Огледален свят по VOYO ~ тема 7 ~

• 35 410
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Добър вечер! Вие тук голямо пийване и хапване сте си спретнали... пак изтървах купона  Joy  Joy
Hug Hug HugА май всички ще излезете че сте вампита Mr. Greenсамо вечер се появявате Joy Joy

# 586
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Да сън неспали всички сме тука вечер  newsm19

# 587
Добър вечер! Вие тук голямо пийване и хапване сте си спретнали... пак изтървах купона  Joy  Joy
Hug Hug HugА май всички ще излезете че сте вампита Mr. Greenсамо вечер се появявате Joy Joy

Хаха, възможно е. Много сте се зарибили нещо, чак се замислям дали и аз да не ги погледам тези вампита. Малко рязка смяна на тематиката в сериалите, ама като гледам не пречи явно  thumbsup

# 588
  • в подножието на планината

с поздрав една песничка

Леле, поздравявали сте се с любимата ми песен... Heart Eyes

# 589
Да сън неспали всички сме тука вечер  newsm19
Joy Joy newsm18 newsm18 newsm18

# 590
При 42,5 градуса остава вечер да се пораздвижим ние русенците. Все сме рекордьори. Преживяхме и 44 градуса, но на хоризонта се задава лека-полека есента, а може и пак рекордно бързо да дойде в Русе, та тогава ще го търсим топлото време. Топлото да, но не и тия непосилни жеги. Бях малко на екскурзия и сега виждам, че сте заредили много материал за четене и гледане. Е, докъде стигна разузнаването за 3 сезон?

# 591

с поздрав една песничка

Леле, поздравявали сте се с любимата ми песен... Heart Eyes
smile3534 smile3534 smile3534 smile3533 smile3533 smile3533

# 592
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Виждам че любимата ми песен се е харесала на много хора... много се радвам за което  smile3558  Упях да зарадвам не само себе си   smile3519  Топлично е при вас при нас в момента вали дъжд и температурата е 19 градуса  Wear Umbrella

# 593
При 42,5 градуса остава вечер да се пораздвижим ние русенците. Все сме рекордьори. Преживяхме и 44 градуса, но на хоризонта се задава лека-полека есента, а може и пак рекордно бързо да дойде в Русе, та тогава ще го търсим топлото време. Топлото да, но не и тия непосилни жеги. Бях малко на екскурзия и сега виждам, че сте заредили много материал за четене и гледане. Е, докъде стигна разузнаването за 3 сезон?
Hug Hug HugМного станахте от Русе HugТамън с повече хора ще се заяждам JoyОх жега ох кеф newsm44   3 с свърши Joy

# 594
Виждам че любимата ми песен се е харесала на много хора... много се радвам за което  smile3558  Упях да зарадвам не само себе си   smile3519  Топлично е при вас при нас в момента вали дъжд и температурата е 19 градуса  Wear Umbrella
Ужас то си е студено направо Shocked

# 595
Hug Hug HugМного станахте от Русе HugТамън с повече хора ще се заяждам JoyОх жега ох кеф newsm44   3 с свърши Joy
Да бе ко стаа  hahaha hahaha завладяхме темата  Joy Joy

# 596
Даже е за завиждане  Hug

# 597
  • в подножието на планината
Виждам че любимата ми песен се е харесала на много хора... много се радвам за което  smile3558  Упях да зарадвам не само себе си   smile3519  Топлично е при вас при нас в момента вали дъжд и температурата е 19 градуса  Wear Umbrella

Ти нали обичаш студа,място само като за теб... Mr. Green

# 598
Добър вечер и наздраве  Hug рекох да ви снимам  кой ще каже зеле  Joy

# 599
Добър вечер и наздраве  Hug рекох да ви снимам  кой ще каже зеле  Joy
Първа пистааааа Joy  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт