Детски рожден ден - ВАРНА -8

• 112 702
  • 721
  •   1
Отговори
# 330
Относно "Капела плей" ,сега погледнах в сайта им ,че имат промо пакети за РД-140лв. за 7 деца (с родители съответно).Наистина е рекордно ниска цена   Simple Smile .

# 331
Относно "Капела плей" ,сега погледнах в сайта им ,че имат промо пакети за РД-140лв. за 7 деца (с родители съответно).Наистина е рекордно ниска цена   Simple Smile .

Да ,цената е доста добре,но два часа игра за моето дете и гостите ни ще е малко.Ще трябва да се плаща допълнително Confused
Искам да попитам дали някой е ходил скоро в детският кът на двете кули.Хубав ли е и какви са цените за РД?

# 332
  • Варна
Записче да ви следя,март моето момченце става на 3 и за сега съм се насочила към пфое мола,но още се ослушвам за друго място,хем да не е толкова голямо и да е с повече играчки отколкото надуваеми дворци и пързалки. newsm78
първия РД беше с роднини,втория в невеляшка...

# 333
  • Варна

Да ,цената е доста добре,но два часа игра за моето дете и гостите ни ще е малко.Ще трябва да се плаща допълнително Confused

На мен не ми се струва много изгодно... Миналата година имаше същата оферта. Добре е, ако децата са малко на брой, но при нас обикновено са около 20 деца - трябва да взема 3 ваучера, т. е. 420 лв. за 2 часа игра, не е много евтино.  Rolling Eyes Да не говорим, че не можело вместо три малки торти, така, както са по офертата, да се вземе една голяма - това пък изобщо не ми хареса, защо са му на детето 3 торти?! Crazy

Тази година мислим да празнуваме в боулинга на "Явор", някой да има представа каква им е офертата? Thinking

# 334
Здравейте,ние празнувахме 7 рожден ден във  'Веселите крачета'.Децата се забавляваха страхотно,има достатъчно място за игра.Тортата ни беше на Милена.Ако нещо ви интересува ,питайте Simple Smile

# 335
Днес направих една обиколка на детските кътове,които стоят като вариант за РД на сина ми.
Първо минахме през двете кули.Детският кът е много хубав,идеален за деца на възрастта на сина ми.Казаха ми,че ще работят март най-вероятно.Питах ги,защото почти всичко от търговската площ е затворено.Цената през седмицата е 13 лв за стандартно меню(сокче,пица или сандвич,картофки,зеленчуци) и 10 лв за икономично(сокче,пица или сандвич).Играта в детския кът е 2 часа,всеки следващ половин час е по 20 лв.Торта,може от тях,може и да се вкара.Децата под 4 години са отделно в детския кът за малки деца.Възрастните са в кафето точно до къта.То е такава "бомба паднала там",че няма как да излезе някое дете и да не се види.На малкия много му хареса Peace
Второ:Пфое мол.На мен ми харесва,но малкият се дърпа за там.Там пък много батути,един лабиринт да бяха сложили Crossing Arms,Като пространство е  доста голямо.Има възможност родителите да са настанени на маси в детския кът.Питах,защото ние ще имаме и малки гости и е абсурдно някой родители да са на кафето ,а други да стоят при децата в детския кът.Цените и тук са приемливи:13 на дете-включва доста неща не ги запомних,но сокче,сандвич,солети,гризки такива работи.Като време е 2 часа,всеки следващ час по 3 лв на детеЗа възрастните също има възможност за кетаринк.Сервитьорката от кафето ще обслужва родителите,ако са в детския кът.
Капела плей:Промоцията е ясна,всяко следващо дете по 14 лв,всеки следващ час по 6 лв.Както е писала Чоки,като дръпна чертата ми идва множко.Ако са малко гостите и влезем в тези 7 бройки е супер,но при нас ще са повече.
Ами това е ,сега ще мислим. Peace

# 336
  • Варна
Вчера ходихме цялото семейство в Гранд Мола,на 2-я етаж има нов(поне за мен) детски кът отделно от игрите за големите.Пуснахме баткото да играе там(той сам пожела) и много му хареса 1 час лудува и не искаше да тръгва.И на мен ми хареса ,ново е ,цветно ,с хубави масички и сепарета има,разнообразни игри играчки,катерушки т.н.тоалетната е в самото помещение.За рожден ден ми идва по скъпичко,14лв е на дете с 2 часа игра ,сок,пица и картофки(може и зеленчуци),отделно плата предлагат с мезе 400гр.-15лв сирена-15лв,пици пак толкова,сладки 14лв мисля че беше,аниматор за 1 час 25 лв.10лв за тортата,и аз като дръпнах чертата Wink   Sick в сравнение с пфое мола цената е за сметка на забавленията ,на първото място е по разнообразно.Та сега мисля,смятам и не съм решила още,но съм по навита за Гранд-а.

