На море в Турция - тема 20

• 148 883
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Можете ли, да ми кажете ,дали се организират почивки вкл и с празнуване на Нова Година в Истанбул Flutter? Някоя от вас, ходила ли е, да сподели ако и е възможно впечатления и хотели от които е била доволна   bouquet

Много фирми предлагат посрещане на Нова година в Истанбул включително и сайтовете за колективно пазаруване.А за почивка в Истанбул и дума не може да става.Това е град на контрасти - Изтока среща Запада,Европа преминава в Азия.Град с много древна история (Източната Римска империя) и съвременна архитектура (небостъргача Сапфир).

# 511

Новият Hotel Barut Sensatori Sorgun,откриване май 2013.

# 512

И новият Titanic Deluxe в Белек. Също се открива през 2013г. Laughing

# 513

Raymar Resort&Spa на 19 км. от Манавгат в посока Алания. Също ще заработи през 2013г.

# 514
# 515
Liv 1982, благодаря за снимките. Отново изкушения, размисли и терзания newsm78  Sunglasses

# 516
liv1892, smile3501 най добре е да се преместваме към този район на света! Обаче е рано за пенсия, а има и много работа.

# 517
Те всички хотели изглеждат страхотно на снимки,и особено напудрени   Mr. Greenса в официалните сайтове.Но почивката не е само лъскава архитектура .Затова ние не експерементираме с нови хотели.Миналата година този-http://www.jivabeachresort.com/ изглеждаше много симпатично и доста му се чудех.Е, видях го на живо и се радвам ,че не резервирахме там-никак не ми хареса ,а край него беше истинско бунище  Mr. Green,много необичайно за Турция.Предпочитам да  посещавам проверени хотели ,и затова следя този  Hug и други форуми с интерес.

# 518
Аз също предпочитам проверените хотели,но снимките ги публикувах за да имаме що-годе визуална представа отсега.То със сигурност много от новите хотели ще бъдат включени в предложенията на Тез Тур за новия сезон и предполагам,че ще има хора от тук ,които със сигурност ще резервират някъде там. LaughingПП. Всички известни,нови хотели май са в регион Анталия,какво става с Егейското крайбрежие? Thinking

# 519
  • София
И аз се питам защо никой не препоръчва хотели край Айвалък. Иска ми се нещо по близо - с тези деца накъде да пътуваме.. Simple Smile

# 520
В новооткрити хотели е хубаво да се ходи след 2-3 месеца. Винаги в началото е малко по-трудно стиковането на целия мениджмънт. Тази година в темата имаше едно не много положително мнение за Роял Алхамбра Паласе, мисля че са били 20-ина дни след откриването, но ние бяхме от 15 септември и останахме изключително доволни почти от всичко. Така сме били и в Роял Драгон - септември, 3 месеца след отваряне и пак беше много хубаво.

# 521
jfjallen , напълно подкрепям това мнение. Ние ходиме обикновено след 15 септември. Били сме в три чисто нови /открити април-май/ и това са били най-добрите ни попадения. Предполагам, че и шансът е бил на наша страна.

# 522
Здравейте мами  Simple Smile извинете,4е малко късно пиша,но след по4ивката в IC GREEN PALACE бях пак в 4ужбина,а после и проблеми с нета.......та.......относно хотела,както и др мами да писали съм без забележки,уникална зеленина и т.н. нищо ново няма да кажа,което да не знаете......на друго исках да наблегна.....и то е,4е тук имаше лек спор за резервациите през 4ужди тур оператори......е, никакви проблеми нямахме нито ние,нито приятелите ни,които бяха там май месец,нито следващите след нас....от тук нататък по4ивка в Турция само през 4ужд оператор....единственото е,4е се пътува със собствен транспорт,но и това си има предимство  Grinning ако искате и информация ще ви дам Peace

# 523
между другото ще съм ви благодарна,ако ми препоръ4ате хотел във Фетие или региона....Благодаря

# 524
  tedyradusheva през кой/кои оператори сте резервирали ?

Общи условия

Активация на акаунт