Новите ни козметични похождения 29

• 60 685
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
# 466
1.Гланц за коса -
Скрит текст:
2.Заздравяваща маска за изтощена коса Redken Extreme Strenght Builder -
Скрит текст:
3.Протеинов реконструктор за третирани коси CHI Deep Brilliancе -
Скрит текст:
Moже ли мнение за 2.Заздравяваща маска за изтощена коса Redken Extreme Strenght Builder -?   bouquet

# 467
моето е на друга фирма - ефектът, който осезаемо усетих е, че се притъпяват симптомите около цикъла, примерно - след като родих - при овулация задържам вода и коремът ми леко се подува, като пия дражетата - това не се случа, но овулация си имам;
Олеее,и аз съм така Whistling Аз задържам доста,направо съм като сюнгер ooooh! Много странно защо преди овулация Rolling Eyes Преди не съм имала такъв проблем,но щом и при теб има такава промяна значи всичко е ок с мен Laughing И аз ще си потърся такива таблетки Peace Аленка,пак даваш страхотни идеи Hug  само да питам имат ли значение милиграмите както и фирмата производител?Намерих тези:
http://apteka.framar.bg/30017871/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC-%D0%BE … 0-%D0%BC%D0%B3-60
http://pristinebg.com/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-%D0%BE%D1%8 … D0%B0%D0%BD%D1%81
Аленка,моля те дай линк Hug
Аз днес ще си вземам боя за коса,после ще я споделя тук защото ще ми е нов експеримент Mr. Green Laughing

# 468
  • София
 Flutter
* Lancôme Visionnaire [LR 2412 4%]

* Biotherm Age Fitness Power 2 Yuex

# 469

Май още не са ги заредили при нас .Вчера в Лили имаха от тези но такъв цвят нямаше. Thinking
Иначе аз имам едно цикламено от серията и съм много доволна от трайноста.

# 470
Аз съм много доволна от Кейтските червила! Понеже отдавна не съм ви навестявала:  Blush

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 12:42 от Rangua

# 471
-Dating Coral -Vintage pink

# 472
  • София
да не остана по назад  Mr. Green

# 473
# 474
  • Miami
Lilotti,  хубав ли е?

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 13:55 от Кори

# 475
  • София
Как го исках това кремче,обаче се оказа че по магазините го няма а не ми се рискува с цвета на сляпо.
 Доволна ли си от него?

# 476

Benefit Betty
Benefit Lana
MAC Ruby Woo
MAC Honeylove
painterly paint pot
rubenesque paint pot
Goldmine, Patina, Mulch
Prep+Prime transparent finishing powder
MAC 168

# 477
Жаки, каква е цената на Prep and Prime пудрата. Доволна ли си? Издържа ли повече време грима с нея? Дава ли ефект брашно на снимки?
Съжалявам за мнoгoто въпроси, ама съм в търсене на сетваща пудра, понеже моята на Clinique е към привършване. Peace  bouquet

# 478
Не знам, защото всичките са ми подарък Blush Но при нас цената трябва да е около 50 лева.
За трайност не мога да кажа нищо, аз нали съм с Colorstay и той (без да преувеличавам) ми е седял и по 24 часа без да мръдне.
Но тази пудра е нещо уникално....лицето става гладко като стъкло....на допир е толкова готино, не мога да го опиша Heart Eyes
Слага се супер мъничко, на снимки не знам как ще седи....но по принцип седи като брашно ако се прекали с количеството

# 479
  • Стара Загора
Днеска ми пристигна поръчката от рибката

За съжаление капачката на шампоана се счупи.И аз не разбрах как точно стана.Точно си мислех да използвам опаковката след като го свърша.До сега не съм ги ползвала и се надявам да остана доволна от тях.

Общи условия

Активация на акаунт