Отговори
# 300
Щях да помоя да ме добавите вв фейсбук групата, пишете ми на лични. )

# 301
placa много е мил и емоционален приятеля ти, бих помислила, че той е бременен, не ти Wink
 Joy Да сладур ми е,затова си го обичкам толкова мн ! Wink е ,все пак не му е лесно,ще става татко за първи път,пък и да се осмели да направи такава сериозно предложение !    Аз също пия по едно кафенце на ден че се чуствам като парцал иначе ooooh! ама четох че ако е в умерено количество всичко е ок! Проблемни са цигарите и алкохола с тях трябва да се внимава !!

# 302
maminka23, какво стана? Ходи ли на лекар?

За предложението- супер романтично наистина!

# 303
placa Аз не пуша, но освен кафенцето по време на бременността съм си позволявала да пия биричка и вино, но в умерени количества, разбира се-по 1 чашка Simple Smile

# 304
За брака : аз живея с приятеля ми от почти 8 години Simple Smile Аз не държана сватба, за мен е по - важно да се обичаме и уважаваме. Миналата година, когато имахме годишнина получих годежен пръстен и това беше повод накуп да запознаем нашите и да им покажем апартамента, който си бяхме купили междувременно. Въпреки, че така казано сме "сгодени" сватба не плануваме, тъй като сега изплащаме апартамента и се оправяме с всичко сами, и пари за това няма да има. На родителите ни не можем да разчитаме за това, според мен е неоправдано да се теглят кредити за сватба.
За мазилата: аз началото на тази седмица си купих на Хип, струва около 12.00 лева. Аз съм предразположена към строии, затова реших да започна отрано, та ако мога да се предпазя ...Simple Smile

# 305
Аз също не пуша,а относно алкохола тези дни пих само малко биричка,в тея жеги.... Simple Smile Да ви питам,вчера ме боля главата и аз по навик изпих 2 аналгина (винаги пия по 2 за да ми подейства по-бързо ) и после се усетих че може да навреди на плода,нямам никакви оплаквания за щастие но все пак основателни ли са мойте страхове ???

# 306
  • София
По принцип само парацетамол се препоръчва за бременни, а от 2 хапчета не мисля, че ще му стане нещо, но все пак трябва да се избягват.

# 307
  • Bulgaria
Миналия ден четох в една книга за бременни, че в началото на бременността плода още не е напълно свързан с кръвоносната система на майката и затова такива несъзнателни грешки като малко повече алкохол или цигари не са фатални. Едва ли еднократното поемане на тези 2 аналгина ще се отрази по някакъв начин. Много се надявам тази книга да е вярна, че и аз няколко дни преди да си направя теста пих 1-2 малки уискита с няколко цигари и сега доста се притеснявам  Sad

# 308
за брака-ние нямаме брак,а сме заедно от 8 години.
не знам каквоми става,но не ми се прави секс,дори и преди гаденето,надявам се,като ми стане по-дорбе да ми се върне желанието...
за прегледа,моя мъж никога не е идвал с мен предната бременност,сега влезе на вагиналния ама не трепна,даже избълва куп шеги следтова:)

# 309
Поздрави на всички от сърце! Чета ви редовно и следя тази прекрасна тема, но сега за първи път се престраших да пиша, защото при мен нещата тази година бяха като увеселително влакче - ту нагоре, ту надолу - още не мога да повярвам, че живот и здраве ще си имаме детенце. Сега стискам палци и се надявам по-бързо да дойде датата за преглед и всичко да бъде наред!
Толкова романтична история, ще остави такъв прекрасен спомен за цял живот! Пък и заедно с очакването на сладко бебе е направо приказка!
А за брака и аз смятам, че не подписът е основа за хубава връзка и истинско семейство. Единственото предимство може би е, че от законова гледна точка, децата са малко по-добре защитени заради подписаната хартийка в общината.  Shocked И ние ще отложим сватбата сигурно за след 2013, но пък по такава хубава причина, че нямаме нищо против  Grinning !

# 310
Отказах цигарите от почти 2 години, почти не пия, само вино и бира, но сега толкова ми се гади и спи, че не бих и помислила за последните.  Предишната бременност бях отказала цигарите, но като свърших с кърменето, толкова ми беше писнало от ограничения/особено при кърменето/, че веднага пропуших. Когато разбрах, че съм бременна и кафето отказах, пиех по едно сутрин, не пия газирано  по принцип.
С мъжът ми живеем заедно от почти 6г. в началото той искаше брак, но аз винаги съм го намирала за излишно, сега не обсъждаме темата, намираме го за подробност.
При предишната бременност идваше с мен на всички прегледи, сега съм му казала, ако има време и възможност, ок, знам колко му е натоварено и не е нужно да се прави на шесторъкият шива, само за да е с нас. Достатъчно ми е, като го виждам, колко е развълнуван от една седмица, откакто разбрахме.

# 311
Щях да питам, вие имате ли болки в стомаха и дискомфорт?
От 1-2седмици ми се случва по 1-2пъти през деня и вечер. Установих и че не мога да ям всичко, веднага ме свива стомаха от някои храни.
Лошото е, че тази бременност я започвам с 6кг. повече от предишната и то от немалко килограми. (( Ще видим до къде ще се докарат нещата.

# 312
Аз предишната ядях на воля и си качих към 15-17 кила, сега съм решила да се ограничавам, защото трудно свалям. Тогава поглъщах по цели торти, буквално. Умирах за сладко.Оказа се, че  съм си правила детокс, а съм била бременна, но още не съм знаела. И карах доста време на диня и салати.И без това толкова ми се повдига, че рядко ям. Сякаш предишната бременност нямах толкова упорито гадене.
Имам почти същият термин, като предният път, за 2 дни разлика. Купувала съм унисекс дрехи, ще ги оползотворим, но количката, люлката, коритото и детското столче ги продадох, ще купуваме нови.

# 313
При предишната бременност качих 10кг, но и родих в 32г.с., ако бях изкарала до края, щяха да са повече.

За покупките, и аз си продадох зимната количка, но и тя ми беше доста голяма и тежка. Сега мисля да купя нещо по-леко, на доста по-ниска цена, дори се замислям за втора употреба. Така или иначе ще я купувам от Англия и в двата случая.
Иначе лятна си имам, но с това бебе вероятно ще я използвам чак следващата година.

Дрехите, до годинката ми се намират и унисекс, но от там нататък са си основни момичешки. ) А и се надявам пак на момиче. ))))

# 314
  bouquet Здравейте мили момичета, моля да се присъединя към вашата прекрасна група Hug
аз имам положителни тестчета и мисля да се обадя тази седмица и на доки Hug
сега ще се върна да прочета темата от начало и да се по-запозная в Вас.
За мен какво ами това ми е втора и също като първата много желана бременност  и се надявам всичко да бъде наред Praynig
пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт