дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 433
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
teta014 с тези темпове ще ни изпревариш Wink Весело да си изкарате на РД-то на каката - Да е жива и здрава и много да ви радва.
dariel бързо оправяне и да не се ядосваш повече.  Пък и вашия татко си идва - да се разлееш от радост Simple Smile  Hug
Agira Честит рожден ден на патерица - Здраве, радости и късмет! Браво за изненадата - как са те зарадвали  Party Облажих се с почерпката.
Melly.G да те видим най-накрая! Ама.. и хубава-хубава, пу-пу!
tolinka прекрасна, както винаги!
sentex де да ви знае човек какви сте ги вършили  Blush ама иначе нямам идея какво е  - звъниш на доктора и питаш!  Praynig и после да доложиш
petrusinda аз съм от тия дето като тръгна да раждам си отивам в болницата, но и са ни казали, че сме си ок да се родим естествено.

Нашия земетръс още не е свършил работа. Сега отивам да слагам закуска и ще го мислим на тая жега какво може да се прави  Wink

# 586
Здравейте и от мен!
Мели,пу,пу.Много ти ходи бременността.Просто си неотразима Hug
Момичета,да ви питам от сутринта усещам много ниско долу някаква болка.Не е чак толкова силна,но е постоянна и натрапчива,особено като ходя.Иначе като лежа нищо ми няма.Това не са контракции ,нали?Ще ме извините за тъпия въпрос,но като не знам.. Embarassed

# 587
sentex Иди на док за всеки случай  Hug
Ариел Хехе, има време за още земетръс значи  Mr. Green

Тъкмо идвам от преглед, оказа се че имам някаква киста точно над плацентата, но казаха че е нормално и да не се притеснявам. А самата подутина сега нараства понеже матката слиза надолу, тоест ми пада корема и се образува джоб. Като го побутнеш и бие на кухо.
Бебо е супер на изхода си седи, 3200 го измериха, почти 3 степен на зрялост на плацентата, води леееко мътни, но съвсем нормално за седмицата, в която съм.

# 588
Мама Зайка, толкова ви държаха за задържане, сега да не вземеш и да преносиш. Като гледам-то не останало, а ти още си 2 в 1  Hug
Даная и мен ме боли така,особенно сутрин, но като се изпишкам и ми олеква. Явно притиска нещо вече бебчо.

# 589
Мели,страхотна си!

sentex,предполагам вече си при лекаря!Успех! Hug

Последна редакция: сб, 25 авг 2012, 11:39 от bel4eto

# 590
Здравейте,
и аз днес съм на вълна питка - да видим какво ще стане, че от вчера ми текат лигите
sentex успех

# 591
Agira, да си жива и здрава, все така усмихната, позитивна и много бебешки уснивки да греят душата ти! Честито! Tada
Роси честита ти рожба. Много послушна и усмихната да ти е! smile3525
Сантекс ти май си кървеше от началото още. Или греша. Не го изясниха май твоето кървене.

# 592
Мели, то не бяха китове, не бяха ледоразбивачи, накрая се оказа егати готината кльощава мацка. Коремът ти има точно същата форма като моя - яко стърчащ остро право напред  Heart Eyes
Петрусинда, не е нужно да ходиш предварително в болницата, в която ще раждаш, отиваш си директно като тръгне раждането - или при изтекли води или при контракции на 5мин някъде. Единственото важно всъщност е да си носиш личната карта, дори и да си без направление, те ще видят в системата данните ти и всичко ще си се задвижи по ЗК  Peace
Иначе ОБ беше първоначалният ми избор, звучи добре, особено за без избор на екип, май са доволни от там напоследък, аз просто накрая реших в частна болница с уговорка с лекар да родя, пък да видим.
Успех, малко ти остана и на теб!  Hug
Сентекс, предполагам вече си отишла на лекар, чакаме новини - от теб или от вестителка, само да са хубави  Hug

# 593
  • Варна
Ходих на доктор, тапата е паднала, шийката е изгладена и скъсена. Пратиха ме вкъщи и като почнат контракциите да отивам. Сега се върнах и от кола маска, вече съм спокойна и оскубана  Mr. Green.

# 594
  • Варна
Agira, да си жива, здрава и много щастлива!
sentex, мила стискам палци!   ylinfant И по-бързо до финала!

Аз да се похваля: Свеки ми е на гости и днес ходихме и купихме всичко от списъка за болницата. Така, че и аз съм готова вече, ако беба реши да излезе. Даже вече нямам търпение. Сега всичко е изпрано и простряно вън и ми е едно такова миличко като ги гледам тези малки дрешки.......... smile3525

# 595
sentex направо не остана време вече  Praynig стискаме палци  Hug

# 596
Честито бебче на мама Роси  Hug

Agira много си права за девичките как само ме описа  Blush

Сентекс значи чакаме скоро и при тебе събитието  Hug

Ох, а с тези рецепти направо ме побъркахте само за ядене взех да мисля  Blush

# 597
 stork-girl

Мама elfy си има принцеса - Преслава родена на 20.08 със секцио, 3310г и 50 см  Grinning

Да са здрави и много, много щастливи!   bouquet

# 598
  • София
Честита принцеса на мама Елфи!!!

Все такива хубави новини да има в нашия форум Praynig Simple Smile

# 599
знаех си  Grinning Честита принцеса на мама Елфи, да я радва много, много  1stroller

Общи условия

Активация на акаунт