Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за получаване на детски надбавки в България, ако бащата е чужденец, живеещ и работещ в друга държава от ЕС?
Какви са впечатленията ви от посещението на Йордания, включително посещенията на Аман, Джераш, Аджлун, Мъртво море и Мадаба?
Има ли жени, които са омъжени за ливанци? Къде мога да прочета мнения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за получаване на детски надбавки в България, ако бащата е чужденец, живеещ и работещ в друга държава от ЕС?
За да получавате детски надбавки в България с чуждестранен баща, който живее и работи в друга държава от ЕС, трябва да представите легализиран превод на справката за доходите му. Въпреки че може да има разлики в разпоредбите за пребиваващи и работещи в чужбина, получаването на детски надбавки се счита за заслужено подпомагане, особено при повече от едно дете. В този случай майката ще получава по-висока сума от тази за едно дете.
-
Какви са впечатленията ви от посещението на Йордания, включително посещенията на Аман, Джераш, Аджлун, Мъртво море и Мадаба?
Посетителят споделя своите впечатления от Йордания, включително градовете Аман, Джераш и Мадаба. Те описват контрастите в Аман между източната част (по-бедна и консервативна) и западната част (по-чиста и средна класа). Споменават разходите за хранене в ресторантите, както и трафика, който е спокоен на изток, но хаотичен на запад. Те също така споделят впечатленията си от посещенията си в Джераш, Аджлун, Мъртво море и Мадаба. Освен това те споменават интересни преживявания по време на пътуванията си.
-
Има ли жени, които са омъжени за ливанци? Къде мога да прочета мнения?
-
Как трябва да постъпи една жена, ако срещне мъж, който не е искрен и й предлага да приеме исляма и да живее в Афганистан?
-
Какви са отзивите за квартал Al Khail Gate в Дубай?

,сигорно пак зъбчета ви мъчат
.Благодаря за кафето
,не отказвам кафе нищо ,че малко късно се включвам в компанията за кафенце.А пък аз тоя вариант да не минаваме през БГ не го виждам,как иначе аз да отида в друга държава да се установя,квартира,работа с договор и чак когато аз съм напълно ок в съответната държава тогава мога да го извикам,ама пак ми се вижда трудно ,едвали от Ирак ще стане лесно да го пуснат да дойде,затова гледам варианта през БГ от там ми се вижда някак по реално ,но да видим. 

.
,има ли няма ли докуенти,от колко време е там,ако имаше статут на бежанец мисля че изобщо нямаше да пита какво да прави,тогава нещата щяха да са съвсем различни.
да искат да се женят за момичета от европейски страни за документи,знам и чета много за Гърция защото там бежанци бол и си търсят моми от бг или от Румъния,обаче нещо неразбирам как го правят и какво им помага след като аз сега с моя мъж сме си женени и брака и изобщо не е фективен и искам да отидем в друга страна ,пък пътека лесна немога да окрия

,Кари свали токчетата днеска,яхна прахосмукачката
.
,че реших и вас да почерпя!

бибито дали имаш желание да ми помогнеш с една информацийка ? Интересуваме дали мъжа ти знае колко струва да наемеш къща в Ливан на село ? Иначе няма нищо за похвалва не ,дори и в готвенето се излагам тия дни . Гледам да излизам повечко ,че еисега ще се стопли и край . За сега чао и весел ден на всички ,
Какво пък ,нали наричат всички опозиционери "терористи', та и мен така ме приемете, като (само)убиец.
Не знам майките на другите пубери как сте (Деси, Русалке), обаче при нас е мнооого тежко положението.
Само се дразнят двамата, батко й си е голямо дърво, игрите му са само побутване, потупване, посбиване и т.н. Много е весело, няма що. Викам, абе сине, защо не започнеш да мислиш за бъдещето си вместо да слизаш на акъла на 4 годишното дете. Чакам с нетърпение всички да изпоналягат начело с бабето, което само мърмори по цял ден и грабвам една книжка.