Здравейте ,
Пише Ви , един от малкото мъже в този форум ! /понеже на съпругата ми ,  не и се занимава със допълнителна информация /
Съпругата ми иска да изкара курсове за фризьор при Капанов или някой друг.
Първо ходихме при Гого във "Арлет "
2 месеца цената е 960 лв - практика +теория .Посрещна ни едно момиче и ни даде визитка мисля ,че беше Згурова като фамилия и ни разказа малко за самият курс как се провежда ...
Студито не беше лошо , добре напарвено за тази цел мисля - / не разбирам от тази материя ! /
Единствено трябвада си закупи ножици.
След което ходихме и при Капанов в квартал "Княжево" в училището
едно малко салонче с няколко стола и 3/4 мивки - цена за 3 месеца е 1200 лв.
Там и казаха ,  че 1 месец е теория по учебникът на Капанов след което вторите два месеца ,
е практика върху самите хора , кето ни направи голямо впечетление . newsm78
Моля дами , някоя от Вас която има информация за самото обучение нека да пише в този форум , защото и на мен ми се вижда малко несериозно да подстригваш направо върху живи глави на клиенти ,  ако до преди това не си се упражнявал върху гумени глави които там ни показаха
Аз не смятам , че някой клиент ще седна при съпругата ми която не е хващала ножица никога без да е практикувала на този курс върху изкуствените коси.
Моля ако сте запознати , за различни курсове и начинът по който се проподава да пишете
Все пак , аз съм този който ще брои парите за курса !
и тя трябва да научи нещо за толкова пари .
Във форума четох за такава тема , но несрещнах подробности по отнощение на самият курс .
Благодаря ,