Звездни компромати-148

• 60 870
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Еййй много изрещял народ по тези снимки виждам, и немските величия и хамериканските са много зле.. Twisted Evil

# 406
  • Murcia, Spain/Ruse
Джейн Сиймур представя картините си

Тази жена няма остаряване Peace

# 407
Николета:
Скрит текст:
Видях, че я е качила в профила си снощи, така че е пускана, за което се извинявам. Laughing Laughing Laughing

И на мен Райкова не ми е от най-симпатичните, но се търпи за разлика от други екземпляри.. Whistling

# 408
Направила си е татус "Никол", забелязахте ли Joy

# 409
# 410
# 411
  • На земята, която е всъщност звезда.

Дори и кученцето им е сладко.

# 412
# 413
Скъпи приятели, питаме ме, кога ще стартира новият сезон на „Споделено с Вихра”. На 10 септември започва излъчването на новите издания, които вече са записани. За съжаление ще бъдем заедно само до 21-ви септември, защото Продуцентите ще работят с нова водеща. За моя заместничка се спряга името на попфолк певицата Кали.Надявам се скоро отново да се срещнем в ефира на друга телевизия. Дотогава ще общуваме пълноценно на личната ми страница във Фейсбук, която е Вихра Петрова. За мен беше истинско удоволствие да бъдем заедно! До нови срещи:)
Това е публикувала Вихра във ФБ.

Коментарите под този пост на Вихра са уникални....само аз ли не намирам нищо стилно и фино у нея?! Нима тя не разби едно семейство също като другата ''любимка'' на народа Николета....или едната #2gunfire , а за другата е ок.....

# 414
# 415
През септември Николета Лозанова ще се появи на кориците на две месечни списания. В Max ще излезе еротична фотосесия, заснета от Велислава Каймаканова, а в "Жената днес" - семейна фотогалерия заедно с Валери Божинов и дъщеричката им Никол (първи официални снимки на бебето).

# 416
Дали във форума ще има пак рекламна тема за тези нови професионални изяви на госпожата Flutter

# 417
Дали във форума ще има пак рекламна тема за тези нови професионални изяви на госпожата Flutter

Те от сега ще започнат предположенията какво ще се пише и къде са правени снимките Wink

# 418
http://life.dir.bg/gallery.php?id=11869561&page=0

Лили Иванова по къси панталонки

# 419
  • Burgas, Bulgaria
Не е зле Лили,никак даже!

Общи условия

Активация на акаунт