дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 464
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
  • Stara Zagora, Bulgaria
Eй момичета, много пишете, ама няма как да няма някое бебче неизвестено още, а съм и сигурна, че ще изникнат още от мами които рядко пишат и нямат вестителки, като се  приберат и посвикнат с бебчовците ще пишат Grinning. То и аз нямам вестителка като се замисля  Wink.
 Заразихте ме с тези разкрасителни процедури, кола маска не съм пробвала до сега по причина, че почти нямам косми на краката и ръцете и си ги махам за 5 мин с епилатор, за триъгълник  странно ще прозвучи , все си мисля че много боли, а колко се канех но нещо не се престраших, а сега като бременна съвсем Laughing. Ама сега импулсивно запазих час за педикюр и отивам, аз бях преди 2 седмици, но нищо, не може в родилното да се изложим  Simple Smile.
Миленка ми се губи, или беше казала че някъде излиза, и аз нещо чета отгоре отгоре, бях на гимнастика и се поизморих. Oще вчера щях да казвам за пликовете за вакумиране, тези от Карфур- има едни ароматизирани до един изпуснаха, а тези от Джъмбо засега са ок, нито една няма проблем, то минаха месеци, така, че това е моя скромен опит. Аз докато отговоря и тя сигурно вече си е купила.
Калинас нямам думи за нея, толкова е добра и като фотограф и човек, не отказа нито на една мама и снима без почивка...Калинче повече хора като теб ако имаше...света щеше да е друг...а снимките й са супер, май само аз не съм качвала от моите, ама ще кача като ми лакират краченцата Wink.

# 256
  • Бургас
Пфф оставих ви за една следобедна дрямка и сега немога да ви настигна...много писане много нещо Simple Smile
За количката и аз не съм го виждала на живо това зелено ама аз като съм кукнала с това зелено за бебчо и няма спирка Simple Smile Иначе оригинално исках от стария модел по тъмно синята количка ама не ме върза (нямало вече от старите) и реших че съдбата ми го говори и трябва да си угодя и да е зелена Simple Smile
Фейтче ще ги кача снимките на мама до возилото в албумчето с покупки пък ти като им се нагледаш си ги изтрий Simple Smile Но си права че без да си я видяла си е терсене да я купуваш...Но аз нали съм пристрастна Simple Smile Ама трябва да отбележа че първия ми избор все пак бече Кенгуруто Виктория Simple Smile
И аз съм с Кангару Виктория Mr. Green

# 257
Ева ... голям бедър значи  Crazy и голяма пушкааааа Joy Joy Joy

Рошли ... мерси, че пак ги качи  Hug показах ги на мъжо и бързо ме събори на земята  ritnik  Mr. Green /тоест ме разубеди/ остава си пак Кенгурчето и това е Heart Eyes  ... сега само се чудя кой цвят  Joy Joy Joy

danaeka честити покупки ... много одеалца, много нещо  Crazy Mr. Green Hug

jiji_8 аз вече ходих преди два три месеца. Хубаво е обаче да се обадиш за свободни места, защото акушерката Благова онзи път се скара на тези дето не били се обадили и не ги пусна /че имали и определена бройка, която да пускат/
Пък може и да е спокойно ... все пак е отпускарски сезон  Crazy

# 258
Маймунке, и аз се присъединявам към фенклуба на Калина! Heart Eyes Прекрасен човек и фотограф!!!  Heart Eyes Hug

# 259
Аз се завърнах. Нищо изненадващо не ми се случи. Имам дата за секцио. Изписа ми лекарства за кръвното, които за сега няма да взимам, докато не говоря с хомеопатът, което ще е след 1 септ. Дотогава ще действам по бабешки и ще го следя. 140/80 е гранично преди патологична бременност. Та ще дебна да не прескочи. Иначе бебето е пушка - 2550гр и четиридесет и няколко см, но не запомних колко. Достатъчно околоплодни води, добра плацента, добра пъпна връв. Каза и сега да тръгне готово е, но симптоми за раждане няма. Та моята надежда за нормално раждане умря

# 260
Edna ot nas, Miii, явно всички ходим в Св Димитър Simple Smile. Крайно време е другият път да се разпознаем вече!!! Hug
Аз ще ходя утре за кръв и тонове, а вторник или четвъртък на преглед.