# 337
Някой може ли даде отзиви за РД в Приказния град в Mam's and me center? Знам, че има една отделна зала, в която правят тематични партита, но в нашия случай повечето ни малки гости ще са около и под 2 годинки и може би тази част не е подходяща. Затова ако някой е празнувал там първи или втори РД моля да сподeли впечатленията си.
Благодаря предварително Simple Smile

# 338
  • Варна
Здравейте, аз бях писала преди известно време, че започвам да се оглеждам за място за РД, и разбира се да е на поносима цена. Това за цената, как да кажа (всеки разполага според джоба си Wink), но за детски РД над 200лв. на мен ми се вижда множко. Ходих да разпитам единствено в Mam's and me. Офертата е следната, към ресторант Memo има една зала (не приказния град), която е по-малка и е точно за тази цел, за РД, има украса и разни играчки, куверт за дете - 6лв., куверт за възрастен с плата на масите - 10лв., аниматор - 1час - 60 или 70лв (забравих точно), за 2 часа е 100лв, като ако сте платили 1 час аниматор децата получават 20мин безплатна игра в Приказния град, ако сте платили 2 часа аниматое получават съответно 40 мин. безплатна игра в Приказния град. Дотук я няма тортата все още Wink А какъв Рожден Ден без торта??? Една хубава торта е между 50 и 100лв (някъде и повече!). Хайде сега да сметнем за 10 деца, защото толкова е средната бройка обикновено. Май минахме 300лв. сметка??? Ами торта за детската градина и някакво сокче  ooooh!.
Много ми е мило дедето, и разбира се, както и вие си го обичам, но тези цени ме сразяват  Thinking
Пожелавам Ви хубава вечер   bouquet

# 339
Благодаря за отговора hellena. Права си, че разходите наистина не са малко. Аз си мислех дали не е възможно когато децата са толкова малки, играта им да е само в Приказния град, без да се ползва тази другата зала за РД. Предполагам, че тези 6 лв. куверт на дете са за някакви сокчета, сандвичи и проч. което в нашия случай е по-скоро излишно.
Ще съм благодарна, ако ми предложите и някое друго подходящо място за втори РД.

Благодаря!

# 340
И аз се втрещих от кувертите, кувертченцата, наемите и не знам какво си още в Мам'с енд Ми центъра. За големият ми син отново избрах Хепи ленд в Сити център Аспарухово,поне миналата година бяхме много доволни. Но за малкият,който става на 2години все още съм в шах. Не харесвам Невеляшка, за Пфое мол , Капела,Гранд мол е много малък. Сещам се, че не съм проверила Бейби рока в Ас-во, някой има ли актуална информация за офертите им?

# 341
Le Soleil , Тринити Кидс е подходящо !

В понеделник ще празнуваме там третия РД на малкия ! Много ми харесва, била съм няколко пъти гост, прекрасни впечатления  Grinning ! Надявам се и в понеделник всичко да е на ниво ! Ценово смятам, че не се различава съществено от другите места  Flutter !

# 342
  • Варна
Star, би ли споделила подробности за условията и цените, ако е удобно?

# 343
  • Варна
Имам  Бланката за РД на Тринити и Кетъринг менюто. Ако някой ги иска, да ми прати e-mail на ЛС, ще му ги препратя.  Peace

# 344
Le Soleil , Тринити Кидс е подходящо !

В понеделник ще празнуваме там третия РД на малкия ! Много ми харесва, била съм няколко пъти гост, прекрасни впечатления  Grinning ! Надявам се и в понеделник всичко да е на ниво ! Ценово смятам, че не се различава съществено от другите места  Flutter !

Стели, къде е това заведение, че ме заинтригува. Щом ти го препоръчваш, значи е на ниво. Сигурна съм, че ще си изкарате страхотно.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт