Новите ни козметични похождения 29

• 60 665
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
kashmir, от съседна Гърция, тук за съжаление не съм ги виждала  Peace

# 496
Момичета, имате ли впечатления от новото олио за коса на Лореал ?

# 497
  • Варна
a.l.e.n.a, да кажеш как са моливите, като ги изпробваш, че и аз отдавна съм им хвърлила око Crazy

Аз ги получих преди месец и много ги харесвам. Само се чудя как се остри това чудо?! newsm78

# 498
  • Стара Загора
Ивче, има ефект. Моите са доста бели, поне зъболекарката ми твърди, че за естествени зъби това е най-светлият цвят. Но с това гелче имам усещането, че станаха още по-светли и гладки.

Супер. Много ти благодаря.  Hug А има ли разлика коя точно ще взема понеже гледах някаква, на която пишеше Whitening? Rolling Eyes Аз бях преди няколко дни на зъбар за коронка и като взе да ми определя цвета каза, че бил номер 1 от едно като таблица. Пита ме дали пуша, казах не и така. Не са ми жълти зъбите, но не са и снежно бели, затова искам нещо избелващо, което да си ми ги поддържа и не позволява да се оцветяват.

Ивче, аз го имам Beauty Sleep и го ползвам от около 2 седмици.

Има съвсем лек ефект за сега, но аз и не целя силно избелване.

И аз търся лек ефект, така че ще се купува.  Laughing

# 499
  • Бургас

Estee Lauder Double Wear Light + Estee Lauder Double Wear Concealer + Estee Lauder Matte Perfecting Primer

# 500
Момичета, имате ли впечатления от новото олио за коса на Лореал ?
Tова олио ли имаш предвид
Скрит текст:
В момента ползвам това за боядисана коса ( като на снимката ),  с червената капачка. Като цяло съм доволна. Има фин, деликатен аромат, консистенцията му е по-течна от тази на коприната на CHI и олиото на Макадамия. На моята коса се отразява добре, не я омазнява или утежнява. Използвам го за целите дължини. Косата ми е чуплива, гъста, с плътен и твърд косъм и не знам как би се отразило олиото на по-финни коси. Но предполагам, ако се използва пестеливо, няма да е проблем  Simple Smile

# 501
Ивче, от това имаше само един вид. To не е паста за зъби, а го мажеш само преди да си легнеш и стои цялата нощ.
Щом си номер 1 в таблицата си имаш естествено бели зъби. Всичко по-бяло от това е направено чрез вредни и изкуствени избелвания. Според мене ще видиш малка разлика.

# 502
  • Стара Загора
Ивче, от това имаше само един вид. To не е паста за зъби, а го мажеш само преди да си легнеш и стои цялата нощ.
Щом си номер 1 в таблицата си имаш естествено бели зъби. Всичко по-бяло от това е направено чрез вредни и изкуствени избелвания. Според мене ще видиш малка разлика.

Ама съм заспала птица. Хем 2 пъти четох, че е гел, който се нанася вечерно време и пак питам.  doh Да, определено ще си го взема да пробвам, мисля да опитам и тази
http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=239756
Ти какво ще кажеш за нея?  Laughing

# 503
Taзи съм я имала, ефект не видях.
Най-избелващата паста която съм ползвала е BLANX. Има ги в ДМ.

# 504
# 505
  • Стара Загора
Ами като сме с бели зъби, какво да ни избели.  Laughing Четох в 2 стари теми - има доволни и недоволни. Явно при всеки е различно.
Аз ще погледна в ДМ като ида, но 23 лв ми се вижда много за паста при положение, че купувам всеки месец.  Mr. Green Незнам какво ги правя, но точно за 30 дни съм свършила опаковката.  Crazy

# 506

Ама съм заспала птица. Хем 2 пъти четох, че е гел, който се нанася вечерно време и пак питам.  doh Да, определено ще си го взема да пробвам, мисля да опитам и тази
http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=239756
Ти какво ще кажеш за нея?  Laughing
Аз съм я ползвала тази преди време, откъм избелване имаше ефект, но на мен са ми много чуствителни зъбите и съответно много ме започнаха да ме болят(както след всичко избелващо и май ще си ходя жълта Sad((( но ако нямаш такива проблеми, мисля че ще ти хареса Simple Smile

# 507
  • Стара Загора
Зъбите не ме болят, но венците ми са ужасно чувствителни и почти при всяко миене кървят. И четки за чувствителни зъби, и пасти сума ти смених. Просто са ми проблемни и това го потвърди зъболекарката. Единствено, ако съм джубурила със Сандрин преди миене нямам проблем, но немога всеки ден да го ползвам.  Tired

# 508
Да, аз и кървенето имам и какво ли не съм изпробвала, но нищо. Сандрина и на мен ми помагаше, но си иска постоянство Simple Smile А иначе ползвала съм и избелващи ленти е тогава имах чувството, че ще ми окапят зъбите от болка, малко е неприятно, понеже вече наистина ме е страх д аползвам нещо избелващо, а искам....Simple Smile

# 509
  • Стара Загора
Който си е с проблемни венци, които се възпаляват, явно ще си ходи с такива. И да има лек, той не е вечен, а временен. Както каза ти - иска си постоянство. Не съм ползвала нищо избелващо досега, т.к. не пуша и не пия кафе (ако то се отразява също  Laughing), така че немога да се изкажа относно неприятното чувство след "подобна процедура".

Общи условия

Активация на акаунт