American Horror Story - 4

• 18 791
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ПП Някои хора щели да плямпат чуруликат с бостънски акцент.  Flutter  Све, няма да влачи!  hahaha Поп ше е, аз ви казвам.

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 10:53 от ИрПуц

# 136
Юхууу, много яки постери - размазващо мизерни  Heart Eyes . `Ко викаш Пуц , Файни ще акценти?!Сладкият ми той  Mr. Green

# 137
За Файни не знам и не ме интересува.  Mr. Green

Има дата! Има дата!!! EW няма да лъже, нали? Нали?

Оххх, пускам следващите снимки като линк, че не мога да се координирам добре: http://iamfuckingbornthisway.tumblr.com/post/30314667720/i-want-ahs-now

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 17:38 от ИрПуц

# 138
Е малко остана до 17  Laughing Пуцко , как тъй твойто момче ще е поп ? Искам мойто пък  Mr. Green

# 139
Лате, за твойто се знае със сигурност, че ще е поп, бе! За мойто не се знае нищо, ама на мен ми се иска да е поп.  hahaha

Ако знаете как ми идва да се нааватаря с чернооката монахинка... Дали ще е твърде плашещо за публиката, как мислите?  Thinking

# 140
Ми ако не пишеш при бебетата - наваатари се  Laughing Ох, сега ти видях и подписа- ма луда сииииии  Mr. Green

# 141
  • Mars Hotel
Ми ако не пишеш при бебетата - наваатари се  Laughing Ох, сега ти видях и подписа- ма луда сииииии  Mr. Green
Стига да не се появяваш много в Бъдещи майки.  Mr. Green
А, Лате ме изпреварила.

# 142
Абе появявам се... Ще взема да забравя. Пфу, язък! Прекрасни са всичките постери, обаче.

# 143
  • Mars Hotel

Слава на Ейч! Mr. Green

П.С. Много се радвам за теб! Представям си как се чувстваш.  Heart Eyes

# 144
Ей така:

От друга страна, ако приемем, че британците влачат, баш ше влачи, те нали тия от Комънуелта се праат на дърта аристокрация.  hahaha Сигурно е тренирал плозиви.  Joy

# 145
  • Mars Hotel
Е, от коя точно страна влачат британците? Grinning

# 146
Ако приемем за влачене непроизнасянето на р, примерно и такива работи. В Ийст енд не влачат, там лаят. С много обич го казвам, да не се обидиш.  Hug

# 147
  • Mars Hotel
Ако приемем за влачене непроизнасянето на р, примерно и такива работи. В Ийст енд не влачат, там лаят. С много обич го казвам, да не се обидиш.  Hug

Някои може и да лаят. Други звучат сякаш пеят, дори когато....ъъъ... лаят.  Whistling

# 148
Не се съмнявам, не се. Чувала съм го.  Grinning

# 149
  • Mars Hotel
Ммм, много хубава Пуц! Heart Eyes
Какви сме тонални.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт