дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 442
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • Stara Zagora, Bulgaria
Мартичка, и аз имах след прегледа такова, но док ме предупреди, че ще имам, но аз нали съм с разкритие, при теб може и да е помогнало да започнат нещата...стискаме палци, че тия девички много изостават от графика. Heart Eyes
Честито първо бебенце девичка на темата и на мама Роси!:D

# 541
  • shumen
Роси,честито бебче Катерина.Да е жива и здрава и много послушна.
Аз почвам да се притеснявам,че очния ще е чак на 05.09.Диоптъра ми е голям и ако трябва секцио няма да имам много време.
Сега Ви качвам снимките на костюмчето и коритото за бебка.

# 542
Качих обещаните снимки от срещичката .  Sunglasses

Ама като фотомодели позирате ... браво, много сте хубавки  Hug

И аз меря коремчо всеки ден .. ама нъцки  Joy

Току що казаха от вторник /28.08/ захлаждане и можете спокойно да раждате ...

Даже май още от понеделник, а дано ... искама такаааааа

# 543
  • Пловдив
rossy-pm , честита дъщеричка,да ви е жива и здравичка!   bouquet

# 544
rossy-pm честита дъщеричка   bouquet Да ви е жива и здрава и много да ви радва

Малеее, момичета, не мога да ви изчета  ooooh!

# 545
Един въпрос, под гърдите ми се образува една подутина с въздух и си седи така от 2 дни.
НЯКОЙ ИМА ЛИ ПОДОБНО НЕЩО?
Уффф гледам сега утре къде да ида на преглед  Confused

# 546
Изчетох ви най-накрая! Grinning
Роси,честита дъщеричка!Да расте много здравичка,красива,усмихната и само да ви радва!Бързо възстановяване на теб! Hug
Мартичка,стискам палци,мила!Скоро ще е,ще видиш!
Качих ви една снимка и аз вече в 9 месец!Леле,кога мина това време!Само се моля да устискам поне още седмица!В понеделник съм на запис на тонове и да видим какво ще каже доки за тези контракции.... newsm78

# 547
  • Варна
edna ot nas мнооого благодаря  Laughing Мъжът ми , ако ме види с тях съвсем ще се побърка  Mr. Green Ама пък може и да вършат работа  newsm78 Mr. Green Mr. Green

Мартичка аз също се чувам като хъркам и се събуждам на момента стресната  Crazy
Наистина термина ти е днес. Обикаляй колкото можеш. На мен така ми се миткосва , хич не ми се стои в къщи.
Честито бебече на Rossy-pm  Heart Eyes Да  е живо и здраво  Simple Smile
Най-после купихме количка, остана да вземем кошница за колата  Simple Smile

# 548
Уф, при нас е доста топло, според всички останали. Аз токущо излизам от банята, ъдето 20 мин. се топлих. И се чувствам ужасно изморена /а може да съм уморена само от преспиване/. Май пак ще ходя да похапна и полегна...

Ариел, страхотни погачи Simple Smile

# 549
ЗАЙЧЕЕЕ и аз имам мила Whistling точно където свършва матката отгоре до гърдите Thinking и мисля,че това е стомаха -пространството,което ни е останало хахахах след изкачването на бебо нагоре Thinking

# 550
Един въпрос, под гърдите ми се образува една подутина с въздух и си седи така от 2 дни.
Защо си мислиш, че е въздух?
Щом е вътрешна....може някой орган да си е намерил място.  newsm78

# 551
Хайде и една мама на моя термин се отчете Hug,честито Роси!Да са ти живи и здрави и малкото Кате и батко Марио и бързо да минават раните след секциото да им се нарадваш!
Ариел...чупни едно коматче,душица гладна съм..току що така се натъпках ама не бих отказала Mr. Green
Взехме стерилизатора..ама сега не ми се снима.Електрически на Нук с опция за парно готвене..
И кучето взехме,ошашавена е много милата и като легнем и затворим вратата на спалнята съвсем ще откачи ама няма как-там е много забранена зона за нея.
Отивам отново на баня ,че усещам как прегрявам...
ААА забравих да ви разкажа-одеве пътувам си аз към центъра и един татко с 2 момиченца..Луд го правеха.Той им вееше с някакво ветрило и повя и на мен,обяснявайки на малките че на мен ми е топло за двама.После и малкото момиченце и то реши да ми вее ама вика "да не си помислиш,че е заради тебе,само заради бебето е".Оказаха се съседи в Борово та ще е забавно ако ги срещна отново.Крайно време е и покрай мен да има хора с деца Mr. Green,келешлъка мина.Wink

# 552
Barbera  честита количка, на коя се спря последно дай да видим .

# 553
Честита принцеска Катерина на мама Роси! Да е жива и здрава и само радост да носи в семейството!

# 554
Да се включа и аз. От два часа ви чета, за да успея  да ви настигна. Първо:
Честито бебче на мама Роси.Нека да е много здраво, а на мама  пожелавам бързо възстановяване      bouquet
unforgiven взех си куини спиди.Ето тази:
http://kasida.bg/quinny-bebeshka-kolichka-speedi-pack-fast-brown-20-17589.html

Цитат
събудих се и си направих кафенце с бисквитки със шоколад -не ми стигна....изпуках си пуканки-не ми стигна,нарязах си диня огромно количество-не ми стигна ,слежих си грозде изядох го     и сега ям семкииии  
франчи къде го събра всичкото това нещо Crazy Аз ако го изям и бебо трябва да излезе  хахахаах
Лина честит ти 9 месец!
Мели къде го измисли това с пръцкането  Mr. Green. Стоя си чета и се смея на глас. Какво ли си мислят в другата стая newsm78
Мери -Гери благодаря ти за разказа. HugРадвам си че си случила на добро отношение.Дано за напред всичките разкази бъдат  положителни.
stefiss_1978 честита придобивка.
Мама зайка аз не мога да ти помогна нямам такъв проблем. Hug
Момичета от Бургас,  ако има среща на 31,08 моля пишете ми на лични. Аз съм свободна и ако всичко е наред с мен ще дойда.
Днес направо съм като пребита след вчерашния трудов ден който беше за мен печене на   30кг пипер.Днес бях и на консултация та да ви се отчета: бебо си е добре кръвно 90/60 и аз +1кг още- вече 13.Доки ми каза че трябва много да лежа че бебо е много ниско долу и може всеки момент да тръгне.Пък и имам доста болки.Скара ми се че пия магнерот та сега неразположението ще трябва да го владея с но шпа. Всички ми викат да лежа ама то шило в торба стои ли?Днес като излязох след обяд 4часа обикалях и накрая се прибрах с крака като понички. Поне вече завърших с подготовката за рождения ден на каката пък и тя си избра подаръка.Така отчетох се,оплаках ви се и сега ще ходя да лягам че утре сигурно да 12,00 няма да мога да стана.Хайде лека и спокойна нощ от мен.Сладки сънища.

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 00:35 от teta014

Общи условия

Активация на акаунт