дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 437
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
ЧЕСТИТО НА МАМА РОСИ ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА КАТЕРИНА!!!
Момичета аз да се оплача  newsm45 тия дни не съм се спряла шетане бърсане и нареждане ....направо край няма и все има още за донареждане.С тоя ремонт 3 месеца направо ми ...омръзна радвам се че всичко свърши.
И нашия тати се прибира в неделя не сме се виждали 4 месеца  luvbedмного съм щастлива и малкия голям бъдещ батко най-много! newsm44
За прегледа тази седмица да се отчета и аз мина нормално все едно и също, изследванията на кръвта добре обаче на  урината не са ...белтък +, левкоцити 12-13 и бактерия някаква. smile3511Влагалищния също....гъбки  кандида. smile3514Направо незнам откъде се взе това чудо досега нямаше нищо ...и сега.В понеделник отивам  да ми назначи терапия бързо да се справим с тия гъби...чи ако тръгна да раждам...лошо!  smile3506
За пръцкането и аз съм така особено последните два три месеца.
На всички мами, които не остана.... и очакват всеки момент  стискам палци и дано всичко мине бързо и леко! newsm51

# 556
тетае знам и аз попринцип не мога да хапна повече от един таратор Thinking Mr. Green а днес....цял ден съм на един таратор само ooooh! и многоооо ми се повръща нощичко не съм хапнала....и плодове де ,ама тях не ги броя Blush
ииии аз малко по онази тема от онези дни..матраците и тн хахахах докуто нашия тати го нямаше си купих от Джъмбо...не какво да е ами гащички-БЕЗ дъно Laughing и сега ги сефтосахме хахахахах той щеше да падне Sunglasses Laughing викам може да съм бременна ама...това не пречи хахха
и сега спинка милинкия като пън хахахха а мен изобщо не ми се спи Whistling Embarassed
ама лягам,че утре ще имам доста да готвя да чистя искам и питка да направя Party
лекинка на всички от мен smile3524 newsm46

# 557

С малко закъснение да почерпя. На 24.08. /вчера/ имах рожден ден. Съжалявам, че чак сега се включвам, но просто не успях по-рано!
Моят невероятен мъж се постара да го превърне в незабравимо преживяване, въпреки отказа и липсата на каквото и да е желание да го отбелязвам тази година. Simple Smile Беше успял да събере всичките ми любими хора и да ми организира парти-изненада в едно заведение, където след дългия изморителен ден, ме заведе на "романтична вечеря". Чак тогава си дадох сметка как почти никой от тях не се беше обадил да ми честити.  ooooh! И един обикновен "ден като ден", изпълнен с разни задачки насам-натам, в който търчах из целия град, се превърна в истински празник за мен!   bigdance2

# 558
При мен все още е 24 Simple Smile
 newsm59
Желая ти всичко най- най-хубаво!

# 559
Честито бебче на мама rossy-pm!Много да ги радва и бързо възстановяване!Скоро да са в къщи!Agira честит рожден ден на патерици!Жива и здрава да си и скоро да си гушкаш бебчето!

# 560
  • Бургас
ДобрЮутру!

След близо цели два-три часа сън, се чувствам фул Ъф Енирджи. Днес последно шопингче,с довършителни джаджи, че вече сме на пангара Peace
Айде, юруш на черното злато:

Толинка,
къде ще правиш запис на тонове в понеделник? Аз имам час за 10.30 в ОБ. Peace
Тетка, то не е до идея, то е до физиологични умения Joy Joy Joy
Агирче, жива, здрава, много обичана и щастлива  newsm67
Зайче, по-добе си направи една консулация с Док. Сигурна съм, че не е нещо сериозно, но за твое успокоение. Цун

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 07:46 от Melly.G

# 561
Добро утро.
Мерси за кафето на Колювата майка  hahaha
Тази нощ май е нямало кукувици- или сте купонясвали цяла нощ или всички дружно сте тръгнали да раждате.
Айде успешен ден от мен и по-малко да хойкате по жегите.  Hug

# 562
Agira честит рожден ден със закъснение  Mr. Green  cheers ама такава хубава торта си ни избрала, че чак ми падне чеенето  Hands Clap пожелавам ти в скоро време да гушкаш най-милата и послушна девичка  Heart Eyes

днес е събота сутрин - леле...почвам 40г.с. - само като се сетя как на 26.11 се събудих в 7ч сутринта и си видях последния цикъл - сякаш беше вчера  #Crazy още точно 7 дни до термин ми останаха  Crazy

а как съм гладна в момента...  Blush

# 563
Добрутро!

Мерси за закуската и кафенцето,Мели!

Отивам да разходя песа и се връщам да ви изчета Peace

# 564
  • Бургас
Добро утро!
Честита дъщеря на мама Роси! Да е жива и здрава и да расте безгрижно!
Отчета от вчерашния преглед, накратко е: бебето е екстра , майка му и тя Simple Smile Корема ми вече е 104 см, 72 кг, тоновете на бебето са нормални. Отговаря си на седмиците, че даже и малко напред върви. Моя доктор ме вика във вторник на записи в МБАЛ, щото тогава бил той е на смяна, а на 3-ти септември ,когато пак съм на запис, ще определяме датата.
Даде и всички необходими документи, който ми трябват за постъпване и разните му там направления за изследвания, взе ми и микробиология.

# 565
  • Бургас
Браво, Линка Hug Ти за кога беше?
Адаш, спешъли фоР Ю си направих сънено-рошава фотосесия преди 5 минути. Качих един пикчър да ме видиш колко съм разкошотиеста рано сутрин......направо се чудя мъж ми как ми устоява Joy Joy Joy
Ох, Анхелка, и аз сега съм в дилема / дали да му шибна два сандвича, или малко грозде smile3506...везните засташително се накланят към сандвичите.
Забравих да се оплача - вчера моето детенце с такава цицна се сдоби ooooh! Милото ми..........направо лошо ми стана като го видях, че временно беше поверен на грижите на дядо Кольо (демек татИ). Ама тоооо, толкова шугава работа, няма начин.

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 08:45 от Melly.G

# 566
  • Бургас
Melli, термина ми е на 24-септември, обаче доктора вчера спомена датите от 10-ти до 13-ти, като възможни. Но на трети ще решаваме окончателно.

Хапни сандвичите и за десерт грозденце и си готова

# 567
Агирче, Честит Рженден ден на патерици! Да си жива и здрава, много късмет ти пожелавам и да си родиш едно прекрасно бебе!!!   bouquet

# 568
  • Варна
Момичета много се притесних. Тази сутрин правихме малко секс с мъжо и сега кървя. Нямам контракции, тапата не е падала, ама още не ми е спряло кървенето  newsm78

# 569
Aдааш! Hug,много си хубава бе. Hug.Да знам поне с кой говоря толкова простотии,че на тая предишната ти снимка не се виждаш много  много.Мерсиии:)
Пък аз ставах около 6 пъти,бих рекорди по пишкане.И кучето скимтеше и голям панаир.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт