Огледален свят по VOYO ~ тема 7 ~

• 35 319
  • 741
  •   1
Отговори
# 270

Фериха само как си говори- Защо ревнуваш? Нали си имаш годежен пръстен... Joy Joy Joy
Joy JoyТо от толкова битти така става Laughing

То нейното битти край няма... ooooh! Тя не иска да си гледа пръстена, пък Халилудко така му се любува, направо да го... #2gunfire
Браво на Сехер! smile3501 Само тя забелязва, че Фериха не може да понася годеника си и само как предрече, че тази работа няма да я бъде... Laughing
Познавала по очите Joyи как разбра че Мехмед е приветлив и добър  Mr. Green

# 271
  • в подножието на планината

Фериха само как си говори- Защо ревнуваш? Нали си имаш годежен пръстен... Joy Joy Joy
Joy JoyТо от толкова битти така става Laughing

То нейното битти край няма... ooooh! Тя не иска да си гледа пръстена, пък Халилудко така му се любува, направо да го... #2gunfire
Браво на Сехер! smile3501 Само тя забелязва, че Фериха не може да понася годеника си и само как предрече, че тази работа няма да я бъде... Laughing
Познавала по очите Joyи как разбра че Мехмед е приветлив и добър  Mr. Green

Тука вече не позна, приветлив и добър- така и се иска...Joy Joy Joy

# 272

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 13:00 от клоди

# 273
# 274
# 275

Двете ФЕмирски сватби... Cry

И музика от сериала, която обожавам. Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=Nez3nAP8Tj4

# 276
тая Хатидже пак на всяка манджа мирудия / тия двете защо са облечени в черно като гарги/  Joy  горката Фериа намери къде да чуе песента им с Емир и тоя Халил само я разпитва  :2gunfi http://www.youtube.com/watch?v=rQhoVGSYi-Are

# 277
клоди , много хубави снимки   bouquet. Всички до годежа ли сте стигнали? Аз засядам да гледам тогава "Битти"-то на Фериха.

# 278
Релакс, честита премяна! Hug

Да, леля Хатидже е страшна... Joy Те двете с Гюлфидан винаги ме разсмиват... Joy големи образи са... Laughing

# 279

Да, леля Хатидже е страшна... Joy Те двете с Гюлфидан винаги ме разсмиват... Joy големи образи са... Laughing
мерси  Hug о и мене... тази Гюлфидан като я видя още и ме избива на смях а пък като вземе да говори още повече  Joy

# 280

Тя Гюлфидан много смешно говори на турски :lol:67еп като говореше с пиги и лара паднах от смях Laughing

# 281
клоди , много хубави снимки   bouquet. Всички до годежа ли сте стигнали? Аз засядам да гледам тогава "Битти"-то на Фериха.
Аз съм ги снимала лично Joy Joy

# 282
какво е тва битти?  Joy малко тъп въпрос ама...

# 283
Чудя се на Фериха, как издържа на това напрежение, в унито да вижда всеки ден човека, когото обича и да не може да е с него, в същото време да търпи до себе си Халилудко, когото ненавижда... ooooh! аз не бих издържала... Mr. Green

# 284

Двете ФЕмирски сватби... Cry

И музика от сериала, която обожавам. Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=Nez3nAP8Tj4
Даааа много хубава Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт