Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за получаване на детски надбавки в България, ако бащата е чужденец, живеещ и работещ в друга държава от ЕС?
Какви са впечатленията ви от посещението на Йордания, включително посещенията на Аман, Джераш, Аджлун, Мъртво море и Мадаба?
Има ли жени, които са омъжени за ливанци? Къде мога да прочета мнения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за получаване на детски надбавки в България, ако бащата е чужденец, живеещ и работещ в друга държава от ЕС?
За да получавате детски надбавки в България с чуждестранен баща, който живее и работи в друга държава от ЕС, трябва да представите легализиран превод на справката за доходите му. Въпреки че може да има разлики в разпоредбите за пребиваващи и работещи в чужбина, получаването на детски надбавки се счита за заслужено подпомагане, особено при повече от едно дете. В този случай майката ще получава по-висока сума от тази за едно дете.
-
Какви са впечатленията ви от посещението на Йордания, включително посещенията на Аман, Джераш, Аджлун, Мъртво море и Мадаба?
Посетителят споделя своите впечатления от Йордания, включително градовете Аман, Джераш и Мадаба. Те описват контрастите в Аман между източната част (по-бедна и консервативна) и западната част (по-чиста и средна класа). Споменават разходите за хранене в ресторантите, както и трафика, който е спокоен на изток, но хаотичен на запад. Те също така споделят впечатленията си от посещенията си в Джераш, Аджлун, Мъртво море и Мадаба. Освен това те споменават интересни преживявания по време на пътуванията си.
-
Има ли жени, които са омъжени за ливанци? Къде мога да прочета мнения?
-
Как трябва да постъпи една жена, ако срещне мъж, който не е искрен и й предлага да приеме исляма и да живее в Афганистан?
-
Какви са отзивите за квартал Al Khail Gate в Дубай?
малко късно ,но се вкючвам и аз,няма да си хапвате само вие тези вкусотийки. 

,много ми е неприятно,пък и имах едно пътуване с един час разлика в полетите и замалко да изтърва полета(ужасен спомен).

И аз много харесвам и ако не броим кафтаните, които съм слагала няколко пъти в Мароко (а и то не ебило и баш кафтан от тези, които са точно за сватби) не съм обличала официална дълга рокля от почти 5 години , от абитуриентския ми бал де (само веднъж съм я сложила, макар че е много хубава и далеч от типичните бални, но ще излезе някой друг повод и за нея иншаАлла
). Сватбено празненство така и не успяхме да направим досега... Ние сме в една държава, а най- най-близките роднини- в други четири
В Бг е на 5ти май и ще има доста почивни дни накуп, тук е след 2 седмици.

Трябваше да кандидатствам с документи, интервю, да давам удостоверение, че съм здрава, че не съм съдена, че не съм работила с проблемни семейства досега и т.н. Понеже местата са ограничени и желаещите са в повече, имах късмет. След курса, полагаш изпит, представяш концепция и придобиваш разрешително за професионална грижа за деца и може да си направиш нещо като частна детска градина в домашни условия, максимум 5 деца или с други лица да си наемете място и да се грижите за повече. Това е алтернатива на детската градина, понеже тук има сериозен недостиг на места и мислят други начини. Мисля, че в България му се казва кооператив, но май не са уредени съвсем по закон, по едно време даже ги обявиха за нелегални помня

Кускус изглежда страхотно,аз не съм яла никога.Цветът на роклята май е тюркоаз,въпреки че аз тюркоаза си го представям по-крещящ пък този на роклята е сравнително тъмен
Аз все още водя ожесточена борба с Х и А
и някой път трябва да повторя 2-3 пъти докато разберат какво казвам,те като кажат думата веднага след тях мога да имитирам и после айде пак по българската 

Понеже борбата с простотията е трудна,пък и не искахме да създаваме напрежение с хората дето ни гледат децата половин ден,обучихме момичетата да отказват всяка храна с месо.Гладни не са останали,храна с месо дали имаше в ден-два и никога не беше само тя,така че ядяха всичко друго.Бибит ме изкефи,ще взема да си сменя ника