дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 446
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
мама зайка_ наистина има нещо с бебето и рибките, но май не самите рибки а храната за  рибки, провери все пак.
stefiss_1978 честитс съдомиялна, с тази чета ще ти е супер удобно, и ще ти остане малко време за себе си  Grinning

# 526
РОСИ, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА newsm51 newsm51

# 527
Анхела, стандартно се излиза от болницата с корем като 6 месец бременност някъде, но седи някак отпуснато и празно, не е стърчащият твърд бременен корем. Но си е и до физиология - имам една приятелка, която в деня след ражданията си изглежда като фотомодел за първа страница и то по бански! То си е ген. Имам и приятелка, която роди бебе 3.500 + плацента, води и т.н. и на излизане от болницата се оказа, че е свалила 1кг от тези, на които е влязла да ражда  Shocked Но съвсем скоро ще разбереш какъв е твоят ген, то не остана  Heart Eyes Дори и да си имаш коремче, това нищо не значи, аз бая си имах, но още след 1-2 месеца почти нищо не беше останало, а след още 1-2 си бях на килограмите, на които забременях, след още 1-2 вече бях по-малко от тези, на които забременях. Това е другият момент - при кърменето едни жени отслабват брутално и то ядейки като за петима, а други дебелеят сякаш от въздуха - още една приятелка ще спомена, която беше качила 9-10кг през бременността, изглеждаше супер, като роди си беше слабичка, почти никакъв корем нямаше... и след 6 месеца кърмене се върна на килограмите от 9 месец на бременността - при това се хранеше много разумно за разлика от мен, която тъпчех шоколади и каквото ми се иска изобщо ...

# 528
Честито на мама Роси!!!

# 529
  • При моите мъже...
при кърменето едни жени отслабват брутално и то ядейки като за петима, а други дебелеят сякаш от въздуха - още една приятелка ще спомена, която беше качила 9-10кг през бременността, изглеждаше супер, като роди си беше слабичка, почти никакъв корем нямаше... и след 6 месеца кърмене се върна на килограмите от 9 месец на бременността - при това се хранеше много разумно за разлика от мен, която тъпчех шоколади и каквото ми се иска изобщо ...
Уфффф, при мен се получи като при втората ти приятелка Crazy Че не успях и да ги смъкна преди да забременея отново ooooh!
Ама да сме живи и здрави, после ще се оправяме;)

# 530
Честита дъщеричка на мама Роси, да е много здрава и весела и бързо възстановяване на мама
Стефи честито  за миялната - много е полезна

# 531
  • Бургас
Rosi, да ти е жива и здрава Катеринка! Усмихната, красива и умна да расте, за радост на всички около нея!   newsm51

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 21:49 от Melly.G

# 532
Честита Катерина на мама Роси
Анхелка и аз предния път качих 9 кг и излязох без тях на изписването,споко,свалят се доста,но наистина е до организъм.
Стефис честита придобивка,идваме да мием у вас тогава! Grinning

# 533
Mii, аз пък свалях, свалях с раждането и накрая като тръгнах на работа и седнах на тоя ми ти стол в офиса  ooooh! Първите 2 седмици 2 кг нагоре ей така за отскок директно! Следващите месеци малко по малко все нагоре пак, много тъпо, как нямам някоя по-раздвижваща професия  Whistling

# 534
  • Бургас
Mii, аз пък свалях, свалях с раждането и накрая като тръгнах на работа и седнах на тоя ми ти стол в офиса  ooooh! Първите 2 седмици 2 кг нагоре ей така за отскок директно! Следващите месеци малко по малко все нагоре пак, много тъпо, как нямам някоя по-раздвижваща професия  Whistling
Социална труженичка, мейби:roll: Mr. Green

# 535
  • При моите мъже...
 hahaha hahaha hahaha

# 536
Еха, чудесна новина  newsm44 newsm68 имаме си девичка  newsm68 newsm51 Роси, бързо възстановяване мила  Heart Eyes Hug

Днес пазарим с него в Кауфланд и сме се наредили на щанда с месото и сладура заявява - "ей това тука мамо, всичкото го ям. Ти си избери какво да ми купиш."  Joy Просто голям избор ми даде.
 Joy Много хубаво ти е отговорило детето  Sunglasses

Грешно ми е да не готвя ММ цял ден на работа по 10 часа бачка като луд и не става всеки ден на пици и Takeaway или сандвичи..ама истината е че на мен ми се яде готвено  Embarassed Моя половинчо и на сандвичи ще го кара цял месец ама аз не мога  Embarassed
meri-geri  Много ме радва като чуя за  хубаво отношение в България  Heart Eyes Само такива да има  Praynig А това, че  е минало леко и бързо  Heart Eyes дай боже на всички ни  Praynig Hug
Августа Хубава идея, миналата седмица готвих точно това  Simple Smile сложих и кремвриши вътре и  малко кашкавал и половинчо остана много доволен  Simple Smile
Lucky* И половинчо много е хареса  Heart Eyes ама наистина много Heart Eyes
Ариел, много хубави погачи, трябва и тях да пробвам да замеся  Heart Eyes
Мартичка успех  Hug Praynig скоро ще е мила Hug
Царевица много обичам, но от месеци наред само на царевица на жар похапвам...за варена дори не си помислям.

# 537
Раздвижила се темата и то заради бебешка вест!   newsm76

Честита Катерина на мама Rosi!

Качих обещаните снимки от срещичката .  Sunglasses

Днес ходих да си видя резултатите от изследванията  - урина в норма ,
хемоглобин 93  Party Това за таласемик като  мен е страхотен резултат.  Grinning
Мерих си корема ( на касата на вратата) - още се е вдигнал, значи правилно съм усетила за
тежеста. Crazy Трябва да намаля количеството храна на ядене, за да не ми е тежко.  Laughing

meri-geri, честито ви прибиране в къщи.  Прочетох разказа ти. Heart Eyes

# 538
хихихихихи анхелка и аз съм така,каква рокля съм си спретнала за изписването-късааа прилепнала хахахха
ама да видим дали ще е тя хахах или някоя по.... Whistling

# 539
Току що казаха от вторник /28.08/ захлаждане и можете спокойно да раждате ...

Общи условия

Активация на акаунт