дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 535
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
ФЕЙТ,СЛАДУРСКА ТЕМИЧКА КАКТО ВИНАГИ Heart Eyes
А тези заглавия кое от кое по-готини Flutter
Моя мъж си идва утре newsm44 luvbed Ще остане и да отпразнуваме РД на 25-ти.  Gift
На 26 сме на сватба,но днес се обадихме да кажем,че няма да ходим:))Все си мисля ,че няма да устискам до тогава...или така ми се иска по-точно stork-boy stork-boy
Аз нямам определени дрешки за изписването,ще действаме в движение според жегата Flowers Sunflower
Кошарката ни е сглобена,матрачето го минаха с Рейнбоу и си е в плика,чаршафчетата са изпрани и изгладени,но прибрани.Преди да се приберем от болницата милото ще спретне всичко. newsm07
Никакви притеснения нямам за това.
Аз се надявам да поспя тази нощ,не съм спирала климатика и е чудничко.
Че последните нощи са кошмарни #Crazy

# 106
Здравейте и от мен. Да се запиша след като ви изчетох.
 Поколоко благодаря ти за разказа. Мен точно от това ме е страх от отношението на персонала в болницата. Смятах че нещата са се пооправили, но уви още са като едно време май. Не знам само като им платиш предварително дали ще са по- добри. newsm78
 Фейт много готина тема си оформила отново.  bouquet
 Мели ти май още се чудиш къде да раждаш.
 Лина на пазари ли? Успя ли да откриеш магазините?

# 107
Всичкото мъж се прибира,прибра или до няколко дни ще се и като почне едно тресане и падане на всякакви тапи и  запушалки леле -мале ,ще има бебевести до откат ,ще наваксаме и от към девойки и по разписание ще спазим термините ...

# 108
eva честита количка за бебчо  Hug радвам се, че си добре  Heart Eyes

мен нещо взе да ме боли опашната кост - ама не са хемороиди, всъщност никога не съм имала де  Mr. Green и се чудя сега защо ме боли  newsm78 сигурно съм тежка и от толкова седене на едно място  newsm78

иначе се чувствам като дебел слон  newsm45 толкова тежи този корем  Whistling определено последните дни преди раждане са най-непоносими  Rolling Eyes

# 109
Добър вечер:)).Гледам,че Стасито още я няма и взех,че и драснах едно смс-че.Дано отговори скоро.
Много топло бе жени...Направоо започвам да полудявам.Много трудно лято изкарахме.
От доктора топли вести-изглежа миналия път не сме се премерили добре,сега бебчо е 3 килца.Поуспокоих се определено ,че беше голям филм.Плацента-края на 2ра степен зрялост.Според докторката-най-много 10 дни и ще раждам.И като го каза,ама така се притесних.Направо уплаших.Сигурно ,защото до сега всеки път чувах,че има време и изведнъж бааам.Вика ме пак на 31 ,но каза че според нея няма да се видим точно тогава Flutter

# 110
# 111
# 112
Айде,петлите вече се събудиха!

Едно кафенце от мен  bouquet

Моля сладкарките и баничарките да се погрижат за закуската rotfImao rotfImbo.
Аз отивам да готвя гювеч и ако на някой му се хапва мазничко,за обяд ще сервирам Mr. Green

# 113
Белче,мерси взимам това,а и гюведжа на обяд   newsm64 Е тая нощ беше кошмарна  ooooh!Ставах през 30-40 мин без причина от неудобство и съклет  smile3511 Еми не мога да спя-отказвам се  CryКраката слонски,корема тежи и ако заспя 15 мин седнала, сънувам само идиотии  #Cussing outИ така е вече от 3 седмици  TiredСтавам да се изкъпя и да се стягам за ЖК,малко е рано ама мъж ми спи ,а аз тука щракам по лаптопа и сигурно дразня.
Последно Скай,ти как разбра като ти изтекоха водите под душа?Все да питам и все забравям,а това ми тайната идиотска мисъл преди всяка баня  smile3557

# 114
Еха,не съм само аз буднааааааааааааааааааа Hug

И аз съм така със сънищата.Тъй като от 2 дена телефона на лекарката ми е изключен,та цяла нощ се въртях и си мислих дали не ми е сърдита(само бременен мозък може да стигне до такова велико заключение newsm78)... Mr. Green

# 115
Добро утро и от мен  Heart Eyes

Благодаря за кафенцето усещам как хубаво мирише ,
И аз съм от отбора на недоспалите не издържам вече спя 2 часа и после куку  smile3511

# 116
Добро утро и благодаря за кафето Simple Smile

# 117
Добро утро и от мен!Мерси за кафето,сръбвам го и отивам при доки да го карам да ми пуска последните изследвания,че той ме вика за тях чак на 05.09 но аз си мисля че е късно тогава,дано се съгласи сега че не ми е спокойно!Хубав ден от мен!

# 118
Тази сутрин има много ранобудници Simple Smile

# 119
Моля някой да се погрижи и за фреша със закуската. Мен ме мързи, спи ми се и две не виждам. Голяма жега е! И не само, а е и голяма влага във Варна. Всъщност влагата повече мъчи. И гледам така се очертава тези дни.
Снощи правих канелените кифли от линка. Ами не съм впечатлена. Напомнят на едновремешните охлювчета дето се сиропирваха, ама без сироп.
За водите - ами разбираш си. То си се усеща че тече нещо от теб, а нямаш усещане за изпишкване. Но аз имах и контракции, та си очаквах. И това ми бяха първите контракции за бременността. Както и сега междувпрочем грам контракция не съм имала до момента.
Който беше със сърцебиене да иде на лекар обезателно. Да не си търпи у дома и дори да си иска едно напрвление за кардиолог преди раждането.
Който беше с високо кръвно, да си пие лекарството и да го мери редовно.

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт