дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 457
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Еvvaa браво голяма е момата, айде малко остана и после ви чакаме в София Simple Smile
О да, скоро, живот и здраве, ще бутаме количките из люлинските улички Heart Eyes

# 241
Мели, не мож ма уплаши с дъртите гларуси, аз ще си водя снажен шоп  smile3521
Ама някак все си мисля, че за 2 дена няма пък да тръгна да раждам я, хм... чудене ще падне  Thinking
А в Девата колко струва раждането?

# 242
edna ot nas,проучи дали Поморийската болница не е читава

# 243
  • Бургас
Ела ми, Белче, ела ми, да ти покажа нашата борова горичка Mr. Green hahaha
А, верно, че в Поморие е по-добре ..........дано Роси се включи с инфо Peace
Една, хммммм колко снажен Flutter Flutter Flutter
Иначе за Девата ето ти инфо:
Скрит текст:

П.п Добре де, някой ще ми обясни ли, защо непрекъснато ми се обръщат букви Ъ и З?????//

# 244
Мерси, Белчето, аз си мисля и при първи регулярни контракции, че мога до София да стигна, колко е то толкоз пък чак... Уф, не знам, може и да ме домързи все пак...

# 245
Мели, снажен, снажен  smile3508
Ама ако питаш дали добре се пресяга нагоре да мие прозорци, хич и не го търси...

# 246
lina_bs, аз ходих, но преди няколко месеца и не ми се стори идеално зле....   И на мен казаха, че мургавелките са отделно... па да видим....
Откакто прочетох разказа на поколоко си представям разни сценарии, в които акушерките се опитват да се държат зле с мен, но аз ги нареждам много яко и им вземам страха още в зародиш... Mr. Green Mr. Green бременна му работа ей....

За 31-ви... вие се сетихте... аз дотогава, ако не съм родила или ще се търкалям или ще съм вече във високата сграда в Морската, на гости на д-р Саян....  smile3544

# 247
Една от нас,аз бих тръгнала Peace!

Аз да ви се похваля(въпреки че сигурно ще ме нахокате),от утре почвам работа от вкъщи newsm44!Разбира се,само докато родя....

# 248
  • shumen
Момичета как сте?Аз съм ОК.Утре съм на ЖК.Снощи нямах нет и не съм писала,но съм си тука.
Сега ще Ви кача снимките със дрешките и нещата за бебка,който си взехме от Шумен.После влизам да се къпя.
О,и аз вече в 9 месец.

# 249
Здравейте момичета,
днес видях, че в сайта на Окръжна болница Пловдив утре има ОВ от 12.00 часа !
Та,да ви питам някой от Пловдивските мами ще ходили?

Аз съм горе долу добре, моя доктор е отпуск и ще ходя на лекар чак в понеделник и до тогава
ще лежа, че като ходя ме боли корема и ми тежи.

# 250
  • При моите мъже...
Аз да ви се похваля(въпреки че сигурно ще ме нахокате),от утре почвам работа от вкъщи newsm44!Разбира се,само докато родя....
Няма лошо:) С голямата мишка ходих на работа до деня, преди да родя. Сега пак си поработвам от вкъщи - кара ме да се чувствам добре и пък и идва някой лев допълнително... Flutter
Всичките ми приятелки ми викаха, че съм луда да го правя, ама ако се чувстваш добре... защо пък не Simple Smile

# 251
# 252

Хей,това е моя реплика,трябва аз да я кажа Mr. Green

# 253
Пфф оставих ви за една следобедна дрямка и сега немога да ви настигна...много писане много нещо Simple Smile
За количката и аз не съм го виждала на живо това зелено ама аз като съм кукнала с това зелено за бебчо и няма спирка Simple Smile Иначе оригинално исках от стария модел по тъмно синята количка ама не ме върза (нямало вече от старите) и реших че съдбата ми го говори и трябва да си угодя и да е зелена Simple Smile
Фейтче ще ги кача снимките на мама до возилото в албумчето с покупки пък ти като им се нагледаш си ги изтрий Simple Smile Но си права че без да си я видяла си е терсене да я купуваш...Но аз нали съм пристрастна Simple Smile Ама трябва да отбележа че първия ми избор все пак бече Кенгуруто Виктория Simple Smile

# 254
  • При моите мъже...
 Joy Joy Joy
и аз ва обичам Blush

Общи условия

Активация на акаунт