дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 434
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Сентекс-бързо на лекар!Каквато и кръв да е,сигурна съм че се почва.

# 571
Качих един пикчър да ме видиш колко съм разкошотиеста рано сутрин......направо се чудя мъж ми как ми устоява Joy Joy Joy

Аз като един виден воайор  tooth, се намъкнах в албума да гледам.  smile3534
И останах така  Dizzy Face Heart Eyes Много си красотна !  Flutter

# 572
Добро утро Simple Smile
sentex Доколкото знам при течне на кръв на този етап веднага се ходи на лекар
Агира честито на патерици-много готин мъжа ти newsm53

# 573
Добро утро  Hug

Малко по диагонал ви прочетох, но бързам, че ще излизам  Heart Eyes

Аварче .. на патерици ЧРД  Hug

sentex отивай в болницата мила ... не отлагай  Hug

# 574
Добро утро момичета. Честито ни ново бебенце.
Аз да ви попитам мамите, които ще раждат без екип - птредварително ходите ли в болницата където сте решили да раждате или само на ЖК. Мен ми е малко тъмна Индия.Още нямам направление за хоспитализация и обменна карта и не ми е ясно как стоят нещата. Освен това никой не ми дава обяснение мога ли да раждам нормално или не. Притеснявам се защото съм Инч Хай Laughing а бебчо май върви големичък.
А и между другото съм решила да раждам в ОБ, ако някой също се е насочил на там да пише и да дава някаква информация.

# 575
ЖИВА И ЗДРАВА ДА Е МАЛКАТА КАТЕРИНА!!! БРАВО НА МАМА, СТРАХОТНИ МЕРКИ   bouquet

# 576
Добро утро!  Hug
sentex, миличка отивай в болницата! Май се започва и при теб  Hug Praynig Всичко ще е наред!  Hug
Агира, честит рожден ден на патерици!!!  Tada  ura
Мели, много си хубава  Hug  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 09:59 от Mishony

# 577
  • Варна
Честито бебе на мама Роси ! Да расте здраво и да ви радва много !
Честит Рожден ден на Агира!Чудесна изненада.Емоционалните подаръци се помнят цял живот  Hug Тъкмо щях да пиша,че от доста време ми се губиш  Wink
Фейт спиш още  Heart Eyes .Аз нямам рожден ден ,още младея  Joy
Вчера получих един 12 килограмов чувал с цвекло, да ви почерпя  Joy
Скрит текст:
.
Не издържам вече в къщи,като затворник съм.Времето е чудно ,а аз не мога да му се насладя.Чакам още няколко дена и илизам  Crossing Arms
Няма ли други обебили се мами ? newsm78
Хубав ден на всички !  Hug

# 578
  • Бургас
Адаш, Флайбъл, изпийте си кафетата и тогава гледайте снимки на кита Hug
Сентекс, късмет Hug

# 579
Той тоя кит, много недохранен ми изглежда  Joy Joy Joy
Агира, честит рожден ден. Завидях ти направо. Браво на мъжа  Hug
Сентекс, късмет- защото предполагам че си вече на път за болницата.

# 580
Ох, пропуснах първата Девичка! Simple Smile На мама Роси цялото щастие и благополучие на земята! Да знаеш, че според майка на "Дева" (т.е. моята Simple Smile ) "Девите" са придирчиви към храната, хората и въздуха, който дишат - иначе са лесни  Joy  Ще те слуша, но не се надявай да почне да те чува. Wink

Благодаря, момичета, за пожеланията! Беба си изпълни поръчението - изчака на мама рождения ден и вече е свободна да се появява когато пожелае Simple Smile

Авара, толкова си права за емоционалните подаръци! Той милият винаги много се е страхувал да не ме разочарова с някоя изненада и рядко си позволява, но такова нещо никой никога не беше правил за мен и няма по-силни думи, с които да ми покаже колко ме обича.

# 581
Честито ново бебче Simple Smile Да е жива и здрава малката принцеса и да радва мама и тати Simple Smile
При мен нищо ново...пържа се в собствен сос в русенската жега и това си е Simple Smile Тая сутрин най накрая ме перна и мен хормона и се нахвърлих на милото, че откога чакам тай да ми се прииска и на мен малко джиджи биджи по никое време, а мъжо е тука цели две седмици вече...Ама сега пък ме обхвана едно вътрешно притеснение с тоя секс да не взема да си докарам някое раждане не по график...И две кила ношпа да изпия немога да си успокоя корема, все ме пристяга нерегулярно ама то и след предния секс така беше пък не родих Simple Smile Вземам да се филмирам и аз хихихи
Мами стискайте палци днеска да си имаме нов автомобил, че заминаха тая сутрин рано делегацията да оглеждат една колица в Плевенско, че ми писна вече по цял ден за коли да си говорим и да обсъждаме и мъжо да ми се депресира как неможел да намери кола пък искал до 30ти да си купим Simple Smile
Тъй оплаках се  сега мога спокойно да си подремна че ставах рано тая сутрин Blush
Sentex бързо бягай в болницата щом е кървене и не спира по-добре да погледнат да не е станала някоя беля...стискам палци всичко да е наред  Hug

# 582
  • София
Добро утро момичета  Hug

Agira
честит рожден ден на патерици  baloni

Честита рожба на мама rossy-pm

Melly.G
Благодаря за закуската  Hug Аз хапнах два сандвича вече един солен и един сладък  Flushed  Много сладко коремче  Party

# 583
Изчетох ви  Party
Започвам по ред на номерата:
Sentex - много  стиснати палчета и лек час ако е затръгвало бебочето  Praynig
Агира -честито на патерици ,дано скоро твойта Девичка осмисли живота ти   bouquet
Мели и Толинка -перфектни сте  Heart Eyes много добре изглеждате  bowuu

Ох ММ се зае накрая да прави коридора и банята  Whistling наводниха ни през етаж и сега ми се очертава /не днес разбира се / голямо търкане и лъскане осен на плочки и на стените по коридора и каквото падне там че днес го стържат ,а утре ще се боядисва и ще е мацаници.

# 584
Мели къде видя кита?Виж се ,че си една пупа и един перчем. Heart Eyes
Сентекс-дано всичко е наред Praynig

Общи условия

Активация на акаунт