Звездни компромати-148

• 60 865
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Мария е без коментар просто...

# 661
 Аз на Марчето се кефя на късмета. А тази фото сесия може да е реклама на автомобил. Защо да внасяме чужди реклами като можем и ние да си правим? Искам повече такива заможни мъже да се грижат за жената на сърцето си пък било то и майка с деца.   bouquet

# 662
Да ама не .
Вихра: Нито ходя по врачки, нито почвам работа в БНТ1
http://life.dir.bg/news/kariera-vihra-11892627

# 663
На втората снимка на Мария, устните й изглежда живеят свой собствен живот, аха да тръгнат да си ходят в едната посока...
Вчера някой беше пуснал линк с интервю, където казва, че не съжалява за устните си и ако може да се върне назад - пак би го направила. Било й запазена марка -  Tired

# 664
  • софия
На втората снимка на Мария, устните й изглежда живеят свой собствен живот, аха да тръгнат да си ходят в едната посока...
Вчера някой беше пуснал линк с интервю, където казва, че не съжалява за устните си и ако може да се върне назад - пак би го направила. Било й запазена марка -  Tired

Абе, тя по едно време разправяше и че нищо не им била правила Whistling

# 665

Аз помня, че в едно предаване на Горещо, даже накара Венета да и ги пипа, за да види, че няма силикон. И оная верно каза, че са и естествени...  Crazy

# 666
  • София

Аз помня, че в едно предаване на Горещо, даже накара Венета да и ги пипа, за да види, че няма силикон. И оная верно каза, че са и естествени...  Crazy

Венева може да каже, че небето е оранжево.

# 667
Дано не е пускано Simple Smile Аз лично не съм попадала на него в темата. Мария иска 1 млн евро, ако Гущеров и кръшне Не вярвам на статията, но в нея има снимки, които не съм виждала. Мария е без грим, харесва ми, естествено изключвам устата  Tired Храесва ми, защото има хубави черти, според мен, и изглежда добре и без грим. Ако не беше си пипала и устата  Tired

100% устните и са пипани, обижда хората и феновете си когато лъже, че не са, не го ли осъзнава, хората не са глупави  ooooh!

# 668
Вчера някой беше пуснал линк с интервю, където казва, че не съжалява за устните си и ако може да се върне назад - пак би го направила. Било й запазена марка -  Tired

Аз помня, че в едно предаване на Горещо, даже накара Венета да и ги пипа, за да види, че няма силикон. И оная верно каза, че са и естествени...  Crazy

hahaha hahaha hahaha
Ох, милата. Тя на височина спряла да расте, ама виж устните продължили.

ПП
Аз снимки без грим не виждам  newsm78, единственото, което си е спестила е яркото червило.

# 669
  • София
В предаването на Венета ставаше въпрос за гърдите и  Peace И имено гърдите и бара Венета, за да се увери, че в тях няма силикон  Peace
Това беше малко след рекламата за бирата и отварачката.
А тези снимки и интервюто са от списание LOVE. Сутринта го четох.

# 670
  • София
Провери й и устните - нали затова я целуна или поне Мария настояваше да я целуне, за да се увери, че няма силикон.
Което не значи, че нямадруг вид филъри  Wink

# 671
  • София
Може, това целуване съм го пропуснала  Joy

# 672
Добре де...аз ако бях мъж и насреща ми е жена с такава уста...как ще я целуна?!  Представям си някакво гадно желирано чувство...все едно целувам някаква слуз.
Ох...представих си го и ме.побиха тръпки съвсем сериозно  Laughing

# 673
Но е факт,че все повече от "звездите" ни ходят с такива желета в устата си...Явно някой ги е излъгал,че е хубаво Wink

# 674
И се целуваха:
Скрит текст:
И се опипваха:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт