На море в Турция - тема 20

• 149 065
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
7дневните програми устройват най-много туроператорите.
Пълнят един автобус или самолет, превозват туристите до курортите, на връщане прибират тези, които са дошли предната седмица, и т.н.
Всяко раздвижване на този едносецмичен цикъл а свързан с рискове за туроператора, а вероятно няма и достатъчно клиенти за такива гимнастики. Тук има полети всеки ден и можеш да си избираш всякакъв престой - 1 седмица, 2, 3, 3 месеца, 5 дена, 11 дена....всеки според предпочитанията си (и бюджет, разбира се)

Да, за съжаление в България няма чартъри през цялата година за Турция, но от това, което съм чела, например от английските туроператори, без значение чартър, или друга организация на полетите, можеш да отидеш до някои хотели в Анталия, които работят целогодишно и да се насладиш на почивка, малко слънчице, топъл вътрешен басейн, масажи и т.н. - неща, които за бедния български пазар са немислими.

# 586
Да, има целогодишно полети/почивки, а през лятото по няколко полета на ден, всеки ден (от големите летища, от малките са по-малко).

Тук е популярно за пенсионерите да прекарват зимата в Турция (или други страни), което излиза смешно евтино. Например 8 седмици в Роял Уингс с ОИ, полет, трансфер за 2000евро, като в този период влиза и НГ!

# 587
Tatjana, това, което пишеш ме шокира. Нещастния български народец...

# 588
Явно няма пазар за такива оферти в БГ. Колко са пенсионерите в БГ които биха могли да си позволят такова нещо?  Sad

Тук е различно, имат си пари (не толкова самата пенсия отколкото спестявания) и с такъв престой спестяват от ток и парно, и храна. Лично аз определено чакам мъжът ми да се пенсионира (на 67 години  Crazy) за да си стоплим старите кокъли в зимна Турция  Sunglasses

# 589
Да, има целогодишно полети/почивки, а през лятото по няколко полета на ден, всеки ден (от големите летища, от малките са по-малко).

Тук е популярно за пенсионерите да прекарват зимата в Турция (или други страни), което излиза смешно евтино. Например 8 седмици в Роял Уингс с ОИ, полет, трансфер за 2000евро, като в този период влиза и НГ!

Чак не мога да повярвам !  Shocked Това са цени по програмата 55+, така ли ?

# 590
Tatjana, имах предвид и парите и програмите и всичко...
Спонтанно възклицание.

# 591

Това са цените на немските ТО. Тук няма програма 55+, но дефакто баш пенсионерите се възползват от такива оферти - кой друг може да почива 2 месеца  Crazy

# 592

Това са цените на немските ТО. Тук няма програма 55+, но дефакто баш пенсионерите се възползват от такива оферти - кой друг може да почива 2 месеца  Crazy

Аз !  bowuu Но засега само това ми е предимството !  Mr. Green

# 593
Може ли да ми кажете кой хотел е най-добър от тези в Бодрум:
1. Bodrum park resort
2. Bodrum holiday resort
3. Bodrum beach resort
4. Golden age hotel
5. Mandalinci
6. Bitez garden
7. Eken resort

# 594
Моят глас е за:2. Bodrum holiday resort. Wink

# 595
Моят глас е за:2. Bodrum holiday resort. Wink

Но не и ако хората искат хубав плаж Simple Smile

# 596
 Simple SmileДа вдигна темата,прекалено много ценна информация има тук,за да е на 2 страница. smile3501

# 597
Ами да, къде изпадна темата?
Никой ли не се интересува от ранни запивания?
Аз продължавам да търся информация за хотелите в Бодрум. Ама нещо не намирам в любимата ми тема. На първа страница има инфо само за четири.

# 598
  • София
И аз чакам с нетърпение да излезнат оферти за ранни записвания за Кушадасъ. Ако някой види - моля да пише. Ще следя с интерес   bouquet

# 599
Който се интересува от Мармарис,за другата седмица имам информация че ще излезнат вече.С Кушадасъ ще се забавят поне за момента.

Общи условия

Активация на акаунт