Мони" и "zigizagi "!
На стаята за съжаление нямам снимки / имаше една на която бях много смешна и я изтрих Embarassed/, но са едно към едно като в сайта им. Не са ги украсили или преувеличили. Има всички удобства, удобни матраци, широки легла.Единствено разтегателния  фотьойл на който спа малката не беше удобен- доста твърд и с лек наклон към краката. Наложи се да й сложа 2 олекотени завивки отгоре , та така оправихме нещата.В бунгалата  настилката е теракот, ако някой това го смущава!. Паркет е само в хотелската част. Банята е достатъчно голяма. Не е някакъв лукс, но си е съвсем прилична и функционална. Е, примерно могат да помислят да сменят плочките, които си личи че са поостаряли, както и санитарията. Климатика е индивидуален и добре работещ. Чела съм отзиви от руснаци, че им било тъмно в бунгала. Има такъв момент, заради многото растителност и неголемите прозорци, но нас точно това ни кефеше, защото си поспивахме след обяд на тъмничко.  Peace
Доколкото разбрах тази зима ще правят основна реновация на хотела.Ще чакам с нетърпение догодина, за да го видя, когато ще сме пак там живот и здраве.

# 220
Привет момичета!Влизам с един въпрос,който не ми дава мира от вда дни!Оказа се,че няма кой да гледа дъщеря ни за да отидем ние на почивка/а имаше,когато си платихме почивката/ Веднага,след като разбрахме това отидохме до агенцията да купим самолетен билет и за малката и да доплатим каквото е нужно,ноооооо ни казаха,че отдавна вече нямало места в самолета!Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем и имате ли някаква идея какво може да се направи?От турист.агенция ни увериха,че е възможно някой да се откаже,но аз се съмнявам при тези неустойки,които трябва да се платят!Полетът е чартърен и се питам към кого можем да се обърнем с въпрос?

# 221
  • Beyond the Frontiers
Привет момичета!Влизам с един въпрос,който не ми дава мира от вда дни!Оказа се,че няма кой да гледа дъщеря ни за да отидем ние на почивка/а имаше,когато си платихме почивката/ Веднага,след като разбрахме това отидохме до агенцията да купим самолетен билет и за малката и да доплатим каквото е нужно,ноооооо ни казаха,че отдавна вече нямало места в самолета!Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем и имате ли някаква идея какво може да се направи?От турист.агенция ни увериха,че е възможно някой да се откаже,но аз се съмнявам при тези неустойки,които трябва да се платят!Полетът е чартърен и се питам към кого можем да се обърнем с въпрос?

С кой туроператор пътувате? Обърнете се директно към него.

# 222
С Алфатур ще пътуваме!Нали съм написала,че първо към тях се обърнахме и то вече няколко пъти ходихме до агенцията!Ако някой се откажел и се освободи място,тогава само ще можем да вземем детето!Това ни казаха!

# 223
  • Beyond the Frontiers
С Алфатур ще пътуваме!Нали съм написала,че първо към тях се обърнахме и то вече няколко пъти ходихме до агенцията!Ако някой се откажел и се освободи място,тогава само ще можем да вземем детето!Това ни казаха!

Не съм видяла да сте споменали Алфатур по-горе....Има колеги, които буквално няма да си мръднат пръста за подобна молба, за това ви посъветвах да се обърнете към първоизточника на програмата - в случая е Тез Тур.

И, да няма други варианти. Абсолютно точно са ви отговорили.

# 224
  • София
 Diana_Don, за съжаление хванахме последния влак, самолет в случая, тази почивка не я бяхме планирали и ще пътуваме с последния чартър от Варна на 20 октомври. Това е първата ни почивка в Турция и много се надявам всичко да е окей. Май ще трябва да потърся какво интересно има наоколо за всеки случай.
 Чакам с нетърпение разказа на kgg .

Последна редакция: нд, 09 сеп 2012, 11:41 от nory

Общи условия

Активация на акаунт