Отговори
# 315
скрибуцам с помпата в едната ръка, а пиша с другата.  Grinning

hahaha hahaha hahaha

Честито момиченце на Гунди, най-сетне и тя се отчете  Hug

Луничка, за 26 дни бебето ти е наддало кило и 700  #Crazy много  Shocked

Слънчо, всички казват, че прилича на татко си, да  Simple Smile Криско уж на мен  Blush Ето мама и Криско  Mr. Green

Марли, да не сте лепнали гъбички с малкия? Ти на зърната, той в устата? Боцкат ли ти гърдите по време на втрисането?

Мукадес, айляк какво е?  hahaha

Ивка,  Hug месец вече, леле, а някои още са 2 в 1  Grinning

Би би, спри да дохранваш няколко дни, пробвай, може да се получат нещата  Hug

# 316
  • София - град
Аз също нямам никакви болки , първите два дни малко чувствах като мускулна треска под опашката...но това е от напъните. Иначе шевовете ми са само 2 и то вътрешни. Снощи се престраших да погледа какво става при Минка,  ами  Shocked всичко си е както преди....  Laughing

Днес най-после се премерих.... разочарование - свалила съм само 5кг  Rolling Eyes от 12 качени. Баси ....

Ивка , честита месечинка  Hug
Елсън като видях гащите , нищо чудно те да за запарват. Иначе за Емма , да така си меека  Laughing Laughing Laughing Laughing все още не е станала ревлива, дано не стане  Praynig  Радвам се че Бобо приема добре нещата, много миличко детенце е ! 
Васето, добре дошла  Hug
Бюти, в крайна сметка бибата помогна ли?
Емма също често лапа ръцете и то след като е изсукала и двете гърди и сама се е пуснала от тях... Купихме и ние биба, щото ме дразни с тия ръце. Понеже пратихме тати , той взел цели 3  Joy  , амааа малката ги плюе.

# 317
мале малкия спа 8 часа ..  Shocked мерихме го, памперса му махахме.. нищо  Mr. Green
Софи, той стоя с нея няма и минута и я изплю, и заспа  Crazy

# 318
Ехеее, супер, даже сме 3 дето още чакаме, хубаво е че не съм сама. Хайде, момичета, да си направим съревнование  hahaha

# 319
Мукадес добре го е рекнал, точно така изглеждат като са се насмукали и са доволни от живота.
Софи като повдигнете матрака не се ли събира на топка в основата му. Аз съм надигнала на моето матрака и сутрин го намирам свит на топка на другия край на матрака.
Луничка и моето е наддало толкова за 15 дни ако се вярва на домашния кантар, но не се тревожа и баткото беше така.
Биби ще се получат нещата с кърменето Hug
Бюти според мен не че толкова е гладен но може да има колики и затова да търси гърдата за успокоение. Но момичетата от ЛЛЛ ще ти помогнат.
При нас тази нощ беше като на война. Пищи за гърдата и се насмуква като змей, започва да се превива и да пръцка и съответно да повръща и докато повръща пак търси гърдата още да се насмуче. Мисля днес да купя някакви капки за колики и да потърся торбичката с черешовите костилки,че 5 часа сме били с таткото като зомбита тази нощ. Сигурно върна храна над 10 пъти. Момичетата от ЛЛЛ съветнат да се храни винаги когато поиска, но при нас това не работи, завъртаме се в един омагьосан кръг. Аз снощи също се опитах да му натикам една залъгалка но след като я дъвка 3 минути на трета злобна и я изплю повече не можахме да му я натикаме в устенцата. Сега спи от 4 сутринта до обяд без да мръдне, тикъм му гърдата през три часа,че млякото започна да се лее по пода ooooh!.

# 320
Зафира, успокоително ми е, че не съм само аз. Всъщност са 1.500 ама все пак ...  сме шишковци, ама сме лакоми и кърма имам.
Честито на новите маминки

# 321
Пищи за гърдата и се насмуква като змей, започва да се превива и да пръцка и съответно да повръща и докато повръща пак търси гърдата още да се насмуче.

Същото и при нас  Crazy

Аз снощи също се опитах да му натикам една залъгалка но след като я дъвка 3 минути на трета злобна и я изплю повече не можахме да му я натикаме в устенцата.

