Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за получаване на детски надбавки в България, ако бащата е чужденец, живеещ и работещ в друга държава от ЕС?
Какви са впечатленията ви от посещението на Йордания, включително посещенията на Аман, Джераш, Аджлун, Мъртво море и Мадаба?
Има ли жени, които са омъжени за ливанци? Къде мога да прочета мнения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за получаване на детски надбавки в България, ако бащата е чужденец, живеещ и работещ в друга държава от ЕС?
За да получавате детски надбавки в България с чуждестранен баща, който живее и работи в друга държава от ЕС, трябва да представите легализиран превод на справката за доходите му. Въпреки че може да има разлики в разпоредбите за пребиваващи и работещи в чужбина, получаването на детски надбавки се счита за заслужено подпомагане, особено при повече от едно дете. В този случай майката ще получава по-висока сума от тази за едно дете.
-
Какви са впечатленията ви от посещението на Йордания, включително посещенията на Аман, Джераш, Аджлун, Мъртво море и Мадаба?
Посетителят споделя своите впечатления от Йордания, включително градовете Аман, Джераш и Мадаба. Те описват контрастите в Аман между източната част (по-бедна и консервативна) и западната част (по-чиста и средна класа). Споменават разходите за хранене в ресторантите, както и трафика, който е спокоен на изток, но хаотичен на запад. Те също така споделят впечатленията си от посещенията си в Джераш, Аджлун, Мъртво море и Мадаба. Освен това те споменават интересни преживявания по време на пътуванията си.
-
Има ли жени, които са омъжени за ливанци? Къде мога да прочета мнения?
-
Как трябва да постъпи една жена, ако срещне мъж, който не е искрен и й предлага да приеме исляма и да живее в Афганистан?
-
Какви са отзивите за квартал Al Khail Gate в Дубай?

Горкият, вече му стана съвсем напрегнато, след броени дни му е защитата на дипломната работа!!! Ин-ша-Аллах
Много се вълнувам и нямам търпение да минава вече! 
Айа, ако можеш, си вземи от някои марокански магазин луиза на листа, Zitronenstrauch или лимонова върбинка, и си направи чай, много е добре за настинка!
Радвам, се, че бебка е по-добре! Дано от месец на месец да става по-добре и почнеш да си отспиваш
Аа, аз като започнах да чета за пломбата на мъжа ти, помислих, че си е дошъл вкъщи с доставка-пломба и ще ходи с нея при зъболекаря хахаха 
На тях им е било особено забавно с тези магаренца сигурно

тук по аид бачкат до 12 иначе до 10, няма такива уикенд екстри.Сега почнаха разпродажбите при нас,голяма лудница по магазините
Пиша за Македония и отделянето й от Югославия - фактори, последици 
Прати малко насам Бибитоооо, не се скъпи
Например:'Защо и на кой в Дубай е необходимо да пишеш за Македония???','Това с работата ти ли е свързано или учиш нещо??'..и т.н.За свое оправдание изтъквам че съм на 5-та арабска тема и още никой от компанията не съм засякла освен Ясмин,Мария Бутти още царува.Отърви ме от тва ходене по мъките щото са над 5хил. страници ако трябва да чета всичко
Ако искаш драсни ми на лични да не се повтаряш тука.
За комшиите мъже сигурно съм била мираж в пустиня,от жените се учудвам че не дойде някоя да ми вдигне скандал.На всичкото отгоре мъжът ми и свекървата се кикотят на прозореца и нищо не ми казват,заговорници!
Така си полежах сигурно час докато ми доскуча и заврях,минах без последствия като изключим хумористичното разпространение на случката сред родата.
Иначе поне на едната питанка си отговорих.
,просто си представих картинката идеално.При мен тука определено са много далеч от плажове ,пекане на жени ,абе какво пекане те по улиците носят дрехи които да скриват всичко ,че си представям да видят някой да се пече в двора си 
днес