дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 564
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
ееех и аз най-накрая сглобих секцийката за бебо Crazy то е библиотека от Икеа ,ама е много сладка -бяла да се връзва с креватчето,сложихме и полиците на стената,за да си махна тоалетката,и до сега чистих,мих подреждах...лелелле и ме почнаха и мен болки ooooh! сега лежа с вирнати крака и чакам да размине Tired ама то от пробиването на стената една прааах-айде да изчистя,не ми стигна айде и парцал,после всичко от тоалетката да преместя...ама не ми стигат кутии Thinking та утъре до Джъмбо за още кутии Laughing
ама стана много красивичко де Party само малко ми е мъчно за тоалетката,защото много си я обичах а сега всичко -бижута ,кремчета и сие е в кутии хаххахах
ама с цената бебо да си има кътче се жертвам -нали съм мама вече Crazy Crazy Crazy
лелеллеел а разказа на поколоко толковаааа ме развълнувааа,че си взех да си разглеждам дрешки и шишенца Flutter едвам го чакам това детенце вече лелелел Partyсамо му говоря и го галя хахах

# 76

само малко ми е мъчно за тоалетката,защото много си я обичах а сега всичко -бижута ,кремчета и сие е в кутии хаххахах
ама с цената бебо да си има кътче се жертвам -нали съм мама вече Crazy Crazy Crazy

Франчи ... вече ще е така мила  Hug На първо място ще е бебето/детето  Heart Eyes

maggitta Бръзо да наддава грамчета малкия, всички се молим за вас  Praynig
Иначе с нетърпение ще чакаме разказа ти ... беше толкова неочаквано за нас, представям си за теб  Hug

Велвиамо ... ти как си мила, смъкна ли кръвното  Praynig Hug

Тъйййй ... кой родил, родил лъвче  tongue .... вече сме в Девичкааа  newsm44

# 77
И аз да дам отчет от прегледа днес. Вече ходя на тонове два пъти в седмицта. Миналата седмица ми бяха казали, че водите са ми на долна граница и да ги следим, но от днешния преглед пък казаха, че всичко е наред. При записа на тонове нямаше нито една контракция, но аз си усещам стягания от време на време. Дано не тръгна да раждам преди секциото само.
Като чета новите заглавия и писанията ви от последните дни се чудя да не съм влязла в някоя друга тема  ooooh! Какви скрити лимонки сте били  Whistling

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 21:35 от hrisik

# 78
Ама къде изчезнахте всички Whistling Whistling Да не раждате newsm78 и само аз да съм прецакана пред компа Twisted Evil

# 79
Привет от мен, тук по-рано успях да се включа.
Много хубава тема, както обикновено, браво Фейт...

Да са ни честити новите бебета, да са живи и здрави, много да радват всички наоколо и да слушкат.

# 80
мирише ми на затишие пред буря

# 81
Да се затреса и аз в новата тема ,най-накрая мъж ми по една случайност /че дойде негов колега да ни кани на сватба ,докато чакаме кума /премести шкафа с повивалника и бебешката кошара в нашата спалня и сега имам една пералня с бебешки дрешки да доизгладя и да пъхна в сакче нещата за болницата .
Страхотни стягания момичета,болки в кръста... до утре понеже съм на запис ще се помоля и на док да видим на ехограф дали малкия мишок не се е обърнал по случайност ,но не ми се вярва имайки предвид как се чуствам.

# 82
Една от нас тук съм спокойно, не съм родила Wink
Даже излизах в Лабиринт да демонстрирам как изглежда бъдеща майка след 2 седмици Simple Smile Напъвахме там, чудо беше...

А днес след лекцията такова размотаване си направих по задачи и покупки, после на йога и ето ме на, тук съм вече. Имаше много сладки неща в Mothercare намалени, аз купих едни гаширизони с къс ръкав и крачол за др. лято и много готин комплект от H&M. Нещо ме е хванало вече нетърпението и очакването и ми се иска и аз да го гушкам бебо вече. Но стискам кълки и аз, че сме на сватба и тази събота и след това вече да излиза. Утре след прегледа ще реша дали да пътуваме, че няма да е в София сватбата...

Иначе вчера малко поснимах, от 13.30 до 20.30 Simple Smile Още не мога да освободя място на харда за всички снимки на мамите.

Оставям ви, че мъжа ми пече скара от долния етаж и е омирисал квартала, едва издържам вече! Дано успея после да ви изчета Simple Smile

# 83
фейтче така си е...аз като ям например и ако е останало едно месце и видя,че Арчинка го иска на него го давам...а за детето лелелелл сигурно ще съм вманиачена по него Crazy
калинчее говори миии аз колко съм гладнаа,и как са ми се дояли зеленчуци на скара хахха

# 84
Фейт , кръвното падна на 130 на 70 и Мерджанов каза ,че така е по-добре , но утре пак да му се обадя.

# 85
  • София

Като чета новите заглавия и писанията ви от последните дни сечудя да не съм влязла в някоя друга тема  ooooh! Какви скрити лимонки сте били  Whistling

Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Разврат е тези дни във форума,така си е, ама поне е весело и се разсейваме  Heart Eyes

# 86

Като чета новите заглавия и писанията ви от последните дни сечудя да не съм влязла в някоя друга тема  ooooh! Какви скрити лимонки сте били  Whistling

Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Разврат е тези дни във форума,така си е, ама поне е весело и се разсейваме  Heart Eyes

Пълен при това  ooooh! Mr. Green   ... и мисля, че знам къде са забегнали всички  smile3521  Joy

Велвиамо ... по-добре е, но не е паднало много. А ти по принцип с какво кръвно си? Досега Мерджанката колко ти го е засичал на прегледите?

hrisik Чудни новинки ... сега значи два пъти в седмицата на тонове  Hug

nikita_gd И ти ли с контракции бе мила  ooooh!

# 87
Такова затишие Thinking ...Мирише ми на smile3522  ylinfant newsm30 smile3504 newsm32 smile3521

# 88
по принцип съм  с ниско кръвно 90 на 60 ми е нормално..Мерджанов каза че при бременност се дига малко , но все пак да се следи ..ще си пия утре хапчета , ще следя кръвното и пак ще му се обадя.Дано и това да отшуми..все нещо има..писна ми  Cry
Отделно едни "черешки" са ми излезнали на дъто , болиииииии , не се трае newsm45

# 89
Ех, че бързо изписвате темите.
Записвам се чак на 6 стр

Общи условия

Активация на акаунт