Ама ще ме скъсате с тия лафове  Joy Joy

# 322
  • София - град
Зафира, да не сте го вдигнали много? Трябва на не повече от 30 градуса да е. Спи си нормално, не се свлича ...

# 323
Много ви благодаря на всички за пожеланията и да ви се връща двойно!
Софи, благодаря, мила!   bouquet С тебе май сме раждали по едно и също време, а?!
Моето раждане мина почти неусетно. В събота към 7,30-8.00 ч. вечерта започнаха контракции, но бяха толкова слаби и на около половин час, че доста време се чудех дали са такива и не казах нищо на мъжа ми. И така спокойно дори и си вечерях ...  Rolling Eyes Към 9.30 вече казах на Пламен, оправих се и в 10.30 ме приеха в болницата. Не ми правиха клизма, до към 12 бях с леки контракции, после започнаха силните. Към 2 ч. ми пукнаха водите и започнаха напъните и така за около половин час се появи малкият човек. Лекарите ни направиха и фотосесия - ще кача снимка. На обяд ми донесоха синчето и си бяхме заедно до изписването! Иначе и аз си имам шевчета, но даже и не знам колко са ...  newsm78
Изцяло на кърма сме, Несторчето не иска да пие вода (пробвах го от любопитство  Rolling Eyes)!
Между другото, моят лекар каза, че имам право на два прегледа - на 7 и 40-ти ден от раждането!

# 324
Е, на 7-мия ден какво да гледат?  Thinking Вода не искат, разбира се, нямат нужда от нея  Blush

Все забравям да споделя, че клизма не ми правих изобщо (те тук не правят, де, ама даваха с Кики малка тубчика с крем), но сега не. Само се опитаха да ми сложат катетър по време на изгонването, така и не разбрах защо,  newsm78 ама не успяха. Но нямаше никакви изненади и от двете посоки  Blush

# 325
Ми не знам, Блонди ... Аз предполагам, че шевовете, ама може и да не съм права естествено! Аз пробвах водата заради хълцането, ама после видях, че минава с кърмене!  Peace

# 326
  • София - град
Гледат как се свива матката. До колкото знам опипват с ръце и гледат на ехограф.
Аз съм в петък на преглед.

Хихихи да заедно сме раждали Емма се появи в 1 и 33.

# 327
  • София
Блонди, наисти с Криско си приличате много! Simple Smile
Днес ще водим Сашко на купон за първи път, моят племенник има рожден ден. Първо исках да пратя само Пепи с татко си, но таткото каза или всички, или никой.  Simple Smile
Мисля все пак отново да опитам само на кърмене, уф големи експерименти забърквам.
Някой да знае къде се продават дрехи за кърмене, от една приятелка чух за престилка за кърмене, струвала около 15лв., не намирам такава в нета.

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 13:50 от bi_bi

# 328
  • София - град
Знаете ли в коя zara в София се продават бебешки дрешки. Детски съм виждала,но бебешки не. А разбрах че ги има в България.

# 329
  • Обетованата земя
Аз да попитам, ако забравя Инфакола преди кърменето и го дам след, ако не го повърне, ще действа ли пак?  newsm78
 За килограмите, излязох от болницата минус 7, вкъщи свалих 2, ама доста си хапвам, за да има млякои пак качих 1. Остават ми 2-3 до предишните и се чувствам добре. Само дето в ханша вече съм по-широка, дано се поприбера  Crazy
 Матеа освен банята, обожава и процедурите след това, като истинска мацка  Mr. Green и винаги е кротка на повивалника. Някой писа, май Месечинка, че не може да намаже хубаво малкото наведнъж, че плачка. В другата отчетна едно дете беше така и се оказа,че му е студено от лосиончето и не плачка ако хубаво се затопли с триене на ръцете тоалетното мляко и тогава се намаже.  Peace
От вчера малката е супер поспалива, чак се притеснявам. И снощи си спа и днес пак доста спи, даже днес баща й я научи на шезлонга да заспива с леко полюшкване. Аз за трети път да попитам-вие как приспивате децата си-на гърда, на ръце, сами ли заспиват?

Общи условия

Активация на акаунт