дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 615
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Запис и от мен в новата темичка.   Peace
До преди малко се мъчих със сглобяването на кошарата, но съм много доволна от резултата.  newsm10 Вчера като казах на мъжо, че съм намерила последната налична, започнаха да го обземат съмнения, че може да е дефектна и т.н. Та още с пристигането и, запретнах ръкави и я сглобих. Качих снимчици в албумчето. Малко постно изглежда засега, но като се вземе матраче, чаршафчета и прочие ще светне.  Simple Smile
Чао засега, че ме чака още доста работа, но основно в кухнята. Нали любовта на мъжа минавала през стомаха.  smile3521

# 61
привет,наминавам да се запиша..
не ми се пише,нито чете - скапа ми настроението отново домашния любимец(сиреч мъжо) Cry Cry Cry

# 62
  • При моите мъже...
  bouquet

# 63
Някой ще пие ли арника???

Не се пие предварително, прави мускулите на матката ригидни (твърди); пие се веднъж възможно най-близо до раждането и три пъти (примерно, индивидуално е) в следващите часове след раждането.

# 64
  • София

Калинас също ми се губи тези дни  Thinking

Передиобед беше на лекцията в Лабиринт   bouquet

# 65
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-243EA211-448D5E5E/lidl_bg/hs … m?offerdate=17757 има намалени бебешки  работи от четвъртък май

# 66
Някой ще пие ли арника???

Не се пие предварително, прави мускулите на матката ригидни (твърди); пие се веднъж възможно най-близо до раждането и три пъти (примерно, индивидуално е) в следващите часове след раждането.
newsm10 Дори приема преди раждането е ненужен.

# 67
  • Варна
Благодаря ви за отговорите  Hug Някак ми се иска всичко да се случи естествено ,но спомена от първото раждане започна да ме преследва  Joy и се чудя как да се измъкна.  Whistling
Фейт ,не съм се разбързала аз,ами бебето.Аз още багажа не съм стегнала . Стоя на челна стойка още 10 дена и после съм на разположение . Сега ще включвам червено винце за хемоглобина,така че  наздраве .Само туй не съм опитала.... ааа и ябълка пренощувала със забит в нея гвоздей  също  Joy

# 68
antonia79, много е хубава кошарата...нищо чудно, че навскяъде е изчерпана

# 69
Тони ... супер е кошарката  Hug

Новини от Стаси някой да има newsm78

# 70
Здравейте сладурки. Ние с Макси още сме в болницата и казаха,че ще ни изпишат когато вземе да наддава на тегло. Благодаря много на всички ви за прекрасните пожелания. Пожелавам и аз на всички леко и безпроблемно раждане. Като ни изпишат ще седна и аз да ви спретна едно разказче, че се измъчих през този телефон. Целувки

# 71
  • Where I am Happy
 Simple Smile

# 72
pocoloco, с голям интерес изчетох разказа!  Heart Eyes

Надничам за нови бебета, ама само покрити бременилки за сега.
Вярвам, че всичко ще е наред с раждащите. Heart Eyes

# 73
Айде и аз да се разпиша.
Фейтиту, много цветна темичка-типично в мой стил.
Днес след обед бях с приятелка на  beer и ако успея да пласирам децата утре някъде, ще ида с нея на разходка до Казанлък. Ако не-цяяяяял ден ще съм тук  Wink
Усещам че имаме поне 2-3 бебета днес, ама мамите не са се похвалили (пяната от бирата ми го показа  hahaha hahaha )
Ааааааааа и по-полека със земетръса, че съм на 14-тия и много се усеща  Heart Eyes  Joy Joy Joy

# 74

Общи условия

Активация на акаунт