дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 485
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
ооо енче и евеее комшийки смеее Hug аз съм в западен парк вляво от тунела веднага Party,а до скоро живях в 5-та част при вас Hug
намирисва ми на албумче"бебешки срещи " Crazy
трябва да срещнем бебоците задължително Heart Eyes smile3504 newsm30 newsm63

# 271
пффф стерилизатора на Чико свърши пред мен във Вис Виталис ooooh!
аз сефте да се навия да отида до там,че ме дразнят,а то...ама напазарувах други неща де...имам си и силиконови зърна Heart Eyes и шишенца Laughing

# 272
  • София
ооо енче и евеее комшийки смеее Hug аз съм в западен парк вляво от тунела веднага Party,а до скоро живях в 5-та част при вас Hug
намирисва ми на албумче"бебешки срещи " Crazy
трябва да срещнем бебоците задължително Heart Eyes smile3504 newsm30 newsm63
newsm10 1stroller

# 273
  • Бургас
Oх написах толкова много  ooooh! и ми се затри...
След записа да се отчета и аз -всичко ми е перфектно с хемоглобин 126 и кр.захар 4,7 доки вика кажи какво точно правиш и как се храниш ???
Бебчо е главично май като се е завъртал и затова съм имала тези наподобяващи "прединфарктни" стягания според него ...
Кръвно 110/70 само дето ми вика да си взема 7 глобули Макмирор до другия вторник че съм имала някаква инфекция ??? И отивам аз в аптеката и ми казват ама не можем да ви дадем понеже те са 12 вътре е за какво са ми и викам аз ....??? Чудя се какво да правя някоя мама май си слага нещо подобно да сподели моля .

Аз бях на Макмирор. Но не ми помогна. Сега ми изписаха, по финалному, Флуомизин. Иначе няма ядове за Макмирора, действай Peace

# 274
Феит И ние много се чудехме за количката между Викторията и Даяна (Кангароо). Тя една приятелка има Виктория и точно заради сгъването ме разубеди. Даяната е същата почти - малко по лека(3кг), дръжките са рога и няма поставка за чаша, ама тя надали е най-важна.В няколко магазина ходихме друга разлика не намериха да ми покажат и накрая нея си взехме  Hug
Аааа и с едно движение е сгъната, много удобно

# 275
Д ЦВЕТАНОВА аз съм с на чико-има го в Лабиринт Peace

# 276
И преди съм споделяла аз съм с Даяна и съм страшно доволна ,разликата е в дръжката както си писала и в гумите ама и затова е толкова тежка и по -трудна за сгъване а за чашата определено не е някакъв плюс ,чак пък  Simple Smile

# 277
  • София
 Момичетата с  фрапетата- има много изгодно Нес кафе в Лидл.Голяма кутия от 250гр+ още един пакет от 100гр за скромната сума от 8.70лв. Sunglasses
 Има и бодита с дълго ръкавче за 8лв/ 2бр./, които никак не са лоши.
 Дънки за 10лв, но си харесах само едни с ластик на талията и крачетата. Като за тази цена не са лоши.
 Ние днес в най-голямата жега ходихме по магазини Whistling с почивки по заведенията Mr. Green

# 278
 Blush Толкова комплименти изсипахте, че ми стана неудобно чак, много сте мили момичета ... Постарах се за всички ви и най-голямата ми радост е като си харесате снимките Simple Smile
Благодаря Фейт за комплимента, ама вече се чувствам като мечка Simple Smile кълките като са ми наедрели и не мога да ходя нормално...
За кола-маска си говорите, аз откакто забременях само краката и ръцете си правя, а триъгълника със самобръсначка. Във 2-ти месец бях при мойта козметичка, такава болка изпитвах, че тя ми вика - абе ти да не си бременна? И повече даже не опитвах.

Да кажа за прегледа днес, мина много бързо и лаконично. Записът на тонове е идеален, както винаги казва доктора. Не ме гледа на ултразвук, направи ми гинекологичен преглед и каза, че няма никакви признаци да раждам. Главичката на бебето е нависоко, шийката ми е цяла (!), нямам разкритие. Понеже го питах да пътувам до Ловеч  вика - пътувай, няма да раждаш тия дни. Ако случайно получих контракции, като станат на 15 минути тръгваш насам и ще стигнеш навреме за болницата Simple Smile Явно моя Симеончо си иска да дойде на някоя от важните за нас дати през септември: дядо му Симеон е на 04.09, нашата годишнина е на 05.09., а леля му е на 09.09.  Sunglasses

# 279
Момичета да ви се похваля днес с kalinas се запознахме не виртуално само че и аз и тя не знаехме поне докато не и видях снимката в албума .... Grinning
Може да се чуства като мечка ама си изглежда добре  Wink в едно рокле се беше барнала ... определено не като за мечки  Party

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 20:46 от nikita_gd

# 280
Момичета да ви се похваля днес с kalinas се запознахме не виртуално само че и аз и тя не знаехме поне докато не и видях снимката в албума .... Grinning
Може да се чуства като мечка ама си изглежда добре  Wink в едно рокле се беше барнала ... определено не като за мечки  Party

хахаха, мерси Simple Smile)) то беше достатъчно широко, да крие каквото не е за гледане Simple Smile Joy

# 281
Аз също се присъединявам към фен клуба на Калина Simple Smile

Отново,златна си!  bouquet

# 282
Момичета, нямах време да ви чета цял ден и гледам че пак сте се потрудили доста Simple Smile
Аз с моето гнездене тези дни си докарах проблем - смъкна ми се корема, даже май го усетих и как стана  Cry За сега е паднал само с 2 пръста, но искам да ви питам колко изобщо трябва да падне и до кога мога да си ходя така?????? Много ще съм ви благодарна да споделите опит и мнение  Hug Направо ще се побъркам, не ми стигаха болките в кръста и контракциите, а сега и това ... нашата бебка май не иска да дочака татко си в корема на топло  Cry

# 283
ехееееее...  ooooh! Докато се отчета и тя и тая тема отишла...

Вчера май ми беше последната консултация, защото следващият час, който ми дадоха е за датата на термина ми  Mr. Green Един вид - "Ако не си родила - ела да се видим."

Иначе, направо ме оцъкли тая жена!  Shocked Мери, шари ми по корема и по едно време се пули в монитора, намества очилата, става, отива до компютъра си, пак се връща и мърмори: "Абе, аз последния път колко ти казах, че тежи?!.... Правилно ли виждаааааам?.. 3800!!!"  И аз - "КАКВО?! Ма, Вие сериозно ли?!  #Crazy Как 3800?! "  И тя - "Чакай пак да меря, че може и да не съм захванала нещо както трябва"
Е, 3200 е последно. Плацентата била в отлично състояние и малката хапва доволно и не дава никакви признаци за излизане. Ако не сте чували такова нещо - сега водите ми били повече отколкото в началото!  ooooh! Уби ме! Толкова много ми говори какво да правя, ако пренося, че почвам да се замислям дали всъщност не се опита да ми намекне, че най-вероятно така ще стане.
И като за капак, бебата толкова прилича на сестра ми като бебе, че се замислих дали вече аз не давам на късо!  ooooh!

# 284
Agira аз също мисля, че ще пренося, дай някой съвет какво се прави  newsm78 ама без секс, че мъжо ми не се възбуждал от корема  Mr. Green

Калина страхотна снимка  Grinning
Данаека видях и твоите покупки, доста сте заредили  Heart Eyes

аз мисля да ходя в понеделник при док да разпитвам какво се прави, че да почна да снасям Grinning

Общи условия

Активация на акаунт