дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 527
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Добре,фреша също може да е от мен Wink
Но за закуската ще почакате....

Скайче,специално за теб

Въпросните синабони нямаха вкус на охлювчета(т.е. съвсем малко заради канелата). По-скоро имаха вкус на козуначета с канела и мнооого вкусна заливка. Може би рецептата не е точно за синабони newsm78

Иначе ти се възхищавам,че си се захванала да ги правиш-за мен това е мнооого висш пилотаж Mr. Green

# 121
Мерси за фрешчето! Това с ананасчето мммм!
Не е синабони това, аз за т'ва казвах да не се мъчите. Че и къщата стоплих. Иначе никак не са трудни, по-вкусни са топли. Сутринта Нико омете половин преди градина, но все пак каза че предпочита праскови и грозде в паничка.
Аз днес ще ходя на лекар да видим ще се разберем ли кой как ще ражда  Mr. Green
Тази сутрин викам на ММ - "Много 9м за една бременност. То това са си три сезона. И то какво - зима, пролет, лято хванах. Умрях от студ първо  cold , сега умирам от жега.   sweating" Сестричката ми понеже и те опитват за бебе, и звъня сутринта и и казвам: "Хващайте се здраво, че сега му е времето - есен, зима, пролет. Тъй се бременее, не като мен." Пфу!

# 122
Има ли будни? привет и от мен. Аз вече съм в деветия месец и направо нямам търпение да раждам вече,но като ви слушам симпомите..няма такива изгледи при мен  newsm78

# 123
добро утро!

гледам пак е имало кукуряци тази нощ..и аз се въртя много , но за сега се натискам да лежа Sunglasses

# 124
Аз също не съм застлала леглото. Чаршафите са изпрани и изгладени, но обиколника още не, свърши ми бебешкия прах и в събота ще ходим до Метро, така че като напазарувам перилни препарати, ще си довърша и бебе-прането. Future-maman аз имам Ритело, което е "сестричка" на Рейнбол и също мисля да минавам матрачето с нея. Оставила съм обаче това задължение на таткото. Докато сме с беба в болницата да го мине и да му облече калъфа, а сутринта преди изписването да го застели и сложи обиколника  Wink

Днес ще ходя до ЖК да си взема документите за прием, че доки вече ме записа за прием на 30-ти август 9:30 часа. Аз ще съм в МД на 5-тия ет.  Ако някоя друга мама ще е там по това време, да казва. Първите дни на септември ще е секциото, ама мисля да не казвам датата, за да не ме мислите. То като стане...ще се похваля  Mr. Green живот и здраве.

# 125
mamanaalex успех!
можеш да се допиташ до астролог за датата,коя ще бъде най-добра Wink

аз също ще съм в МД,но така и не съм ходила още и дори не знам като дойде време къде да ходя Confused

# 126
  • При моите мъже...
Днес ще ходя до ЖК да си взема документите за прием, че доки вече ме записа за прием на 30-ти август 9:30 часа. Аз ще съм в МД на 5-тия ет.  Ако някоя друга мама ще е там по това време, да казва. Първите дни на септември ще е секциото, ама мисля да не казвам датата, за да не ме мислите. То като стане...ще се похваля  Mr. Green живот и здраве.

Мен ме приемат на 28-ми на 5-я етаж, секциото ще първите дни на септември Peace Казаха ми сутринта да ида на втория етаж на регистратурата с документите гладна и жадна, после мисля че беше 211 стая и после от там на 5-я етаж...

# 127
Добро утро ,мерси за фреша ,грабнах портокала и веднага нахълтах...
Скайче аз съм със сърцебиене и контракции едновременно -дъх не ми досатига да си поема за това бях сравнила с получвам инфаркт - и понеже ми е ново усещане т.е нямах подобни екстрти с баткото и съм в чуденка какво става.От кого да е направлението за кардиолог от личната лекарка или АГ-то?
Днес съм на запис ,ще се отчета след визитата при док ,а вие мили мои много се пазете че жегата днес ще е ...

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 09:33 от nikita_gd

# 128
добро утро  Hug има ли други с болна опашка  Shocked така ме боли кокала  ooooh!

# 129
nikita_gd от АГ. Задължително си го искай. Важно е! Понеже минах по пътя в 5м той и самия гинеколог сам ще ти предложи вероятно. Не чакай въобще. Незнам секцио или нормално си, но и в двата случая трябва да са запознати с този ти симптом. А и ще ти дадът лекарства най-вероятно. Пулс и кръвно как са ти?

# 130
  • Варна
Добро утро и от мен!
За болката в опашката мисля че е от разширяването на таза. Мен тя ме боля чак като раждах, ама многооооо ме боля.

# 131
Добро утро!  Hug
Гледам няма закуска, та реших да сервирам  Mr. Green

# 132
d_cvetanova отиваш в спешното. На входа на МД при бариерата от дясно има друг вход, койо води надолу към един безистен, веднага след него има само един вход за болницата. Като влезеш през него вляво е спешното. Като му дойде времето, директно там, мила. Ако тия дни имаш ходене до там, може да слезеш да го видиш, че като дойде ДЕНЯТ да не се луташ в търсене  newsm10

Miii на мен Гърчев ми каза да мина през спешното, т.к. на 2-рия етаж се събират много мами за прием и долу вероятността да чакам да ме приемат е по-малка  Wink. Тебе кой ще те оперира?

# 133
Толинка  Hug
Тъкмо си викам - ей сега ще вляза да се похваля на момичетата как претрепах и себе си и детето тая сутрин и какво да видя - не съм само аз  ooooh!
Та аз се спънах по стълбите, докато бързахме към яслата, паднах, повлякох и детето с мен, да не остане по-назад   341uu
Но сме добре - и двамата с ожулени крака  Mr. Green
Миленче, ти на Стасито може и да си драснала смс-че, ама нали знаеш, че тя отрича до последно  hahaha
Аз вчера бях на преглед - тоновете са екстра, уговорих се с лекаря за раждането, отпуска е от 31 до 7, така че ако родя тогава ще си целя някой дежурен екип, но се надявам да го изчакам и после тъкмо отпочинал да го хвана  smile3508
За кръвното - странно ми е лекарите да ви казват, че е нормално да е по-високо при бременност - на мен напротив - казват ми, че е по-ниско, това и чета по разни статии, и наистина моето си е ниско цяла бременност - обичайното ми е 110/70, а сега е 90/60 перманентно  newsm78
Анхелче, де що има кост от кръста надолу ме болеше яко миналия път в 9 месец, а деня след раждането се чувствах все едно някой с тежък чук ми ги е счупил всичките тия кости  ooooh! На другия ден ми минаха (или просто вече други неща ме боляха повече  Joy)

# 134
една от нас 8-9м се вдига по принцип(не задължително). Хубаво е че ти не си го вдигнала, но не при всички е така. Преди това е ниско заради някакъв хормон от плацентата.
Миленче, ти на Стасито може и да си драснала смс-че, ама нали знаеш, че тя отрича до последно  hahaha
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт