Отговори
# 240
  • Ню Йорк
В България такова място би било затвореният комплекс на Денис Ризов в Панчарево. Всичко друго няма общо.

Ма точно там ще да е. Като знам какви диви селяни живеят  ooooh!

# 241
Честно казано не знам какви живеят. Визуално имах предвид.
Всъщност виждала съм и един такъв затворен комплекс накрая на Драгалевци.

# 242
Искам да попитам - някой знае ли друг филм, в който е участвала Бри? Ще ми е интересно да я видя в някаква друга роля. Линет и Иди съм ги гледала в други филми, макар, че ролята на Линет беше подобна на тази в съпругите, та не беше някаква кой знае каква разлика.

Веднъж четох, че първоначално са избрали Иди да играе ролята на Бри, но после са й дали другата роля. Честно казано изобщо не мога да си я представя в ролята на Бри  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 07 окт 2017, 14:32 от Lady Cassiopeia Duval

# 243
Ами ето ù я филмографията :
http://m.imdb.com/name/nm0189220/filmotype/actress?ref_=m_nmfm_1

Тя сега се е отдала на майчинството и си отглежда близначките. Иначе май доста е участвала в Мелроуз плейс.

# 244
Един от най-известните филми на Фелисити Хъфман (Линет) е "Трансамерика", има номинация за Оскар и е печелила Златен глобус за него.

# 245
  • София
В България такова място би било затвореният комплекс на Денис Ризов в Панчарево. Всичко друго няма общо.

освен пътя до него  Laughing
дупка до дупка Embarassed
но това е все пак БГ  #Cussing out

# 246
В момента гледам сезон 6 - точно върви връзката на Бри с Каръл Майер, който й води развода с Орсън. И за пореден път не мога да разбера, защо сценаристите са решили да разведат Бри и Орсън. За мен няма по-подходящ мъж за нея от него. Толкова много си отиват, като двойка, а и имат толкова много общо. За всички сезони така и не я възприех с друг мъж така, както с него  Rolling Eyes

п.п. онзиден по телевизията даваха един филм, в който участваше Мери Алис Янг. Ролята й беше на майка, която търси мъж на дъщеря си в сайтове за запознанства. Беше ми приятно да я гледам - винаги съм я харесвала  Simple Smile

# 247
  • SF
Аз пък много исках сценаристите да оставят Карл Майер жив. Много й отиваше на Бри, след забавните им разминавания. В крайна сметка тя си се влюби в него и той в нея и бяха красива двойка.

# 248
Да, вярно е-отиваха си.
Аз някак си харесвах и Бри с Брайън Остин Грийн, не помня как се казваше героя му. Ама аз по принцип си ги харесвам актьорите, та и като двойка ми допадаха. 😆

# 249
В момента гледам сезон 6 - точно върви връзката на Бри с Каръл Майер, който й води развода с Орсън. И за пореден път не мога да разбера, защо сценаристите са решили да разведат Бри и Орсън. За мен няма по-подходящ мъж за нея от него. Толкова много си отиват, като двойка, а и имат толкова много общо. За всички сезони така и не я възприех с друг мъж така, както с него  Rolling Eyes

п.п. онзиден по телевизията даваха един филм, в който участваше Мери Алис Янг. Ролята й беше на майка, която търси мъж на дъщеря си в сайтове за запознанства. Беше ми приятно да я гледам - винаги съм я харесвала  Simple Smile

Една от най-любимите ми сцени от целия сериал е когато той миеше чаши в кухнята, а бяха решили, че няма да правят секс преди сватбата. И той докато й обясняваше какви специални методи има за да са чашите лъскави и тя му се нахвърли...Joy

# 250

Една от най-любимите ми сцени от целия сериал е когато той миеше чаши в кухнята, а бяха решили, че няма да правят секс преди сватбата. И той докато й обясняваше какви специални методи има за да са чашите лъскави и тя му се нахвърли...Joy

Точно така. Отиваха си, като Кен и Барби - тя толкова хубава, елегантна и фина, той също. Аз Орсън /Кайл Маклоклан/ си го харесвам още от Туийн Пийкс. А пък в "Семейство Флинстоун" направо не можех да му се нарадвам Simple Smile

# 251
Да, вярно е-отиваха си.
Аз някак си харесвах и Бри с Брайън Остин Грийн, не помня как се казваше героя му. Ама аз по принцип си ги харесвам актьорите, та и като двойка ми допадаха. 😆

Кийт - беше й майстор, после се влюбиха, премести се при нея и накрая отиде в друг щат при детето си. И той хубав Simple Smile. Баща му, който също си падна по Бри - и той хубав Simple Smile. Вчера го гледах в един филм /Кийт/ по TV 1000, но не помня как се казваше. И там беше хубав

Аз пък много исках сценаристите да оставят Карл Майер жив. Много й отиваше на Бри, след забавните им разминавания. В крайна сметка тя си се влюби в него и той в нея и бяха красива двойка.

И мен ме хвана яд, че го убиха. Направо го О-БО-ЖА-ВАХ. Най-любимата ми сцена с него е, когато напускаше Иди Брит с бележка. Тръгна да бяга и не му запали колата. Тя го погна с някаква пръчка, колата в този моменет запали, той ухилен до уши даде мръсна газ и както излезе на улицата го отнесе един камион Laughing
С Иди го харесвах най-много. И за нея ме е яд, че я махнаха.

Скрит текст:

п.п. Чудя се защо мъжете гост звезди във филма бяха много по-хубави от тези, които играеха главните роли  Rolling Eyes

# 252
Бащата на Кийт наистина беше много готин, сега се сетих за него - приличаше ми на Ричард Бъртън

# 253
Здравейте и от мен bouquet

"Съпругите" ги обожавам, гледала съм ги 2 пъти (засега Mr. Green). Любимият ми сериал за всички времена.

Иди я махнаха поради проблеми и неразбирателства със сценаристите.

# 254
Ох, аз вчера гледах сериите с убийството и погребението на Майк. И пак си поплаках. Всеки път си плача на тези серии Sob

Общи условия

Активация на акаунт