дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 491
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
мами,да ви питам за в Тина Киркова д-р Кирил Киров Thinking имате ли отзиви? моля споделете мнение Hug че ми е спешно

# 286
Анхелка, не знам, миличка!  newsm78 И аз имам същия проблем с "деликатния" мъж. "Да не навредял на беба" - Дрън-дрън!!!  #Cussing out По-скоро не смее да си признае, че съм като хипопотам и никак не му действам на бойния другар!  ooooh!
Някой разправяше за миене на прозорци, аз реших, че ще го компенсирам с йога и ходя да се разтягам, вдигам тежко и катеря стълби като гламава. Със свеки днес обсъждахме въпроса и тя вика, че е виждала как изглежда отвътре след преносване - е, не било приятна гледка, ама никак! Водите ставали кафяви направо. Та, за това си мислим да не стигаме до стандартното едноседмично изчакване след термин, а най-много 2-3 дни.

# 287
yael, и аз съм утре в Св.Димитър на тонове, аз съм в 9,00, ти кога си?
 Разгледах албумчето, много са хубави всички покупки и Калинас страхотно изглеждаш!  newsm10

# 288
Феит И ние много се чудехме за количката между Викторията и Даяна (Кангароо). Тя една приятелка има Виктория и точно заради сгъването ме разубеди. Даяната е същата почти - малко по лека(3кг), дръжките са рога и няма поставка за чаша, ама тя надали е най-важна.В няколко магазина ходихме друга разлика не намериха да ми покажат и накрая нея си взехме  Hug
Аааа и с едно движение е сгъната, много удобно

и аз такава си избрах в зелено

# 289
Анхелка, секса не помага, още си го нося Сашето  Mr. Green
Според моята лекарка дълги разходки и физическо натоварване. Но аз в тези жеги не мърдам от вкъщи, че ми става лошо.

# 290
  • Бургас
ох, боли ooooh!

# 291
Мелли, да не тръгна? От кога боли?

# 292
ох и моят мъж така, Скай ли разправяше тоя лаф, и мъжо същото казва - 1 ден ще ме чука с ръка по главата  bash а така, добре ли ти е, а? страх го било, че главата на бебо е долу  Mr. Green

Мартичка и аз по принцип не мърдам много, но днес си направих 1 разходка, утре ще се пробвам и със стълбите в блока  Mr. Green макар, че доста се запъхтявам  Whistling

може пък да стане...всичко е отдавна готово и само бебо чакаме  Laughing

# 293
Той и моят това повтаря!  Joy "Да не вика някой ден - на ти, на ти, да видиш хубаво ли ти е така?!?!"  bash

# 294
  • Stara Zagora, Bulgaria
Aнхелче, ананас хрупаш ли, аз още не съм купила, откога се каня, а малиновите листа пиеш ли...определено като наближава термина и се поизнервя човек.
Аз съм си с разкритие 1.5 см и полуизгладена шийка,но доктора каза че може да си ходя така и още 2 седмици, ама може и всеки момент да родя...така че божа работа...
Калинче, Монката ще ти е веселяче, колко сватби изкара, явно иска септември да идва детето, може да си е харесало друга дата за да направите цели седмици септемврийски веселби  и празници:D

# 295
Гледай разходката да е дълга и натоварваща, не за 1 час.
Аз сега се сетих как родих баткото - Един ден след термин, станах и излязох с една приятелка, цял ден по улиците и кафетата, прибрах се в 7 часа вечерта, хапнах и в 8 ме почнаха контракциите и айде в болницата. Целия ден нямах грам контракция, нито подготвителни, ни тапи, ни води хвърчаха. Никакви признаци.. Така че раждането може да тръгне изведнъж, не е задължително преди това да имаш някакви болки.

# 296
  • Бургас
ох, от скоро ,ама знам ли............

# 297
Ех какви сте ми нетърпеливи зорлийки всички - ясно че искате да се гушкате с малките сладки същества ,които носите по 9 месеца ,но се замислете ,че за тях в повечето случаи е по добре да са си там сгушени в корема на мама и защитени от околния свят и стреса който ще ги поеме не след дълго.
Не бъдете - ЕГОИСТКИ .Това е божа работа са казали по мъдрите от нас Peace

Маймунката абсолютно е Негова работа

# 298
ох, от скоро ,ама знам ли............

Ох, милата  Hug. Стискам палци да е фалшива тревога и да спрат.

# 299
Феит И ние много се чудехме за количката между Викторията и Даяна (Кангароо).

Да знам я ... кумата ми я има в зелено ... нещо обаче тази дръжка не ми допада, а и начина на сгъване също  Wink Предпочитам Викторията май  Heart Eyes

*Georgia* Не се притеснявай мила. Виждаш колко мами са с паднали кореми и тапи ... с контракции и болки и нищо не става. Почивай повече ако искаш да закрепиш нещата още малко време  Hug

Анхелка, секса не помага, още си го нося Сашето  Mr. Green

Ще разберем ... и ние тази вечер се потрудихме  Blush Joy не помня от кога ... последно  Crazy
Иначе знам, че пикантните храни също помагат  Sunglasses те са ми като план Б  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт