дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 549
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Значи и ти си като моето ... и то варира така. Но определено си го вдигнала днеска повечко.
Дано тогава хаповете помогнат и падне ... следи го постоянно.
А какво стана с контракциите, болките изчезнаха ли ... айде вече да раждаш, че се измъчи направо  Tired

# 91
Значи и ти си като моето ... и то варира така. Но определено си го вдигнала днеска повечко.
Дано тогава хаповете помогнат и падне ... следи го постоянно.
А какво стана с контракциите, болките изчезнаха ли ... айде вече да раждаш, че се измъчи направо  Tired
  Всеки ден се моля вече да раждам Praynig
Контракциите спряха ..пак има но на рядко , не му се излиза на човека Wink
То и на теб не ти остана ..24-ти си беше харесала , а дано да гушнеш малкия тогава Heart Eyes
Стаси нещо ми се губи....

# 92

То и на теб не ти остана ..24-ти си беше харесала , а дано да гушнеш малкия тогава Heart Eyes

Мдаааа ... ама като гледам няма да ме огрее тогава  Mr. Green

Стасито от снощи наистина не е влизала .. дано е добре  Praynig

# 93
Фейтиту аз основно вечер ама как си трябва и едно непрекъснато сърцебие като пред инфаркт ... не знам какво е ама на записите всичко ок и слава богу Praynig
Аз не бързам ама човека вътре може и да бърза за някъде  newsm78 знам ли

А срам не срам аз в нас апарат за кръвно нямам Embarassed

# 94

А срам не срам аз в нас апарат за кръвно нямам Embarassed

Ние имаме от онези старите, дето уж мерят най-точно.
Наистина е хубаво да има човек такова нещо под ръка, особено ако кръвното му играе  Flutter

# 95
Фейт, както винаги страхотна тема   bouquet
Поколоко, благодаря ти за отделеното време и че сподели толкова подробно  Hug Надявам се и другите родили мами да се включат скоро, че всичкчо е наред при тях
Аз днес станах рано рано да изгладя дрешките на бебка докато е хладно и после като почнахме с майка ... нямаше спирка до късния следобед. Тя изтърка и боядиса тавана в банята, а аз отлепях тапети от една преградна стена която бяхме правили и после махах картоните от профилите. Добре че мамето ми угажда като ме прихванат лудите и ми помага много докато мъжо го няма  Heart Eyes А и след такъв ден спя като бебе до сутринта.
Лека и спокойна вечер от мен и се надявам като стана утре да има още нови бебчета   във форума newsm32

# 96
Здравейте,момичета!Ама много палави сте станали всички май,пусти хормони! Laughing
Фейтче,мерси за темата!Прекрасна както винаги! Hug
Да ви се пооплача- вчера паднах в парка,докато слизахме с малкия по едно надолнище...Добре че обелих само коляното,а бебка после се разхълца,че да не я мисля и нея...Напоследък и само влизам в разни магазинчета и все си харесвам по нещо,ама с тези габарити....За какви глупости мисля!Че и за баткото още нямам дрешки за изписването,и за мен не съм решила....Поне малката ще е докаросана!
Поколоко,колкото повече време минава,толкова споменът от раждането ще ти става все по-скъп и съкровен...Постепенно съвсем ще забравиш болката и ще се сещаш единствено за прекрасния ви първи миг заедно с малкия... Hug
Мартичка,Стаси,Фейтче,Анхелка,Мама зайка,стискам силно палци скоро да се похвалите!