# 261
Браво Скайче, аз сигурно в понеделник ще се замъкна на преглед, ако не снеса дотогава  hahaha

сега се събудих от зимния си сън и така ми се дивее   261uu

# 262
О да, скоро, живот и здраве, ще бутаме количките из люлинските улички Heart Eyes

Това съм го пропуснала, къде си в Люлин?

# 263
писалииии писалиии а аз поспалааа хихихи
сега си изпуках едни пуканки на микровълновата и седнах да ви изчета Hug
честити колички,момичета с много радост да си возим всички мъниците  Crazy
мишонче тя Нутелата е на първо място Crazy винаги -още снощи опуках половин буркан хаха
Антонио,вика щяло да слепне детето вътре от толкова захар Laughing
а за моренцетоооо лелелее колко ми се ходи Flutter ама ще пропусна за първа година Whistling
днес обаче наистина е нетърпима жега ужаааас,навън е като фурна-в стаята съм пуснала един вентилатор и се надам да ме разхлади Mr. Green
хааа свършиха пуфанките Mr. Green сега отивам за сладолед Mr. Green Laughing

# 264
Oх написах толкова много  ooooh! и ми се затри...
След записа да се отчета и аз -всичко ми е перфектно с хемоглобин 126 и кр.захар 4,7 доки вика кажи какво точно правиш и как се храниш ???
Бебчо е главично май като се е завъртал и затова съм имала тези наподобяващи "прединфарктни" стягания според него ...
Кръвно 110/70 само дето ми вика да си взема 7 глобули Макмирор до другия вторник че съм имала някаква инфекция ??? И отивам аз в аптеката и ми казват ама не можем да ви дадем понеже те са 12 вътре е за какво са ми и викам аз ....??? Чудя се какво да правя някоя мама май си слага нещо подобно да сподели моля .

# 265
Скай  нищо че ще е секцио  пак ще мине и ще замине Hug В коя болница ще раждаш?

# 266

Рошли ... мерси, че пак ги качи  Hug показах ги на мъжо и бързо ме събори на земята  ritnik  Mr. Green /тоест ме разубеди/ остава си пак Кенгурчето и това е Heart Eyes  ... сега само се чудя кой цвят  Joy Joy Joy

Фейт, и аз бях избрала Кенгуру Виктория, но се сгъва и ръзгъв мноооого трудно с голям зор, ако няма да я сгъваш е ОК, обаче иначе  newsm11

# 267
Фейт, и аз бях избрала Кенгуру Виктория, но се сгъва и ръзгъв мноооого трудно с голям зор, ако няма да я сгъваш е ОК, обаче иначе  newsm11

Crazy вече ще се побъркам ... ще реша като родя, тогава няма да имам толкова време за размисъл  Mr. Green

Браво на всички за хубавите новини от прегледите  Hug Ники, направо ме шашна с този хемоглобин, евала Hug Аз до вчера си слагах Полижинакс - 6 бр в кутийка  Peace

Франчи ... хапвай си мила, каквото ти се яде хапвай  Mr. Green и аз така правя  Whistling Mr. Green

# 268
  • София
О да, скоро, живот и здраве, ще бутаме количките из люлинските улички Heart Eyes

Това съм го пропуснала, къде си в Люлин?
И двете сме в Люлин 4 Laughing

# 269
ФЕЙТЧЕ нещо този следобеден сън ми се отрази...олеле майко Laughing
събудих се и си направих кафенце с бисквитки със шоколад Whistling-не ми стигна....изпуках си пуканки-не ми стигна,нарязах си диня огромно количество-не ми стигна Crazy,слежих си грозде изядох го  Laughing Laughing Laughing и сега ям семкииии Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт