контракции предизвикани от стрес, какво да правя?!

• 2 633
  • 7
  •   1
Отговори
моля,ако някой знае нещо свързано с контракциите да сподели,много се тревожа,бременна сам в 26 г.с. до сега нямах никакви проблеми и всичко вървеше прекрасно до една дяволита вечер имах доста отрицателни емоции,стрес и психично разтройство,с леко физическо натоварване,след което започна едно стягане на корема,на следващия ден отидох на преглед и ми казаха че са контракции изписаха ми магнерич но не подейства и ме вкараха в болницата на системи така 2 дена вливания но самата обстановка ми се отрази много зле и решиха че може да ме изпишат на домашно лечение,все още ме стяга корема и много се притеснявам,доктора каза че нямам скъсяване на шийката и че за него тези контракции не са страшни но лошото е че не минават,казаха ми да лежа повече но се тревожа до края ли ще изкарам така или ще мога да си върна предишното състояние, един път матката ми като е станала чувствителна дали ще може да се успокои, до преди случилото се бях доста активна,а сега при леко движение ме стяга и имам болка,моля за мнения,много се тревожа  Cry,благодаря предварително  Hug

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 00:19 от V.M.S.

# 1
Щом са ти казали да лежиш, послушай ги. Щом веднъж е станала толкова чувствителна, вероятно няма да е както до сега. Освен магнезия, може да пиеш но-шпа за контракциите. Полеж 2-3 седмици, почивай си, не си причинявай излишен стрес с "така ли ще е до края". Ако е така, не е края на света, много мами лежат от началото. Аз от 7ма г.с. имах проблеми, от 4тия м. пазех леглото.
Леко добременеене, спокойствие и всичко ще е наред! Успех!

# 2
При мен се случи почти същото, но без болница - наистина лежането помага според мен, зареди се с хубави филми, книги и почивай максимално, вземай си магнезия и лекарите ще те наблюдават. Най-важното е да се чувстваш спокойна - леко бременеене  Peace

# 3
Освен магнезият, можеш да пиеш и три пъти на ден по две хапчета но-шпа, помагат  Peace

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 15:04 от Блонди

# 4
днес бях на лекар нещата вървят на добре продължавам да пия магнезия и да почивам, но ми се разрешават леки разходки няма да е както преди, но нормално трябва и на това да съм благодарна,остават ми около 2,5 месеца до края, все ще минат,чудя се как да си запалвам времето да минава по бързо, като се появи малкото човече нещата ще са съвсем различни, поздрави на всички  Simple Smile

# 5
Аз гледах сериали и филми. Много четох кърмаческия форум, че бях 100% сигурна, че ще кърмя. Ходех и на лекции за бременни и бъдещи родители. Много полезни ми бяха, като се опознахме с момичетата (че всеки път си бяхме почти едни и същи) , след лекциите ходехме да пием по нещо и да хапнем. Чудесно си почивах и се зареждах със страхотни емоции.
Може и книги да четеш.

Когато малкия се роди беше с ужасни колики и спеше само гушнат в мен, в полу-право положение и тогава продължавах да гледам филми и сериали.

Сега вече в различно Laughing

# 6
Успокой се, щом докторите казват, че е добре, значи е добре. Не се натоварвай допълнително психически, това е много по стресиращо от физическото натоварване. Почивай, взимай си магнезия и си мисли позитивно.

# 7
  • София, център
Момичетата са ти казали, полежавай си, почивай си, пий си магнезия и но-шпа, мисли си позитивно, и въобще намери си някакво занимание, което да те отпуска и успокоява. Ший гоблени, плети. Такива работи.

Успех и леко бременеене!

Общи условия

Активация на акаунт