# 97
tolinka и ти внимавай на пръв поглед едно толкова безобидно падане може и да предизвика раждане .Аз днес си поплаках и веднага ме стегна корем ,кръст и ей такива и викам всеки момент ще е ... усещат мишките и... ooooh!
Аз сега четейките на баткото дрехи за изписването нямам и не съм се замисляла ,че току виж ако зависи от баща му го допраска по анцунг  doh

# 98
zornitsa85, Фейтче, Една от нас дано не съм ви притеснила много  Hug
Все още сме 2 в 1...контракции да искаш..болки в кръста и в корема от тези менструалните...ама нъцки...бебе няма....
Малко проблеми с нета имахме.....признавам не съм ви изчела....само отгоре отгоре...ако пропускам нещо важно съжалявам  Hug
Количката за бебето е вече поръчана и платена..чакаме доставка  Simple Smile спряхме се на Грако Симбио, лека , маневрена и цената и е супер  Heart Eyes
  Честито на новите бебенца  Heart Eyes
П.П. Ох, пак почна да ме боли корема  Tired  отивам да почивам, че не мога много да стоя превита на стола....

# 99
Ева добре че се разписа да не те мислим ... бяхме те обебили с Лъвче hahaha

# 100
Имаме си нова тема, а нямаме ново бебче за нея  Mr. Green или може би си имаме, но още не го знаем  Wink
Вече ходенето много ми тежи. Елементарни разстояния са ми проблем и бавно бавно се клатя. Иначе ме заболява ниско долу.
И гърдите ми ме тормозят. Имам чувството, че ареолите ми са станали толкова огромни, направо не оставят място за друга кожа и май са възпалени, че ме болят и сърбят.

Обаче още не съм готова за раждане. Имам още един прозорец за бърсане и разкрасителните процедури не съм довършила  Grinning

Вие държите ли леглата застлани? Мойто го застлас с чаршафчетата, но ми се вижда, че е нападала прах. Мисля пак да ги изпера и изгладя и да не ги слагам. Като си дойдем от болницца ще ги сложа за минутка.

# 101
Ева добре че се разписа да не те мислим ... бяхме те обебили с Лъвче hahaha

И аз исках и се надявах на лъвче ама....здраве да е...и на девичка ще съм най щастливата..само да идва вече  Heart Eyes

# 102
Вие държите ли леглата застлани? Мойто го застлас с чаршафчетата, но ми се вижда, че е нападала прах. Мисля пак да ги изпера и изгладя и да не ги слагам. Като си дойдем от болницца ще ги сложа за минутка.

Със сигурност ще прахлясат докато родиш -аз днес нашата кошара я оставих по матраче чието калъфче изпрах и не знам какво ще стане и дали няма да се наложи и него да пера а какво остава чаршафосано #Crazy
Сложих и обиколници до края на седмицата пак ще има търалежи както им вика моя мил Confused

# 103
  • София
Имаме си нова тема, а нямаме ново бебче за нея  Mr. Green или може би си имаме, но още не го знаем  Wink
Вече ходенето много ми тежи. Елементарни разстояния са ми проблем и бавно бавно се клатя. Иначе ме заболява ниско долу.
И гърдите ми ме тормозят. Имам чувството, че ареолите ми са станали толкова огромни, направо не оставят място за друга кожа и май са възпалени, че ме болят и сърбят.

Обаче още не съм готова за раждане. Имам още един прозорец за бърсане и разкрасителните процедури не съм довършила  Grinning

Днес и ние с мъжа се разходихме и да свършим някоя и друга работа и аз като теб, едва ходя,ту нещо ме прерязва, ту се задъхвам  Whistling.Той уж гледа да ходибавно,но аз съм по-зле и от малко дете, с такава скорост се движа  ooooh!
 За чаршафите- изпрани,изгладени и сложени на място,където като се върнем от болницата набързо да взема и постеля. Там е и протектора. На определено място съм сложила и дрехите за изписване на бебето и дадох инструкции  Wink Обясних за пелените,че в зависимост от времето ще кажа коя пелена. Peace

# 104

Не ... всичко е изпрано, изгладено и прибрано. Като се върнем ще застеля на бърже  Heart Eyes

eva_82 Радвам се, че се разписа и си добре  Hug

Толинка .. внимавай бе мила ... да не стане беля с това падане ooooh! Hug

Общи условия

Активация на акаунт